Pyrokinezi kontrol !

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
karanlks
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Pyrokinezi kontrol !

Okunmamış mesaj gönderen karanlks »

Arkadaşlar 3 gündür pyrokinezi çalışıyorum bugün sabah kalktığımda mumu yaktım deniyordum elim ne tarafa giderse alev o tarafa gidiyor.
Rüzgarla m yapıyorum diye yukardan rüzgar olmayacak şekilde sol elimi indirdim...
Gene oldu :D
Sonra dedim acaba söndürebilirmiyim diye elimi mumun yanına getirdim hareket ettirdim sonra yumrugumu sıktım mumun alevi iyice huzursuz oldu yani sönecek gibi oldu ama sönmedi sizce nasıl daha iyi yapabilirim ?
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker

Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Pyrokinezi kontrol !

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Umudun kırılmasın fakat rüzgar kaynaklı o sağo sola gitmeler :))) Ayrıca mum söndürme hemen ilk başlayacak birinin yapabileceği birşey değil. Yıllarca çalışan adamlar zor yapıyor. Onun için çok yüksek enerjinin olması gerek ki bu enerjide sende olsaydı psi whelli uçurmuştun :)) Ama çalışırsan yaparsın neden olmasın ?

Ben bu sitede element kontrol bölümünde bir yazı paylaştım 4 Element bilgeliği ve 4 element meditasyonu bu meditasyonlar sayesinde ruhun elementlerle yakın olur . Onları hissedersin.

Küçük bir not: Elemente kinezi uygulamaya kalkarsan hiçbirşey elde edemezsin. Elementler farklıdır. Onlara hükmetmek için yanaşırsan başaramazsın. Tabi nazikçede söylemeyeceksin :) Elemental Varlıklardan tut bir sürü prosedürü var. Uzun fakat çok yararlı bir seçim olur elementler
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
karanlks

sağa sola gitme derken elimi sola doğru koyduğumda sağa gitmiyo ya gene sola geliyo ve istersen inanma ama ben kendi gücümle yaptıgıma eminim hemde yeni başladığımı nerden çıkarıyosun ? (:

Kullanıcı avatarı
turab

karanlks yazdı:sağa sola gitme derken elimi sola doğru koyduğumda sağa gitmiyo ya gene sola geliyo ve istersen inanma ama ben kendi gücümle yaptıgıma eminim hemde yeni başladığımı nerden çıkarıyosun ? (:

zaten elini sola koyduğunda sağa gitmez yine sola gelir. elini kendine doğru çekersende mum ateşi sana doğru gelir. ben burda inanıp inanmamaktan bahsetmiyorum. Ben zaten Pyrokineziyi orta derece yapabiliyorum. Büyültüp küçültme 2 ay çalışıyordum ordan biliyorum. Ve sana şunu şöyleyim geçenlerde bu sitenin en yetkili ismi pyrokinezide TTmFF bir grup açtı facede gizli . Üye alımı yapıyordu sınavla ona girseydin seni alabilirdi belki. En çabuk orda öğrenirsin.

Eğer onu kendinin yapıp yapmadığını anlamak istiyorsan. Aklından mumu düşünme ama elini mumun yanına koy kendine doğru çek eğer mum gelmiyorsa sen yapmışsındır geliyorsa hava akımıdır :)
uubam.com

Kullanıcı avatarı
karanlks

zaten odaklanmadan gelmiyo arkadaşım sence gelir mi? o grup istekleri nerden gönderiliyor ?
Ayrıyetten ben en az 30 dk meditasyon yaptıktan sonra pyrokinezi de kendime doğru çekebiliyorum...
yani sıfır(0) durumuna geçmeden kontrol edemiyorum... Başka sorun varsa söyleyebilirsin :)

Kullanıcı avatarı
turab

karanlks yazdı:zaten odaklanmadan gelmiyo arkadaşım sence gelir mi? o grup istekleri nerden gönderiliyor ?
Ayrıyetten ben en az 30 dk meditasyon yaptıktan sonra pyrokinezi de kendime doğru çekebiliyorum...
yani sıfır(0) durumuna geçmeden kontrol edemiyorum... Başka sorun varsa söyleyebilirsin :)

:)))) ben sana hiç soru sormadım ki :) Grup için TTmFF ile Görüş. :) Ayrıca senin yaptığın ateşe kinezi uygulamak :)
uubam.com

Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

turab vol 1.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Psik0z yazdı:turab vol 1.
Tartışmayı buraya taşımayın yoksa 2'side kilit yiyecek
Kullanıcı avatarı
turab

Ahahah ben tartışmaya başlamam Clairvoyant birilerinin sataşmalarınada gelmem zaten kendini nasıl küçük düşürdüğünü görsün burda :)))
uubam.com

Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

ya turab bak şu ana kadar benim konularıma attığın yorumları resim çekip atarım herkes anlar bana başından beri nasıl taktığını. birde sataşıyor diyor ya. ehehe böyleleri de var işte*