durmuyooooo
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
durmuyooooo
psi wheel uyuz oldum kendim yapmadığımı düşünmeye başladım hadi inatla sola dönüyo onu eh arada bir kontrol edebiliyorum ama durduramıyorum psi whell niye durmuyo ? dün iyice arttı sayı 20 ve üstü gibi biş döndürdüm dikkatimi dağıtıyorum saçma sapn şeyler düşünüyorum hatta tek tek turları sayıyorum yok hiç tınmıyo elimi çekiyorum bu sefer yine durmuyo sağ sol yapıyo 1 2 tur atıo felan manyak oldum ya :D imdatt bunu benmi yapıom ya valla kendimden şüpe ediyorum durmadığı için nefes olamaz rüzgarda yok eee
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: durmuyooooo
Eeee si başlangıç olaylarını bu kadar abartan bir tek seni görüyorum.Ya bu işe başladın.Biraz azim ediyorsun.Çalışıyorsun.Birşeyler yapıyorsun.Tabi ki dönecek.Ama durmaz.Normaldir.Başlarda psi wheel denen küçük şeytanın sana inat ters yöne dnmesi gayet NOR-MAL-DİR.Büyük harflerle yazdım çünkü psi wheel ne yapsa kıyamet kopmuş gibi yazıyorsun.Az sakin.Az relax ol.Kontrolsüz enerji ellerinden çıkıyor işte.Bu da bir gelişme.Daha kontrol etmeye çalışacaksın da bir dur.Bir iki dakika dur.Birden gelişemezsin.Terslik olacak.Her dakika her saniye elini psi wheelin yada herhangi bir cismin yanına koyduğun her saniye terslik olacak.Sen şimdiden bu kadar abartıyosan sen ilerde yandın ben sana söyleyeyim.Telekinezi denilen olaya inanıyorsun çabalıyorsun gelişme kaydediyorsun.Bir dur.Bir zevkini çıkar.Bir relax ol.Bırak su aksın yolunu bulsun.
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Fazlasıyla sana katılıyorm..İlk başlarda banada olmuştu, abartmaya gerek yok ayrıca hergün nerdeyse aynı konuyu tekrar tekrar açıyosn..Farklı bişey olsa anlıcaz da sen hiç araştırma felan yapmıosn galiba....UsTr yazdı:Eeee si başlangıç olaylarını bu kadar abartan bir tek seni görüyorum.Ya bu işe başladın.Biraz azim ediyorsun.Çalışıyorsun.Birşeyler yapıyorsun.Tabi ki dönecek.Ama durmaz.Normaldir.Başlarda psi wheel denen küçük şeytanın sana inat ters yöne dnmesi gayet NOR-MAL-DİR.Büyük harflerle yazdım çünkü psi wheel ne yapsa kıyamet kopmuş gibi yazıyorsun.Az sakin.Az relax ol.Kontrolsüz enerji ellerinden çıkıyor işte.Bu da bir gelişme.Daha kontrol etmeye çalışacaksın da bir dur.Bir iki dakika dur.Birden gelişemezsin.Terslik olacak.Her dakika her saniye elini psi wheelin yada herhangi bir cismin yanına koyduğun her saniye terslik olacak.Sen şimdiden bu kadar abartıyosan sen ilerde yandın ben sana söyleyeyim.Telekinezi denilen olaya inanıyorsun çabalıyorsun gelişme kaydediyorsun.Bir dur.Bir zevkini çıkar.Bir relax ol.Bırak su aksın yolunu bulsun.
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- zxc512
evet fazla abarttım pardon ha araştırma meselesi araştırdımama bulamadım bide yeniyim heycan işte oh relax olmam lazım ben şu rahtlama çayını içmeye yine başlıyım en iyisi :D

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Sen biraz fazla kaçırmışın bu işi galiba :D Rahat ol yaptıkların daha yeni oldugun için göze çarpacak şeyler degil ilerde degişik şeyler yaparsın beğeni toplarsın ama Psi whell çevirmeyle olcak iş degil :Dzxc512 yazdı:evet fazla abarttım pardon ha araştırma meselesi araştırdımama bulamadım bide yeniyim heycan işte oh relax olmam lazım ben şu rahtlama çayını içmeye yine başlıyım en iyisi :D
Herkeste olur böyle şeyler yani çayını iç sakin ol sadece :D Ayrıca her şey için ayrı bi konu açarsan ohooo .. :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- zxc512
evet doğru sölüosun nese ben bir iki hafta konu monu açmıyım da çalışıım dersime felan :D

- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
zxc :D Bi serbest bırkatık seni neler yaptın :D edited by carnim_rama argo ve sokak ağzı kullanmak yasaktır
İMZA
- zxc512
noluyo edited by carnim_rama argo kullanmak yasaktır.

- zxc512
tamam daha düzgün yazarım ok mesaj alındı :D

- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ben de whell donduremiyorum,intahar mi etsem acaba? Aasdasfjdn :D saka :)
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808