kırık (nasıl oldu diye sormıcaklar girsi :D:D)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

kırık (nasıl oldu diye sormıcaklar girsi :D:D)

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

benim geçenlerde kolum kırıldı şimdi sargıda ha 4 gün önce kırıldı nese sorulara başlıyım
1.telekineziye engel olurmu ?
2.bu yüzden 3 haftadır telekinezi çalışmıyorum tabi4 gün kırık geri kaln ders yüzünde yeteneğim gerilemişmidir
3.kolumu imaje mi dersiniz ne dersiniz ya bişiler düşünüp iyleştirmeye çalıştığımda önce çok ağrı yapıyo sonra acımamaya başlıo acaba reiki yeteneğimmi var ?
uzun oldu ya :)
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: kırık (nasıl oldu diye sormıcaklar girsi :D:D)

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Şimdi benim bildiğim kadarıyla bir yerde kırık,çatlak,ameliyat filan olursa o bölgenin eterik bedendeki karşılığı da yarık gibi açılıyormuş.Eterik beden aura ile fiziksel bedenin arasındaki bir bedendir.Yine enerjiden oluşur ama aura kadar geniş değildir.Neyse işte.Benim bildiğim eğer vücudunda bir bölge kırıksa yada çatlaksa o bölgenin eterik bedendeki bölgeside enerjisel olarak yarık şeklinde açılıyormuş.Şimdi kolun eğer kırıksa.Hangi kemik bilmiyorum.Ama hangi bölge kırıksa o bölgede bir enerji akışı olamama yada enerji akışının zorlanması gibi bir durum söz konusu olabilir.Ama tamamiyle engel olacağını sanmıyorum.Reiki yeteneğin yoktur bence.Ama biyoenerji olayı var.Biyoenerji ile de şifa yapılabiliyor.Sende biyoenerji ile şifa gelişmiştir belki.Ama kesinlikle biyoenerji ile şifa olayı gelişmiştir diyemem.Benim bildiklerim bu kadar.Geçmiş olsun. :)
Agrahya
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen Agrahya »

1.si reiki bir yetenek değildir toplam 12 uyumlamada hissedilen ve kullanılan bir enerji frekansıdır. Sizin dediğiniz şifa enerjisi. Kaldı ki reiki şifa enerjisi de değildir reiki enerjisinin gelmesiyle çakralar açılır ve şifa reiki enerjisi dolayısıyla gelir.

2.si kolunuzun iyileşmesi için tek imajine değil kuantum dokunuş da yapmalısınız.

3.sü telekinezi yapabilmek için elinizi ona doğru yöneltmek sadece imgeleme ve enerji yönlendirme açısından kolaylık sağlar. Telekinezi yapabilmek için kolunuzu cisime doğru tutmanız gerekmez.
En son Admin tarafından 25 Eki, 19:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Okunması zor renklerle yazmayınız
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Kapak çalışmasına engel değil gibi .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

saol ustr :) peki bu bio enerji ile şifadan hafif bahsetseniz öm den yada bu konudan
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Kolunun acisi konsantrasyonu boza bilir,ama acimiyorsa bence tabiki de engel olmaz,Adi ustunde Telekinezi :D
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Ben enerjimi düşünüp o kısma yönlendirdigimde bazen uyuşuyo bazen geçiyo tamamen ama düşünmeyi bıraktıktan bir süre sonra ağrısı tekrar devam ediyo..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Geçmiş Olsun
İMZA
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

zxc512 yazdı:benim geçenlerde kolum kırıldı şimdi sargıda ha 4 gün önce kırıldı nese sorulara başlıyım
1.telekineziye engel olurmu ?
2.bu yüzden 3 haftadır telekinezi çalışmıyorum tabi4 gün kırık geri kaln ders yüzünde yeteneğim gerilemişmidir
3.kolumu imaje mi dersiniz ne dersiniz ya bişiler düşünüp iyleştirmeye çalıştığımda önce çok ağrı yapıyo sonra acımamaya başlıo acaba reiki yeteneğimmi var ?
uzun oldu ya :)

Reiki yeteneğin yok :))) herkes reikiyi yetenek sanır ama reiki yetenek değildir. Reiki kullanabilmen için uyumlanman lazım . Uyumlaman olmadan başaramazsın. Reiki yetenek değil ilahi kanaldan gelen enerjiyi almaktır. Sen ilahi enerjiye kanal olursun. Su kanalı gibi senin üstün başkalarına ve kendine akar.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

turab yazdı:
Reiki yeteneğin yok :))) herkes reikiyi yetenek sanır ama reiki yetenek değildir. Reiki kullanabilmen için uyumlanman lazım . Uyumlaman olmadan başaramazsın. Reiki yetenek değil ilahi kanaldan gelen enerjiyi almaktır. Sen ilahi enerjiye kanal olursun. Su kanalı gibi senin üstün başkalarına ve kendine akar.
İşde Benim De Anlamadığım Nokta Orası Mikao Usui Üstün Varlıkmıydıda Ondan Çıkmış O Yetenek Milleti Uyumluyo Ne Saçma Birşey.