Rukye Günah Mı?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Rukye Günah Mı?
Selamun Aleyküm
Rukye günah mıdır ? sonuçta Kur'an ile iyileştirme günah olur mu ki acaba ?
Rukye günah mıdır ? sonuçta Kur'an ile iyileştirme günah olur mu ki acaba ?
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Rukye Günah Mı?
kardeş neyi neyle iyileştiriyorsun ? bunu söyle bi bana ?? kuran okumak fayda etmiyorda başka işler yapmak mı fayda ediyor ? Kuran'ın hiçbir ayeti diğer ayetinden ne üstün ne de alçaktır. Yapılan bu iş gizli şirke girer. boş işe girişmeyin derim. Ona bakarsan havasta kurandan ayetler alınarak yapılır ama günahtır. Karı koca ayırmadan sevdirme büyüsüne kadar.
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Turab doğru söylüyor.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Böyle şeyleri isimlendirmekteki amacı hiç bir zaman anlamadım bunun adı dua'dır her istek için dua edilir ve her şeye karşı Allah'a sığınılır.
turab yazdı:kardeş neyi neyle iyileştiriyorsun ? bunu söyle bi bana ?? kuran okumak fayda etmiyorda başka işler yapmak mı fayda ediyor ? Kuran'ın hiçbir ayeti diğer ayetinden ne üstün ne de alçaktır. Yapılan bu iş gizli şirke girer. boş işe girişmeyin derim. Ona bakarsan havasta kurandan ayetler alınarak yapılır ama günahtır. Karı koca ayırmadan sevdirme büyüsüne kadar.
havas nasıl günah ? sonuçta svirme büyüsü vs. var diye onları yapacak değilsin bi büyükten el alıp uyumlama gibi alimden çalışcaksınız birlikte adam alimse biliyordur günah olduğunu ? :)
- turab
Uchiha Sasuke yazdı:turab yazdı:kardeş neyi neyle iyileştiriyorsun ? bunu söyle bi bana ?? kuran okumak fayda etmiyorda başka işler yapmak mı fayda ediyor ? Kuran'ın hiçbir ayeti diğer ayetinden ne üstün ne de alçaktır. Yapılan bu iş gizli şirke girer. boş işe girişmeyin derim. Ona bakarsan havasta kurandan ayetler alınarak yapılır ama günahtır. Karı koca ayırmadan sevdirme büyüsüne kadar.
havas nasıl günah ? sonuçta svirme büyüsü vs. var diye onları yapacak değilsin bi büyükten el alıp uyumlama gibi alimden çalışcaksınız birlikte adam alimse biliyordur günah olduğunu ? :)
havas bilenler alim diye bir şart var mı ? alim neye denir araştırın bence. Havass %100 günah olan bir bilimdir. Bakın bakalım hangi peygamber başı dertte olunca büyü yapmış ?? Bana havassta sana göre günah olmayan bir ya da istediğim büyüleri söyle sana yazayım niye günah olduğunu. o şekilde iyi anlarsın
uubam.com
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Rukye nin ne olduğunu bilmediğim için hiçbir yorum yazmadım.Rukye nedir diye araştırmaya da üşendim açıkçası.Bu konudaki yorumlar kafandaki soru işaretlerini gidermezse özelden detaylıca konuşuruz istersen. :)Uchiha Sasuke yazdı:Başka Yorum Var Mıdır Ustr Bey ? :)
Ben Kur'an İle İyileştirme Diye Duyunca günah Olacağını Pek Zannetmedim. :)UsTr yazdı:Rukye nin ne olduğunu bilmediğim için hiçbir yorum yazmadım.Rukye nedir diye araştırmaya da üşendim açıkçası.Bu konudaki yorumlar kafandaki soru işaretlerini gidermezse özelden detaylıca konuşuruz istersen. :)Uchiha Sasuke yazdı:Başka Yorum Var Mıdır Ustr Bey ? :)
turab aslında 2 si hakkında fazla bilgim yok sadece açıklamalarını azcık okudum ama bilgiliysen güvenebilirim bu konuda sana :)
zaten bana dün lazım bugün günah olup olmadığı önemi değil Rukye nin :D
- turab
Uchiha Sasuke yazdı:Ben Kur'an İle İyileştirme Diye Duyunca günah Olacağını Pek Zannetmedim. :)UsTr yazdı:Rukye nin ne olduğunu bilmediğim için hiçbir yorum yazmadım.Rukye nedir diye araştırmaya da üşendim açıkçası.Bu konudaki yorumlar kafandaki soru işaretlerini gidermezse özelden detaylıca konuşuruz istersen. :)Uchiha Sasuke yazdı:Başka Yorum Var Mıdır Ustr Bey ? :)
turab aslında 2 si hakkında fazla bilgim yok sadece açıklamalarını azcık okudum ama bilgiliysen güvenebilirim bu konuda sana :)
zaten bana dün lazım bugün günah olup olmadığı önemi değil Rukye nin :D
senin yapıp yapmaman sana kalmış, bir şey diyemem isteyen havass yapar isteyen rukye :)). ben sadece önerimi paylaştım
uubam.com
-