yeni bir enerji yoplama tekniği
Moderatör: Sai
-
yeni bir enerji yoplama tekniği
ben bunu 1 haftadır araştırdım çalıştım ve bende işe yarıo
teknik:küçük bir lamba alın ve açın sonra gözlerinizi kapatıp kendinizi elektrik olarak imaje edin elektiriğinde siz olduğunu
ve gözlerinizi açıp ampule bakın ve içindeki enerjinin açinize geldiğini düşünün
Not:sakın bilgisayarda felan denemeyin hastanelik olursunuz denedim omurgamdan elektrik geçmiş çok arıyoda PCDE DENEMEYİN
teknik:küçük bir lamba alın ve açın sonra gözlerinizi kapatıp kendinizi elektrik olarak imaje edin elektiriğinde siz olduğunu
ve gözlerinizi açıp ampule bakın ve içindeki enerjinin açinize geldiğini düşünün
Not:sakın bilgisayarda felan denemeyin hastanelik olursunuz denedim omurgamdan elektrik geçmiş çok arıyoda PCDE DENEMEYİN
- ddemmahum
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Re: yeni bir enerji yoplama tekniği
yav daha yeni başladım bu enerji toplama içine sonra bizi yaktırcan aman :D en ii si ben bunu denemiim xP
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
- ddemmahum
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
:D valla şimdide güneşe merak saldık hadi baqem daha neler görces :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
By T€$
Timuçin €mre $en
By T€$
Timuçin €mre $en
- ddemmahum
- cagadas
yanmazsında bir yerlerin feci ağrır vücudundaki elektrik nerede yoğun ise alıcağın enerjinin orada geçmemesine dikkat etmek lazım aksi taktirde facialar oluşabilir
ben başlarda uzaktan psiçark çevircektim laptop vardı babam bakıyodu dur şundan enerji çekeyim dedim çektiğimi göreselleştirdim sonra güçlendiğimi düşündüm 2-3 saniye içinde psiçark hızlandı ama sonra geçti sonra televizyonu denedim bu sayede televizyon açılmıyo :D ilgi çekici biraz bilgi toplayım paylaşacağım pilden falan enerji çekmeyi ama ışık bu konuda çok etkili ve orada enerji olduğunu düşünmek yeterli olmasada geliyor beyingücü yani
-