Psi Ball Yaparken ?
Moderatör: Sai
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi Ball Yaparken ?
Psi Ball Yaparken ;
1- Ayağa Kalktım
2- Ellerimi Enerji Haramın Önünde Top Tutar gibi tuttum
3- Haramdaki enerjiyi Mavi bir top olarak düşündüm ve kollarıma aktığını düşündüm
Son olarak kollarımda küçük bir uyuşma hissettim..
Başardım mı ?
Bunu nasıl kullanabilirim ?
1- Ayağa Kalktım
2- Ellerimi Enerji Haramın Önünde Top Tutar gibi tuttum
3- Haramdaki enerjiyi Mavi bir top olarak düşündüm ve kollarıma aktığını düşündüm
Son olarak kollarımda küçük bir uyuşma hissettim..
Başardım mı ?
Bunu nasıl kullanabilirim ?
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Re: Psi Ball Yaparken ?
hiç bişi demiyorum :S süper mütiş matrix olmaya hak kazandın olm bunlar başlangıç hele sakin benim ellerim hatır hatır karıncalanıo ben hadi uçıyım yazıommu bide sen onu öle rasengan gibi atamassın :D öle hemen şöle 23 ay ustalaş o hiissi arttır öle yaz kapk çalış enerjini odakla enerjini arttır öle yap
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Naruto terimlerini en azından parantez içinde açıklamasını yazarak kullanırsan iyi olur.Sonra kafa karışıklığı oluyor. :)zxc512 yazdı:hiç bişi demiyorum :S süper mütiş matrix olmaya hak kazandın olm bunlar başlangıç hele sakin benim ellerim hatır hatır karıncalanıo ben hadi uçıyım yazıommu bide sen onu öle rasengan gibi atamassın :D öle hemen şöle 23 ay ustalaş o hiissi arttır öle yaz kapk çalış enerjini odakla enerjini arttır öle yap
-
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
başardın tebrikler.
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Süper.Çalışmaya devam :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
24 ay demeyelimde 1-2 ayda tam yaparsın :D Belki daha kısa süre belki daha fazla süre ben sadece tahmin yürütüyorum. :Dzxc512 yazdı:hiç bişi demiyorum :S süper mütiş matrix olmaya hak kazandın olm bunlar başlangıç hele sakin benim ellerim hatır hatır karıncalanıo ben hadi uçıyım yazıommu bide sen onu öle rasengan gibi atamassın :D öle hemen şöle 23 ay ustalaş o hiissi arttır öle yaz kapk çalış enerjini odakla enerjini arttır öle yap
İMZA
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
pardon 23 deil 2-3 :D 1-2 ayda olabilir ama adam gibi çalışması lazım sıkı sıkıMsa yazdı:24 ay demeyelimde 1-2 ayda tam yaparsın :D Belki daha kısa süre belki daha fazla süre ben sadece tahmin yürütüyorum. :Dzxc512 yazdı:hiç bişi demiyorum :S süper mütiş matrix olmaya hak kazandın olm bunlar başlangıç hele sakin benim ellerim hatır hatır karıncalanıo ben hadi uçıyım yazıommu bide sen onu öle rasengan gibi atamassın :D öle hemen şöle 23 ay ustalaş o hiissi arttır öle yaz kapk çalış enerjini odakla enerjini arttır öle yap
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Amacm matrix olmak yada uçmak degldir bu konuyu açma sebebmse daha ilk uygulamama ragmen ilerde bir gelsme olablirmi sorusuna cevap bulmaktır. saolsun arkadaslar yardmcı oldu.zxc512 yazdı:hiç bişi demiyorum :S süper mütiş matrix olmaya hak kazandın olm bunlar başlangıç hele sakin benim ellerim hatır hatır karıncalanıo ben hadi uçıyım yazıommu bide sen onu öle rasengan gibi atamassın :D öle hemen şöle 23 ay ustalaş o hiissi arttır öle yaz kapk çalış enerjini odakla enerjini arttır öle yap
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
başarmak için tekrar tekrar yapman gerekir beyninin tam olarak ne yapmak istediğini anlayabilsin ve yapa yapa daha güçlü bağlantılar kurabilirsin. Kolunda bir uyuşukluk değil de bir yorgunluk hissedersin . ''Ozina'' adlı arkadaşımın dediği gibi biraz psikolojik ama motivasyonunu bozma..
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
-