Lambaların titremesi, Hareket Eden Perdeler ve Kendiliğinden Dönen Psi-wheel
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Lambaların titremesi, Hareket Eden Perdeler ve Kendiliğinden Dönen Psi-wheel
Bende bi' aralar ışıklar titriyor vs. diyenlere inanmıyordum ama doğru düzgün çalışmadığım halde bende de oldu :)
Başlıkta yazdığım şeyler oluyor ve odada rüzgar yok, istesem yapamam ama nedense oluyor :)
Başlıkta yazdığım şeyler oluyor ve odada rüzgar yok, istesem yapamam ama nedense oluyor :)
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Lambaların titremesi, Hareket Eden Perdeler ve Kendiliğinden Dönen Psi-wheel
Ben senin yerinde olsam gücümü istemsiz deil bilinçli olarak kullanabilmek için çalışırdım :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- Maximum
Re: Lambaların titremesi, Hareket Eden Perdeler ve Kendiliğinden Dönen Psi-wheel
Çalışıyorum zaten :)
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Gozlerini kapat ve dsuncelerinle savas...bilincaltindaki fikirlerin sana saldirmalarina izin verme...dusuncelerinin icine kaymadan,uyuumadan onlari izlemeye calis...biliyorum,bu cok ama cok zor birsey...ama insanin dusuncelerini kontrol ede bilmesini sagliyor...bir hafta yaparsan sonuc alirsin...ben de henuz denemekteyim...bedenin seni deil,sen bedenini kontrol ediyorsun!unutma!
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- ultimate
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ışıklar bizim burda voltaj değişiminden azalıp yükseliyor bazen evdeki enerjidenmi oluyor diye düşünüyorum.
gücünü psi-whell e odaklamayı deneyebilirsin.
gücünü psi-whell e odaklamayı deneyebilirsin.
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Birşey söylemek istiyorum.Tamam psişik güçlerin su yüzüne çıkartılması ışıkların azalması,değişik rüyalar görme,değişik düşünceleri yada düşündüğünüz bir insanın karşınıza çıkması gibi etkiler yapabilir.Ama bazı arkadaşlar görüyorum.Mahalledeki trafo patladı benden kaynaklanmış olabilir mi ? Ampul patladı benden olabilir mi ? Kapı çarptı,pencere camı kırıldı benden mi ? Diye sorular görüyorum.Yeni başlangıç seviyesindeki kontrolsüz,istemsiz enerji bu tür büyük şeylere neden olamaz.Yani birşeyleri farkına varmak güzel.Ama psişik güçlerin istemsiz etkileri kapı çarptıracak,pencere camı kıracak,trafo patlatacak,mahallenin apartmanın elektriğini kesecek kadar büyük değildir.Yani bu kadar yazıdan samimi olarak söylemek istediğim şey Fazla abartmamak lazım.( En başta yazsaydım bu kadar uzun olmayacakmış yeni farkına vardım. ) .. :) :)
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Trafomu yok artık :D .
@Kuupa7
- UsTr
Trafonun istemsiz enerjiden patladığından şüphelenen arkadaş hatırlıyorum.Mahallenin elektriklerinin kesilmesini kendinden şüphelenen arkadaş da hatırlıyorum.Yani bu kadar abartmamak lazım.En fazla olacak şey BENCE bir cismin düşmesi. :)Telekinezistm yazdı:Trafomu yok artık :D .
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Trafo tek sebepten patlar iki telin arasina kaşık vb. Demir araclar atıyor bazi kendini bilmezler yani yuksek voltajdan patlamasi imkânsız yani tkyle etkilemekte cok zor deil imkansiz voltaj arttigi anda mahallenn elektrigi kesilir
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
- UsTr
Elektriksel bilgilere gerek yok aslında.Benim demek istediğim yeni başlayan arkadaşların telekinezinin istemsiz yan etkilerine kendilerini fazla kaptırmamaları ve abartmamalarıdır. :)baraka52324 yazdı:Trafo tek sebepten patlar iki telin arasina kaşık vb. Demir araclar atıyor bazi kendini bilmezler yani yuksek voltajdan patlamasi imkânsız yani tkyle etkilemekte cok zor deil imkansiz voltaj arttigi anda mahallenn elektrigi kesilir
-