Ellerim Karıncalanmıyor - Başım Agrımıyor Kısaca = His Yok..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Blods
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Ellerim Karıncalanmıyor - Başım Agrımıyor Kısaca = His Yok..

Okunmamış mesaj gönderen Blods »

Psi Wheel Yaparken Cogu Kisi Başının Agrıdıgını Falan Söylüyor .. B

Ben Son Derece İyi Döndürüyorum Ama Baş Agrısı El Karıncalanması Falan Yok Sizce Bu İyi Birşeymi Yoksa Degilmi :)
✈Yapabildiklerim

✔Psi Wheel ✔Kaşık Bükme ✔Pyrokinezi ✔Lucid Dream

✈Yapamadıklarım

► Levitasyon ► Biokinezi ► Aerokinezi ► Astral Seyahat

✈Deneniyor

► { Biokinezi }

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Ellerim Karıncalanmıyor - Başım Agrımıyor Kısaca = His Yok..

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Baş ağrısı genelde odaklanmaktan olur yada çok enerji kaybedersin vs vs..Enerjinle birşeyler yapmaya çalışırsan büyük ihtimalle ellerinde değişik bir his olur...Bu yüzden sorun yok yola devam..:))
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Konu kirliliğinin önüne geçmek adına böyle mesajları şahsıma atarsanız daha iyi olur. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) Ama madem açmışsın cevaplayalım. :)

Evet benimde ağrıyordu başlarda, özellikle sağ arka ve sol arka kısımları. Şu anda herhangi bi ağrı yok ve herkesde olması gerekmiyor merak etmemelisin.

Telekinezi'ye ne zaman başladın bilmiyorum ama galiba yenisin, iyi döndürmen güzel birşey baş ağrısı yapmıyorsa da buna sevinmen gerekir. Yalnız ben başım ağrırken daha iyi ve kesintisiz döndürebiliyorum o ayrı mesele tabi :) Umarım yardımcı olmuşumdur.
Kullanıcı avatarı
WaterLord
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen WaterLord »

Baş ağrısı tamamen vücudu fazla yormakla alakalı bişey , önemli olan psi-wheeli döndürmekden daha çok enerjiyi doğru kontrol edebilmektir ve sen enerjini gayet rahat ve güzel bir şekilde kullanıyosun.Bu işe yeni başlıyan arkadaşlardaki baş ağırısının sebebi ha döndü dönücek şimdi dönücek diye kendilerini kasmaları ve tripe girmeleridir =)
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Clairvoyant yazdı:Konu kirliliğinin önüne geçmek adına böyle mesajları şahsıma atarsanız daha iyi olur. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) Ama madem açmışsın cevaplayalım. :)

Evet benimde ağrıyordu başlarda, özellikle sağ arka ve sol arka kısımları. Şu anda herhangi bi ağrı yok ve herkesde olması gerekmiyor merak etmemelisin.

Telekinezi'ye ne zaman başladın bilmiyorum ama galiba yenisin, iyi döndürmen güzel birşey baş ağrısı yapmıyorsa da buna sevinmen gerekir. Yalnız ben başım ağrırken daha iyi ve kesintisiz döndürebiliyorum o ayrı mesele tabi :) Umarım yardımcı olmuşumdur.
Clairvoyant haklı kardeşim :D Adını düzgün yazabildim sonunda :D
İMZA

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

:D :D

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön