sakın hayal etmeyin yapın

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

sakın hayal etmeyin yapın

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

ya arkadaşlar dikkat ettide döndüğünü düşünüyom müşünüyom diyosunuz onu düşünmeyin ya yapın arkadaşım örneğin enerjinin elinize geldiğini hayal etmeyin enerjiyi elinize getirin ve getirirkende bunu hissedin öyle bu iş hayalle meyalle demi yani bana katılan kimse yokmu :D (bu dünyada yalnızım forever alone :( )
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)

Kullanıcı avatarı
07oncel07
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: sakın hayal etmeyin yapın

Okunmamış mesaj gönderen 07oncel07 »

Bende aynı kafadayım, hayal etmek bana göre süreci uzatır.
Ben hep hayal ederek denedim. Oynamadı bile ama şuan bişey düşünmüyorum oluyor
Kullanıcı avatarı
zxc512

düşünme değil yap :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aslında yeni başlayan kişiler için hayal etmek doğru olur.Çünkü yeni başlayan herkes hayal eder.Hayal ederek onu gerçekleştirir.Bir süre sonra ustalaşır ve hayal etmeden sadece enerjinin eline gelmesini istemesi yada enerjiyi kendi kontrolüyle getirmesi kolaylaşır.Ama yeni başlayanlar için ilk süreç hayal etmektir.Forumda en çok kullanılan söz : Emeklemeden Yürüyemezsin. :)
Kullanıcı avatarı
zxc512

ama ustr arkadaşım yani sen nsaı diyim hayal etmek derken hayal edince bişi olmuyo ki sadece hayalle olmaz yani onu yapıp hissetmek lazım döndüğünü hayal edince oluyosa herkes yapardı bunu bunda önemli olan enerjinin oraya gitmesini isteyip getirmek yazmışın bence senin emeklemek dediğino yürümek ise dire elini uzatınca refleks olarak enerjinin oraya gelmesi bence sence nasıl

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

hayal edince birşey olmuyo lafını hayatta edeceğin en son kişi ustr dir
Kullanıcı avatarı
zxc512

Uchiha Sasuke yazdı:hayal edince birşey olmuyo lafını hayatta edeceğin en son kişi ustr dir
anam noldu ya şimdi :)
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

zxc512 yazdı:ama ustr arkadaşım yani sen nsaı diyim hayal etmek derken hayal edince bişi olmuyo ki sadece hayalle olmaz yani onu yapıp hissetmek lazım döndüğünü hayal edince oluyosa herkes yapardı bunu bunda önemli olan enerjinin oraya gitmesini isteyip getirmek yazmışın bence senin emeklemek dediğino yürümek ise dire elini uzatınca refleks olarak enerjinin oraya gelmesi bence sence nasıl
Hayal edince beyin gücü devreye giriyor zaten.İlk başta yeni başlayan birine eline enerji gelmesini iste diyeceksin.Enerji elde nasıl hissediliyor ? Enerji nasıl birşey ? bilmeden isteyemez ki.Elinin arasında manyetik kuvvet gibi bir kuvvet oluşuyor.Ama o bunu bilmez.Önce enerjinin nasıl hissedildiğini öğrenmesi lazım ki o hissi isteyebilsin.Bir cisim hareket ettirirkende ilk başta o cisme birşey düşünmeden bak diyorlar ama ona aslında boş boş bakmıyor.O cismi kafasında hayal ediyor.Ona bakarak aslında zaten onu hayal etmiş oluyor.Yani hayal her türlü devreye giriyor.İstesende istemesende. :)
Kullanıcı avatarı
zxc512

zxc512 yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:hayal edince birşey olmuyo lafını hayatta edeceğin en son kişi ustr dir
anam noldu ya şimdi :)
harbiden öyleymiş XD
UsTr yazdı:
zxc512 yazdı:ama ustr arkadaşım yani sen nsaı diyim hayal etmek derken hayal edince bişi olmuyo ki sadece hayalle olmaz yani onu yapıp hissetmek lazım döndüğünü hayal edince oluyosa herkes yapardı bunu bunda önemli olan enerjinin oraya gitmesini isteyip getirmek yazmışın bence senin emeklemek dediğino yürümek ise dire elini uzatınca refleks olarak enerjinin oraya gelmesi bence sence nasıl
Hayal edince beyin gücü devreye giriyor zaten.İlk başta yeni başlayan birine eline enerji gelmesini iste diyeceksin.Enerji elde nasıl hissediliyor ? Enerji nasıl birşey ? bilmeden isteyemez ki.Elinin arasında manyetik kuvvet gibi bir kuvvet oluşuyor.Ama o bunu bilmez.Önce enerjinin nasıl hissedildiğini öğrenmesi lazım ki o hissi isteyebilsin.Bir cisim hareket ettirirkende ilk başta o cisme birşey düşünmeden bak diyorlar ama ona aslında boş boş bakmıyor.O cismi kafasında hayal ediyor.Ona bakarak aslında zaten onu hayal etmiş oluyor.Yani hayal her türlü devreye giriyor.İstesende istemesende. :)
yani diyosun ki boş boş bakarken bile hayal devreye giriyo ama o hayai sen herşeyin başı olarakmı tanımlıyosun anlamışmıyım ha önc bi kere hiisetme anala sonra iste öylem
Kullanıcı avatarı
baraka52324
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen baraka52324 »

ben hayal ederek başladım olmadı ama sonra farkettim hayalgücünü nasıl kullanacağımızı yakında anlatacağım bir iki kişiye anlattım başarılı kişi sayısı 5 olursa anlatacağım şuan kendimide sayarsak 4 :) harika bir teknik ben bu teknikle şarz aletinin kablo kısmını fiş kısmına sırıp döndürerek çözebiliom
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !