Cin nasıl çağırılır? Cin çağırmak istiyorum
Cin nasıl çağrılır, cin çağırmak için ne yapılır?
Moderatör: Sai
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Cin nasıl çağırılır? Cin çağırmak istiyorum
Cin çağırmayı istiyorum ve düşünüyorum. Bu konuda bilgili kişileri davet ediyorum. Bu işin yolu yordamı nedir? Psikolojik olarak hazır olduğumu düşünüyorum. Bu işin uygun yolu nedir? Kendime zarar vermicek şekilde?
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Cinler
bak onlarla uğraşmamanı öneririm onlarla münasebet dinimizce kesinlikle yasaklanmıştır.(hem bide musallat olurlarsa pişman olursun)
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
-
Kardeşim nedir bu başka varlıklar hastalığı ? Bırak herkes kendi aleminde yaşasın onlar kendi aleminde biz kendi alemimizde ..Çağırınca nolcak yani ? Eğer bir zarar gelirse ömrünün sonuna kadar kurtulamassın ve delirirsin kafayı yersin..Senin bileceğin iş derim ama bence bu fikri at kafandan. .
...
- 07oncel07
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Çin çağırmak, ruh çağırmak vesayre şeyler günahdır. Ve musallat olurlar ise kurtulman imkansız diyebilirim. Ama dinlere, cinlere vs inanmıyorsan senin fikrin
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
https://telepati.org/telepati-teknikleri ... i-t27.html
Burada anlatılan olaya neden olan Bir Cin çağırma seansında arkadaşın ortamın ciddiyetini aşırı şekilde bozan gülme krizi idi. Şanslı idi fazla deli dolu bir Cinin tesirine girmemişti ancak uzun süren krizlerden dolayı gene uzun süre kimse yanına dahi yaklaşamadı.
Bu işi hafif sıyıranlardan akıl hastanesine kaldırılanlar, psikolojisi bozulanlar, intihar edenler, sara hastalığına veya sebebi asla anlaşılamayan ve hiçbir şekilde tedavi ettirilemeyen hastalıklara maruz kalanlar....
Tam olarak istediğin nedir bilmiyorum tamamiyle korkutmak istemem, iyi yönde kullananlarda var ancak Cinlerden yararlananların da her gün korunmak için neler yaptığını görsen bilmiyorum hala ister misin onlarla ilgilenmeyi...
Bu konuda uzun bir süre uğraştığım ve bir dönemimin resmen onlarla kabusvari bir şekilde geçmesinden dolayı içindeki merak ve heyecanı belki anlayabilirim ancak şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki hiç gerek yok. İnsan kendi güçlerinin farkına vardığında alt basamakta yeralan cinlerden medet ummayacaktır.
Burada anlatılan olaya neden olan Bir Cin çağırma seansında arkadaşın ortamın ciddiyetini aşırı şekilde bozan gülme krizi idi. Şanslı idi fazla deli dolu bir Cinin tesirine girmemişti ancak uzun süren krizlerden dolayı gene uzun süre kimse yanına dahi yaklaşamadı.
Bu işi hafif sıyıranlardan akıl hastanesine kaldırılanlar, psikolojisi bozulanlar, intihar edenler, sara hastalığına veya sebebi asla anlaşılamayan ve hiçbir şekilde tedavi ettirilemeyen hastalıklara maruz kalanlar....
Tam olarak istediğin nedir bilmiyorum tamamiyle korkutmak istemem, iyi yönde kullananlarda var ancak Cinlerden yararlananların da her gün korunmak için neler yaptığını görsen bilmiyorum hala ister misin onlarla ilgilenmeyi...
Bu konuda uzun bir süre uğraştığım ve bir dönemimin resmen onlarla kabusvari bir şekilde geçmesinden dolayı içindeki merak ve heyecanı belki anlayabilirim ancak şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki hiç gerek yok. İnsan kendi güçlerinin farkına vardığında alt basamakta yeralan cinlerden medet ummayacaktır.
Aramak, güzel bir çabadır.
günah değilki onlarla konuşmak.sorularla islamiyette öyle dedi ve hem günah olsaydı Hz.Süleyman'A cinlere hükmetme özelliği verilmezdi ve onları Kabe yapımında bile çalıştırmıştır.baraka52324 yazdı:bak onlarla uğraşmamanı öneririm onlarla münasebet dinimizce kesinlikle yasaklanmıştır.(hem bide musallat olurlarsa pişman olursun)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
hz süleyman hayvanlarla da konusabiliyodu da adam peygamberdi oğlum :DUchiha Sasuke yazdı:günah değilki onlarla konuşmak.sorularla islamiyette öyle dedi ve hem günah olsaydı Hz.Süleyman'A cinlere hükmetme özelliği verilmezdi ve onları Kabe yapımında bile çalıştırmıştır.baraka52324 yazdı:bak onlarla uğraşmamanı öneririm onlarla münasebet dinimizce kesinlikle yasaklanmıştır.(hem bide musallat olurlarsa pişman olursun)
pixies forever <3<3
olsun peygamberimizde hayvanlarla konuşuyordu sonuçta bize örnek olmaları için ayratıldıalr değil mi hz süleymanında cinlere hükmetmesi bize örnek niye günah olsun ki :)ozina yazdı: hz süleyman hayvanlarla da konusabiliyodu da adam peygamberdi oğlum :D
- baraka52324
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bak ben kolay kolay sinirlenmem ama sen kendini ne zannedionda peygamberlerle kendini bir tutuyorsun lütfen su konuya kilit atin yav zor tutuom kendimi
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
-