Başıma gelen garip olayları açıklayacak var mı?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Başıma gelen garip olayları açıklayacak var mı?
Ben bi işi ciddi anlamda yapmak istediğimde sağ elim aşırı soğu sol elim aşırı ısınır ama sadece vücudun bu kısımları bu olduğundada genelde başarırım dikkatimi çekmişti tabi ama umursamadım taki 2 gün önce imkansız dencek bişeyi yapana kadar (tabiki kendi açımdan).2 gün önce arakdaşımla buluştuk ve alışveriş merkezine gittik orada ağırlıklar vardı vücudumu biliyodum 6 kg ideal ağırlık 10 kg ve üstünü sadece tutabilirdim kaldırıp indiremezdim arkadaşım eline 18 kg aldı ve zar zor kaldırdı indirdi 10-15 kere benimde yapamayacağımı bildiğinden orada rezil etmeye çalıştı beni ilk defa bu kadar istedim gene sağ elim buz gibi oldu sol elimde kavruluyodu ağırlığı elime aldım ve sanki 2-3 kg ağırlıkmışcasına istediğim kadar indirip kaldırdım 2mizde çok şaşırdık daha sonra çıktık eve gidecekken arkadaş onlarda kalmamı teklif etti kabul ettim bu şehrin öbür ucu demekti evin bulunduğu semtte bi restoran var yerel bi işletme sadece orada var tam arkasındayız buranın telefonum çaldı duvara yaslandım konuşdum iyi haberler almıştım burada anlatamıycağım bir takım olaylardan dolayı sonra gene ellerim ısıları değişti ellerimden güç alarak kendimi duvardan ittim ve alt katta 15 üst katta 20 kişinin varlığını hissettim ama yani tahmin ön sezi gibi değil bildiğiniz görmüş gibi hissettim çok değişikdi içeri girdiğim gibi alt katı saydım ve 15 kişi vardı şaşırdım yemeği üst katta yemeyi teklif ettim ve oradada 20 kişi olduğunu gördüm kafayı yemek üzereydim ki hala öyleyim sizce sebebi nedir bunun?
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Başıma gelen garip olayları açıklayacak var mı?
Çalışmadığın halde böyle oluyorsa beynin duru görü ve chı enerjisine kendiğiliğinden geliştirmiş. Chı enerjisi sayesinde o ağırlığı rahatca kaldırdın
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
-
hiç çalışmadım bu siteyide dün buldum ama aşırı dindar olmasamda inancım vardır islamiyet kısmında sakıncası yoksa çalışabilirim sanırım
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Hiçbir sakıncasi yok
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
- serchester
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
olur böyle şeyler kendinde bazen kendinde değişik bi özellik var hissine kapılıp böbürlenmeyesin =)
Discover the energy in your brain...
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Sakınca yok.
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Parapsikolojik çalışmalara başlanıldığında (Hangi alan olursa olsun) hangi duyu dışı özelliklerin tetiklenerek aktif hale geleceğini ve bunun da kimde ne ölçüde gerçekleşeceği net olarak bilinemez. Bir çoğunda bu durum belirsizdir, kontrollü bir gelişim gözlenir sadece çalışılan alanda gelişme olur bazılarında ise ortaya çıkmak üzere olan bir özellik için belki bir kaç teknik uygulamak dahi yeterli olabilir. Bu kişinin doğuştan gelen özellikleri, aile, yaşadığı sıkıntılar, düşünce tarzı vs. etkili olabilir.
Eğer istenilmeyen bir durum yaşanmışsa tüm çalışmalar kontrol sağlanıncaya kadar askıya alınmalı, sonra ortaya çıkan özellikler kontrollü bir şekilde geliştirilmeye çalışılmalıdır.
Eğer istenilmeyen bir durum yaşanmışsa tüm çalışmalar kontrol sağlanıncaya kadar askıya alınmalı, sonra ortaya çıkan özellikler kontrollü bir şekilde geliştirilmeye çalışılmalıdır.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
bahsettiğim görmeyi sana açıklamanın en kolay yolu şu hitman absolution oynadın mı hiç? oradaki ön sezi duvarın arkasındakileri gösterir ya aynı o şekilde gördüm tabi tiplerini veya eşyaları göremedim ama oradaki herkesi gördüm oturan ayakta olan tam net insan bedeni gibide değildi hiç biriserchester yazdı:olur böyle şeyler kendinde bazen kendinde değişik bi özellik var hissine kapılıp böbürlenmeyesin =)
-