Psik0z veda.
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Psik0z veda.
forumu bırakıyorum arkadaşlar. bu sitede bir kaç kişi gelişimime çok yardımcı oldu. ilk olarak cehalet abim. https://telekinezi.com.tr/member219.html ömden verdiği tavsiyeler sayesinde şu an tam anlamıyla başladığım yere göre zıt ve tam istediğim yerdeyim. o kırılmaz egomu kırmama yardım etti. tek bir şey demek istiyorum, bu adam bişey derse ciddiye alın ve uygulayın. ikinci olarak akrep kral. bu abimde açtığı konularla çok yardımcı oldu sağolsun. özellikle din konusunda çok yardımcı oldu bu abimizde. ozina var bide. bu tam benim kafadan ha. her konuda değil ama benim kafadan yani. oziyle dostluğumuz daha çok devam eder. adamın hası kısaca. sonra bide UsTr var. çok tanıyo değilim ama iyi biri olduğu çok aşikar. gerek düşünceleri gerek hoşgörüsü, bu da adamın dibi işte. sonra turab var. biraz dediğim dedik biridir ama özünde iyi biri olduğundan eminim. kusura bakma kardeşim kalbini kırdıysam. yaşadığımız tatsızlıklar için üzgünüm belki başka bi şekilde tanışsaydık senle de anlaşabilirdik :) ama arkamda bana sinirli birini bırakmak istemem, özür dilerim hatam varsa. ozzzy var. nickinde kaç z olduğunu hala bilmediğim kişi. mentalizmle ilgilenen varsa kesinlikle danışmalı. başka Clairvoyant var. sevdiğim bi arkadaş. önemsenmesi gereken biridir bu da. kısa keseyim ya çok uzattım. burda ismini yazmadığım herkese de çok teşekkür ediyorum. herkes hakkını helal etsin. ömden yazarsanız facebook adresimi verebilirim. kendinize iyi bakın..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psik0z veda.
Öm den konuşmaya devam edeceğimize göre ben veda etmiyorum haberin olsun. :)
-
sana veda etmedim zaten kardeşim foruma veda ettim :)UsTr yazdı:Öm den konuşmaya devam edeceğimize göre ben veda etmiyorum haberin olsun. :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
-
varmış demek ki :DMsa yazdı:Böle çekip gitmek varmı :D
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Kendine İyi Bak Kardeşm...:((
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
sende dostum. hakkını helal etChaTLacK yazdı:Kendine İyi Bak Kardeşm...:((
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
HELAL OLSUN...Bu arada psişik işlere devam etcekmisn :))
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-
elbette devam :D telepati ve biyokineziyle ilgilenmeyi düşünüyorum. bunun dışında hipnozla ilgileniyorum şu aralar. bakalım belki ilerde bir hipnotist, bir mentalist olur çıkarız :DChaTLacK yazdı:HELAL OLSUN...Bu arada psişik işlere devam etcekmisn :))