Bir sakıncası var mı?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Bir sakıncası var mı?

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Arkadaşlar, küçük bir sorum var.Sizce telekinezi konusunu anneme ve ya babama söylememde bir sakınca var mı?

Sanırım bundan 2 yıl önceydi.O zaman da bu konulara merak salmıştım. İnternette videolara bakıyordum.Belki görmüşsünüzdür, bir adam psi-wheeli cam kabın içine koyuyor, hatta içine rüzgar alıyomu yada mıknatısla bi alakası var mı diyede kameraya gösteriyodu.Ben bu videoyu babama gösterdim.Babam olmaz öyle şey, bir numarası vardır kesin demişti.Geçenlerde de annem yakaladı psi-wheeli tam döndürürken.Hiç bişiy yapmadı önce durdu.Bi baktı.Geldi ağzımı kapattı belki üflüyorumdur diye.Baktı hala dönüyor.Buna rağmen şaşırmadı.O kendiliğinden dönüyodur oğlum dedi.

Sizce söylemekte sakınca var mı? Bana göre söyliceksem bunları iyice öğrendikten sonra söyliyim çünkü yapamadığım zaman bana inanmazlar :D
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Bir sakıncası var mı?

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

İnanıp inanmamaları önemli değil ki zaten.Bunu annenin ve babanın bilmesi seni sıkıntıya sokmayacağını düşünüyorsan söyleyebilirsin.Şahsen ben kimseye bu konuda ağzımı açmam.Etrafımdaki herhangi birinin benim parapsikoloji ile uğraştığımı öğrenmesi benim için dünyanın sonu gibi birşey.Ama dediğim gibi senin için sıkıntı olmayacağını düşünüyorsan zaten bir sakınca yok demektir.Bize sormanı gerektirecek bir durum yok yani senin kararında birşey. :)
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Ya bana sorarsan ben söyleme derim sonra adını deliye falan çıkarıyolar pek hoş olmuyor. :) Bide Telekinez'iyi kendin için yapıyorsun başkaları için değil. Diyeceğim şu onları ilgilendirmez, ama eğer çok istiyorsan söylersin. Telekinezi'yi de şov için kullanma lütfen. Ülkemizde basitleşmesini istemeyiz.
Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim

Tabii ki şov ya da artistlik için kullanmıyorum.İlk başladığımda bunu düşünmedim değil hani :) :) :) :)) Bana kalırsa bende söylememeyi istiyorum.Evet ya niye söyliyim ki :D
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Herkesin(nerdeyse) Telekinezi'ye başlama sebebi artislik ve şov içindi. :) Ama zamanla telekinezi'nin ne kadar eşsiz birşey olduğunu görünce insanın başkaları ile paylaşası gelmiyor. :)

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim

Doğru söylüyorsun ama şu istediklerimi bir yapabilsem :)) İstediklerimi kısaca söyleyecek olursam :)) :

Mesela her akşam perdeyi kıpırdatmaya çalışıyorum :) Her akşam lambaya etki etmeye çalışıyorum :)) keşke olsa <3 :D
-Baltasar Bracias

-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Şov için yapmaya kalkarsan zaten telekinezi senin ruh halinden tut bir sürü duruma göre ayarsızlaşabilir.Psi wheel en büyük örnek.Telekinezi de gelişirken mesela önceden yaptığın birşeyi 2-3 gün yapamazsın.Sonra bir bakmışsın daha iyisini yapıyorsun.Yada çok iyi yapıyorken hiç yapamyabiliyorsun.Yani şov yapmak isteyen biri zaten ilk şovunu yapar.İkinci de tökezler. üçüncüde düşer.Dördüncüde zaten tabiri caizse rezil rüsva olur.Birde insanların dikkati psi wheel de yada işte pipette olacak.Bir sürü kontrolsüz enerji ve aralarında bir de telekinezi bilen varsa zaten vezir olsan bile rezil olursun. :)
Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim

Mesela ben bi video izledim. Criss Angel mı ne adamın adı heralde. :) . Kabın içine kağıt mı ne koyuyodu .Orda da bir sürü izleyen var.Adam onlara ellerini sürttürüyodu sonrada o sıcaklığı oraya atmalrı gibi bişiy istiyodu :) Sonra birden kağıt yanıyodu.
-Baltasar Bracias

-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim

Ayrıca benim aklımda bir düşünce var.Mesela forumda gezerken çok görüyorum, yardım edin, işte ne biliyim soru soruyolar falan sanırım yapamayan çok kişi var (deneyipde yapamayan) Acaba bazı yerlerde telekinezi zor, yapması zaman alır gibi yazıların okunması bizi etkileyebilirmi? Bunlar hiç yazılmasaydı belkide çoğu kişi yapabilecekti(yapamayanlardan) ? Doğrumu düşünüyorum,?
-Baltasar Bracias

-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

TelekinetikAkim yazdı:Mesela ben bi video izledim. Criss Angel mı ne adamın adı heralde. :) . Kabın içine kağıt mı ne koyuyodu .Orda da bir sürü izleyen var.Adam onlara ellerini sürttürüyodu sonrada o sıcaklığı oraya atmalrı gibi bişiy istiyodu :) Sonra birden kağıt yanıyodu.
Bak o adam bildigim kadarıyla denişik bi cins hem illüzyonist hemde başka varlıklardan yardım alıyor (Bu yazdıklarım kesinlikle dogrudur yada yanlıstır diyemem) Ama belki bu yaptıgı etrafındakilerin enerjisini kullanarak yaptıgı bi şeydir dogruda olabilr ama ilüzyon olma ihtimali de yok degil..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

“Sizden Gelenler” sayfasına dön