Lambaların titremesi, Hareket Eden Perdeler ve Kendiliğinden Dönen Psi-wheel

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Lambaların titremesi, Hareket Eden Perdeler ve Kendiliğinden Dönen Psi-wheel

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Bende bi' aralar ışıklar titriyor vs. diyenlere inanmıyordum ama doğru düzgün çalışmadığım halde bende de oldu :)

Başlıkta yazdığım şeyler oluyor ve odada rüzgar yok, istesem yapamam ama nedense oluyor :)

Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Lambaların titremesi, Hareket Eden Perdeler ve Kendiliğinden Dönen Psi-wheel

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Ben senin yerinde olsam gücümü istemsiz deil bilinçli olarak kullanabilmek için çalışırdım :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
Maximum

Re: Lambaların titremesi, Hareket Eden Perdeler ve Kendiliğinden Dönen Psi-wheel

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Çalışıyorum zaten :)
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Gozlerini kapat ve dsuncelerinle savas...bilincaltindaki fikirlerin sana saldirmalarina izin verme...dusuncelerinin icine kaymadan,uyuumadan onlari izlemeye calis...biliyorum,bu cok ama cok zor birsey...ama insanin dusuncelerini kontrol ede bilmesini sagliyor...bir hafta yaparsan sonuc alirsin...ben de henuz denemekteyim...bedenin seni deil,sen bedenini kontrol ediyorsun!unutma!
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
ultimate
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen ultimate »

ışıklar bizim burda voltaj değişiminden azalıp yükseliyor bazen evdeki enerjidenmi oluyor diye düşünüyorum.
gücünü psi-whell e odaklamayı deneyebilirsin.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Birşey söylemek istiyorum.Tamam psişik güçlerin su yüzüne çıkartılması ışıkların azalması,değişik rüyalar görme,değişik düşünceleri yada düşündüğünüz bir insanın karşınıza çıkması gibi etkiler yapabilir.Ama bazı arkadaşlar görüyorum.Mahalledeki trafo patladı benden kaynaklanmış olabilir mi ? Ampul patladı benden olabilir mi ? Kapı çarptı,pencere camı kırıldı benden mi ? Diye sorular görüyorum.Yeni başlangıç seviyesindeki kontrolsüz,istemsiz enerji bu tür büyük şeylere neden olamaz.Yani birşeyleri farkına varmak güzel.Ama psişik güçlerin istemsiz etkileri kapı çarptıracak,pencere camı kıracak,trafo patlatacak,mahallenin apartmanın elektriğini kesecek kadar büyük değildir.Yani bu kadar yazıdan samimi olarak söylemek istediğim şey Fazla abartmamak lazım.( En başta yazsaydım bu kadar uzun olmayacakmış yeni farkına vardım. ) .. :) :)
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Trafomu yok artık :D .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
UsTr

Telekinezistm yazdı:Trafomu yok artık :D .
Trafonun istemsiz enerjiden patladığından şüphelenen arkadaş hatırlıyorum.Mahallenin elektriklerinin kesilmesini kendinden şüphelenen arkadaş da hatırlıyorum.Yani bu kadar abartmamak lazım.En fazla olacak şey BENCE bir cismin düşmesi. :)
Kullanıcı avatarı
baraka52324
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen baraka52324 »

Trafo tek sebepten patlar iki telin arasina kaşık vb. Demir araclar atıyor bazi kendini bilmezler yani yuksek voltajdan patlamasi imkânsız yani tkyle etkilemekte cok zor deil imkansiz voltaj arttigi anda mahallenn elektrigi kesilir
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Kullanıcı avatarı
UsTr

baraka52324 yazdı:Trafo tek sebepten patlar iki telin arasina kaşık vb. Demir araclar atıyor bazi kendini bilmezler yani yuksek voltajdan patlamasi imkânsız yani tkyle etkilemekte cok zor deil imkansiz voltaj arttigi anda mahallenn elektrigi kesilir
Elektriksel bilgilere gerek yok aslında.Benim demek istediğim yeni başlayan arkadaşların telekinezinin istemsiz yan etkilerine kendilerini fazla kaptırmamaları ve abartmamalarıdır. :)