ı love psi welll

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
sahin1038
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

ı love psi welll

Okunmamış mesaj gönderen sahin1038 »

bu psi wheli daha önce birçok kez denedim ama yapamadım yazdıklarınızı okuduktan sonra tekra bi deneyim dedim bide baktm evet oluyor gerçektende oluyor çok yavaş bi şekilde 1 dk gibi bir zaman boyunca cevirdim.gerçekten cevirebiliyomuyum yoksa nefesimdenmi kaynaklanıyor die nefesimi tutup bir daha denedim hayır nefesten değilmiş :)
yakında video bile koyabilirim şimdiden herkese tşk ediyorum
----------------------------------------------
| İnanmak Başarmanın Yarısıdır... |

tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Re: ı love psi welll

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

hayır nefesinde değil büyük ihtimalle;) bende aynı şekilde döndürdüm 2 yıl döndürmedmi bi baktım dönüyo =)
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

İnsan başarınca mutlu oluyo ya xD
Artık psi whell benim için çok kolay geliyo
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

tes1907 yazdı:hayır nefesinde değil büyük ihtimalle;) bende aynı şekilde döndürdüm 2 yıl döndürmedmi bi baktım dönüyo =)

2 yilda psi wheel ceviremedinmi??? o zaman isine onem vermemisindir.Bundan sonra duzenli calismalisindir
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

hayır 2 yıl boyu çalışmadım 1 hafta çalıştım 2 ıl önce sonra bi denedim 2 ıl oldu denemeyi unuttumuştum bi baktım dönmeye başladı

oha yani 2 yılda psi wheel çeviremessem ben kendime yuh derim kaşığı ilk gün bükmüştüm :D ilk denememde psi ball oluşturmada 3-4 günde bitti fıraltmaya bakacağım :D

kapak çalışamsı uzun geliyo o yüzdn yamıyorum ;P
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en

Kullanıcı avatarı
sahin1038
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sahin1038 »

bana tekniğimi geliştirmek için önerebileceğiniz başka teknikler varmı
| İnanmak Başarmanın Yarısıdır... |
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

çok teknik var ama bende işe yarayan teknik sende işe yaramayabilir.. en doğrusu nasıl kendini en iyi hissediyorsan öyle yapmaktır.. mesela ben psi wheel çevirirken ara sıra kendimle konuşurum.. bende işe yarar..
::Welcome to home Bruce::

“Sizden Gelenler” sayfasına dön