oğuldan oğula
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
oğuldan oğula
arkadaslar simdi biz telekinezide usta olinca o yetenek oğlumuz yada kızımıza geçiyormu?
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: oğuldan oğula
ahuahuahuahha geçmesi için kalıtsal olması gerekir telekinezi senin genlerinde mi var :D
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
saol ozina bu arada hos geldin
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yetenek soydan geçer gen aktarımı ile ama tekelinezi bir yetenek değildir sonradan geliştirilir .
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ozi benim yerime yeterince gülmüş zaten o yüzden fazladan bi de ben gülmeyecem. Cevabı vermişler ama ben de cevap vercem maksat ileti sayısı artsın. Telekinezi bi yetenek değildir kardeş ilk önce onu söyleyeyim. Bunu herkes yapabilir ama kullanmayı bilmez. Oğula veya kıza geçmesi için kalıtsallık olması lazım. Yani genlerinle oynanırsa o dediğin şey olabilir. Aksi halde böyle birşey mümkün değildir. Ha ne yaparsın çocuğun belirli bi yaşa geldiğinde (mesela 6-7 yaş) Telekinezi'yi öğretmeye başlarsın. Senin şu anki yaşına geldiğinide harika bi Telekinezist(böyle bir kavram varmı bilmiyorum
) olur.

- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
clairvoyan telekinetik yaklaştın yani :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ha pardon clairvoyant olcaktı t sini unuttum :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Ağaç yaşken eğilir
Böylemiydi bilmiyorum ama Clairvoyantın dediği doğru 6-7 yaşlarında eğit.

İMZA
6-7 ney la abartmayın siz de 6-7 de adam okula başlıyo zaten gelecek eve okma yazmayı öğret zırlayacak onu sustur uzun iş :D
ama errken yaşta istiyorsan dha küçükken öğretmeniz lazım. (hafızlığıda öğret öbür tarafta lazım olur) :)
ama errken yaşta istiyorsan dha küçükken öğretmeniz lazım. (hafızlığıda öğret öbür tarafta lazım olur) :)