Psi Pet Yaptık Ya Sonra??

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

Psi Pet Yaptık Ya Sonra??

Okunmamış mesaj gönderen by Ninjaemos »

Alıntıdır:

Şimdi diyelim ki çok yüksek bi enerji açığa çıkardınız ve bir adet psi pet sahibisiniz... Ama bu iş böyle olmaz yapmak sadece işin başı... Onunla dost olmadan onu kullanamayız... İşte bunu düşünerek Psi Pet'inizi yaptıktan sonraki ilk gün neler yapmanız gerektiğiyle ilgili bi yazı yazayım dedim...

Evet başlayalım...

1-Onu ilk yaptığınızda sürekli güzel şeyler söyleyin... Onunla bir ömür beraber olacağınızı ve her an birbirinize yardım edeceğinizi söyleyin ona...

2-Yaptığınız gün veya ertesi gün evden dışarı çıkacak olursanız onu da yanınıza alın... İçinize alıp da götürebilirsiniz ama ben omzunuzda veya yanınızda götürmenizi tavsiye ederim...

3- Gittiğiniz yerde diyelim ki futbol maçınız var... Ve Petiniz bir maymun... Petinizi göğsünüze alın ve onun fiziksel özelliklerinin sizinkilerle birleştiğini düşünün...

Psi Pet yaptıktan sonra 2. gün DEĞİL artık 2 hafta boyunca genel olarak tekrarlayacağınız şeyler...

1- Psi Pet ile sürekli konuşun o gün yaşadıklarınızı anlatın

2- Sürekli enerji verin

3- Sürekli birleşme alıştırması yapın

4-Saldırı alıştırması olarak kendinize saldırtın (ufak çapta saldırılar)

5-Savunma olarak da siz ona ufak saldırılar yapın ve kendini savunmaya çalışsın...

Savunma Teknikleri:

Psi Pet'lerinizn saldırıya uğradığıyla ilgili haberler alıyorum... Tabi ki bu tekniğin geliştiricilerinden birisi olarak en başta ben rahatsız oluyorum bundan... Bu yüzden psi pet savunması nasıl yapılır... Psi peti nasıl emniyete alırız gibi soruları yanıtlamaya çalışıcam..

1-Psi Pet İçin En Korunaklı Yer

Psi Pet için en korunaklı yer göğüs kafesi'dir psi pet'inize saldırı aldığınızı hissettiğiniz anda yapabileceğiniz tercihler arasında bu gelir...

Bunu nasıl yapıcam derseniz ; Psi Ball oluşturun ve psi peti buraya alın... Sonra elinizi göğsünüze doğru yaklaştırın ve aynı anda elleriniz de birbirine yaklaşsın.. Tam elleriniz birbirine değdiği anda ne yavaş ne de hızlı bi biçimde ellerinizi göğsünüze koyun... Ve o anda enerji akımını zaten hissedersiniz.. Akım bitince pet göğsünüze girmiş demektir (en fazla 20sn sürecek bi olay)

Nasıl geri çıkartırım derseniz de işlemi tersten uygulayın...

2- Kalkan Nasıl Oluşturulur?

Elinizi psi petin üstüne tutun ama ona değmesin... Sonra göğsünüzden kollarınıza ordan elinize ve ordan petin etrafını sarmalayan bi enerji düşünün... Her zamanki gibi akımı hissedin.. Akım kesilene kadar devam edin ve akım bittiğinde kalkanınız oluşmuş demektir.. İleri seviye psi pet'cilere öneririm..
Why So Serious??

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Psi Pet Yaptık Ya Sonra??

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

1-Onu ilk yaptığınızda sürekli güzel şeyler söyleyin... Onunla bir ömür beraber olacağınızı ve her an birbirinize yardım edeceğinizi söyleyin ona...

:D :D :D romantizm yapın yani.. Allah'ım yaa..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
tequila

Okunmamış mesaj gönderen tequila »

onunla bir ömür boyu beraber olacağımızı söylersek evlenince geceleride bizi yalnız bırakmaz :D :lol:
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

tequila yazdı:onunla bir ömür boyu beraber olacağımızı söylersek evlenince geceleride bizi yalnız bırakmaz :D :lol:
2 tane Yap dişi erkek çiftleştir :D onlar zaten takılır kendileri sizde takılırsınız
Why So Serious??
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

psi petle konuşacakmışsınız.. ondan sonra biri duyunca salak mı lan bu desin.. :D :D

Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

ddemmahum yazdı:psi petle konuşacakmışsınız.. ondan sonra biri duyunca salak mı lan bu desin.. :D :D
Yahu Tekninğin Sahibi Ben Değilim Hem Evde Yap Sen Sokağın Ortasın Psi Ball Yapıp Şaka Olsun Diye Milletin Kafasına Atayomusun
Why So Serious??
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

evde biri duyarsa.. :D :D
Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

ddemmahum yazdı:evde biri duyarsa.. :D :D
oda sana kalmış drama çalışıyom dersin :D
Why So Serious??
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

psi petimle konuşuyorum derim :D 8-)
Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

ddemmahum yazdı:psi petimle konuşuyorum derim :D 8-)
deli zannedile bilirsin :D
Why So Serious??

Kilitli