Bir arkadaşı telekineziye başlattım ama...
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bir arkadaşı telekineziye başlattım ama...
Arkadaşlar bir şey sorucam ben bir arkadaşa telekinezi hakkında daha doğrusu tüm psişik işler konusunda biraz konuştum ama ben rüyalarımı zaten kontrol edebiliyorum dedi.
Bir hafta sonra Evin içinde Astral olarak rüyadayken gezebiliyorum ama kapalı kapılardan geçemiyorum dedi.
1-2 gün sonra baş ve işaret parmaklarımı top şekline getirmeden aralarında boşluk bırakarak tutup konsantre oldum elektrik gibi birşey geçti dedi.
Sonra yine zaman geçti dedi ki ben 3'er voltluk 3 pilden elektrik çekip PS3'ü bir anlığına çalıştırabildim dedi.
Sonra (uyarılarıma karşın) prizden elektrik çekebiliyorum dedi.
Diyeceğim bu çocuğun bu kadar hızlı gelişmesi normal mi ya da yalan söylüyor olabilir mi?
Bir hafta sonra Evin içinde Astral olarak rüyadayken gezebiliyorum ama kapalı kapılardan geçemiyorum dedi.
1-2 gün sonra baş ve işaret parmaklarımı top şekline getirmeden aralarında boşluk bırakarak tutup konsantre oldum elektrik gibi birşey geçti dedi.
Sonra yine zaman geçti dedi ki ben 3'er voltluk 3 pilden elektrik çekip PS3'ü bir anlığına çalıştırabildim dedi.
Sonra (uyarılarıma karşın) prizden elektrik çekebiliyorum dedi.
Diyeceğim bu çocuğun bu kadar hızlı gelişmesi normal mi ya da yalan söylüyor olabilir mi?
- Derta
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Re: Bir arkadaşı telekineziye başlattım ama...
kimseye yalan söylüyor bu falan demek istemem ama bikaç dalda aynı anda bu kadar ileri gitmesi bayağı zor (imkansız kelimesini kullanmıyorum) :D
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır.
- Maximum
Ben de öyle düşünüyorum ama işte yakın bir arkadaşım...
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Derta yazdı:kimseye yalan söylüyor bu falan demek istemem ama bikaç dalda aynı anda bu kadar ileri gitmesi bayağı zor (imkansız kelimesini kullanmıyorum)
Dal derken ? bu anlattıklarının hepsi telekinezi.
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- Carmen25
Bence biraz olabilir sonuçta her insan bir birinden farklı, ama biraz da zor gibi gözüktü. Arkdaşına senin önünde de yapmasını istesene daha kolay yanıt alırsın. :D
Artık aranızdayım
)

- Maximum
Tenefüs araları 10 dakikalık ve yaptıkları şeyleri uzun sürede yaptığını söylüyor
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Kardeşm yapacak adam degil 10 dk da 1 dkda da yapar hadi bu kısmını geçtim hiç mi boş dersiniz beden dersiniz yok yada okuldan sonra ??Maximum yazdı:Tenefüs araları 10 dakikalık ve yaptıkları şeyleri uzun sürede yaptığını söylüyor
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Maximum
Aslında şuan aklıma geldi doğruyu bulmak için tek bir soruya cevap vermeniz yeter:
Astral'de ayaklar görünüyor mu ?
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Heralde öyle bişey demiş sana görüküyo diye bilyorm..Ama yalan sölüyosa ona da bi bahane bulr bence o yüzden sen ona kendisinin yaptıgını söledigi şeyleri yaptırmaya çalış sıkıştır onu :))Maximum yazdı:Aslında şuan aklıma geldi doğruyu bulmak için tek bir soruya cevap vermeniz yeter:
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-