Telekinetik sırlar -3- (Teknik)

Kullanıcı avatarı
Bru-x

Telekinetik sırlar -3- (Teknik)

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Resim

Telekinetik sırlar -3-

3- Kendinize günün belli bir saatini ayırın. bu zaman dilimi öyle bir zaman dilimi olmalı ki, hergün mutlaka o saatte hazır olabilesiniz. Tercihen sessizliğin ve konsantrasyonun en yoğun olduğu zamanları gece saatlerini bu çalışma için ayırabilirsiniz. Yapılması gereken şey çok basit fakat etkisi ters oranda çok yüksektir.

Kendinizle başbaşa kalacağınız nezih bir ortamda bahdağ kurarak veya rahat olabileceğiniz bir şekilde oturun veya yatın bu size kalmış önemli olan konsantrasyonunuzu sağlayabileceğiniz bir pozisyon. Yatış pozisyonunda aşırı rahatlık ve bir süre sonrada istem dışı uykuya dalış olduğu için gerekmedikçe tercih etmeyin. Özellikle başlangıçta bunu hiç yapmamaya özen gösterin.

Unutmayın nasıl başlarsanız öyle gidersiniz.

Bedeninizdeki enerjiye odaklanın, enerjisi hissedin, enerjinin düşünceyle birlikte hareket ettiğini ve odaklandığını bilin ve sakın unutmayın.
Sessiz ve nezih bir ortamda bağdaş kurun derin bir kaç nefes alın ve son nefesinizle birlikte gözlerinizi kapatıp konsantre olun. Kendinizi Telekinezi çalışmaları yaparken görüntüleyin. Bunu şu şekilde kesin ve net hatlarla yapın.

"Bedeninizde başınızın üstünden istediğiniz zaman tüm bedeninize yayılabilen müthiş bir enerji var (Gerçektede bu enerji her zaman vardır, Auro çalışmaları yapan arkadaşlar bilirler), telekinezi çalışması yapacağınız objenin yanına geliyorsunuz ve yalnızca düşünerek hiç zorlanmadan bedeninizdeki (Beyin ve göz merkezli) enerjiyi objeye odaklayarak objenin etrafını o enerjinin sardığını ve o enerjiyi kontrol ederek objeyi istediğiniz yere hareket ettirdiğinizi görüyorsunuz (Enerjinin sizinle bağlantılı olduğunu görün bir halat gibi, etrafa kıvılcımlar saçan şimşek gibi)"
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
telekült

Re: Telekinetik sırlar -3- (Teknik)

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

ben vakit buldukça çalıştım ve netice adım ama programlı çalışmak iyidir
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Telekinezi de çalışmak yetmiyor ayrıca çalışma ortamı da sağlamak gerekiyor sessizliği sağlamak gibi
Kullanıcı avatarı
knsptk

Okunmamış mesaj gönderen knsptk »

zaza54 yazdı:Telekinezi de çalışmak yetmiyor ayrıca çalışma ortamı da sağlamak gerekiyor sessizliği sağlamak gibi
Katılıyorum...
Hele ki 5 kişilik bir aileniz ve ufak bir kardeşiniz varsa sessiz ve yalnız bir ortam bulmanız çok zorlaşıyor.
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

knsptk yazdı:
zaza54 yazdı:Telekinezi de çalışmak yetmiyor ayrıca çalışma ortamı da sağlamak gerekiyor sessizliği sağlamak gibi
Katılıyorum...
Hele ki 5 kişilik bir aileniz ve ufak bir kardeşiniz varsa sessiz ve yalnız bir ortam bulmanız çok zorlaşıyor.
aynı ben tıpatıp aynısı hemde...XD
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Yaa Ben Bu Kadar Konstre oLamıyorum Çok zor oLuyo sürekLi akLıma Başka şeyLer geLiyor Bunu NasıL ÖnLeyeceğim.
Minilogue
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

bunun için sabah kalktığınında yapmanı öneriyoruz çünkü kafa boş oluo
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

archipallium yazdı:
knsptk yazdı:
Katılıyorum...
aynı ben tıpatıp aynısı hemde...XD
bir de ben.. :D :D en küçük kardeşim 6 ya gidiyo.. + dışarının sesi.. 3 tarafımız binalarla çevrili.. :D :D gülüyorum ama dediklerim doğru.. :))) balkona 00,00 da gitsem bile ses var.. SUSUN LAN die bağıracam; son anda kendimi tutuyorum.. bzm odanın kapısını kapatsam bizim 'meraklılar' gelip açarlar kapıyı ve tüm konsantre kaybolur..
Yaani anlayacağınız mühtiş bir anti-nezih ortama tıkılıp kaldım/kaldık. :(((
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
gokhandiyebiri

Okunmamış mesaj gönderen gokhandiyebiri »

konsantrasyon olayını uzun bir dönemede sarabilirsiniz, telekinezi çalışıp kafayı dağıtmat sonra tekrar çalışmak odaklanmayı güçlendirebilir.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

the ULTİMATE yazdı: bir de ben.. :D :D en küçük kardeşim 6 ya gidiyo.. + dışarının sesi.. 3 tarafımız binalarla çevrili.. :D :D gülüyorum ama dediklerim doğru.. :))) balkona 00,00 da gitsem bile ses var.. SUSUN LAN die bağıracam; son anda kendimi tutuyorum.. bzm odanın kapısını kapatsam bizim 'meraklılar' gelip açarlar kapıyı ve tüm konsantre kaybolur..
Yaani anlayacağınız mühtiş bir anti-nezih ortama tıkılıp kaldım/kaldık. :(((

işin zormuş:D psi wheel olmazsa sende başka eşyaları oynatmaya çalış lamba gibi hareket etmez ama ilerlemende yarar sağlar