Enerjinin Maddeye Aktarımı

Kullanıcı avatarı
yolcu1453

Re: Enerjinin Maddeye Aktarımı

Okunmamış mesaj gönderen yolcu1453 »

selam. ben telekinizenin de işleyişinin aynı olduğunu düşünüyorum. onda da yoğunlaşarak kağıdı döndürebiliyorum. daha doğrusu 3-4 defa döndürdüm ve her dönüşünde 4-5 tur attı ama artık yapamıyorum. sanırım inanç ve dikkat meselesi hepsi bu! :arrow:
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

telegirl yazdı:PEKİ DERTLİYKEN VEYA BİR ŞEYE SİNİRLENDİĞİMİZDE DE İŞE YARAR MI Kİ?? YANİ ÇOK İHTİYACIM VAR :!:
yarayabilir...ama böyle bir durumda negatifi oraya buraya atmak yerine pozitifi içine doldur..yani pozitif enerjiyi içine doldur....
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

ScHoqoLaDe yazdı:
Bru-x yazdı:bu genel geçer bir sistemdir. uygulayın bir süre sonra enerjinin çıkıp gittiğini bizzat farkedeceksiniz.
etten ve kemikten mezarlarımızdan başımızı kaldırıp dışarı bakmayı öğrendiğimizde aslında bir çok şeyin bizzat kendimiz tarafından öğrenilmiş zorluk olduğunu görebiliriz. günümüzde bu tür konular daha fazla ilaç ve daha fazla tedavi masrafları için ya saklanır yada duyurulmaz. oysa bir çok hastalığın ana kaynağı bedende biriken yada düşünce ile oluşan negatif enerjilerdir. bir süre sonra bedenede yansıyacaklardır.
peki kendi isteğimizle negatif enerji yüklenip onu bir demire yansıttığımızda biri dokunduğunda ona zarar verecek kadar akım yaratabilir miyiz?(sadece meraktan)

arkadaşlar cevaplamış bende kısaca belirteyim,
enerji demirden dokunduğu kişiye geçecektir ancak etkisi dokunan kişiye göre değişir. yada bilinçli yapılıp yapılmadığına göre de değişir. enerji bilince göre etki yapma özelliğine de sahiptir.
hatta bir kişi bir odaya girse orada aşırı sıkılsa, üzülse, dertli olsa ve o odada dertlerini bir bir masaya yatırsa çıkıp gitse başka birisi o odaya neşeli dahi girse mutlaka o odada kalan negatif enerjiden etkilenecektir.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

telegirl yazdı:PEKİ DERTLİYKEN VEYA BİR ŞEYE SİNİRLENDİĞİMİZDE DE İŞE YARAR MI Kİ?? YANİ ÇOK İHTİYACIM VAR :!:
Neşeliyken birilerine dokunun o kişi bunu alacaktır, aynı etki tersi durumda da etkisini gösterir. Madde ile iletimde de aynı etki vardır
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Sevgili Bru-x siz ne kadar ilerlediniz? merak etdim
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

harika çok işime yarayacak
Kullanıcı avatarı
sulomann