Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sakıncası yoksa.Ben kağıt yerine psi-whell de aliminyum folyo kullanıyorum (daha hafif diye) aliminyum folyoyu 2 metre den bile döndürüyorum ama kağıtda pek başarılı deilim yani aliminyum folyonun önünden öylesine geçiyorum 2 sn odaklansan dönmeye başlıo ama kağıtta elle zor yapıyorum sizce aliminyum folyoyla yaparak kendimimi kandırıyorum ? kağıtla yapmak daha mı iyi ? kendimi kandırmak istemiyorum doğrusu neyse onu yapmak istiyorum ama dersenizki yoo bişi olmaz istediğin şeyle yap psi-whellini devam ederim böyle fikirleriniz nedir ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... :)
Alüminyum folyo mu yoksa kağıt mı ?
Moderatör: Sai
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Alüminyum folyo mu yoksa kağıt mı ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Alüminyum folyo mu yoksa kağıt mı ?
Bak şimdiden söyleyeyim ben ne bu işin ustasıyım, ne de uzmanı :) . Ama sana fikrimi söylemem gerekirse ortaya şöyle bir şey çıkar ;
Hayatta her şeyin daha zoru vardır.Mesela bir boş kutu kaldırmak kolay, birde dolu kutu kaldırmak zordur.
Açıkçası ben aliminyum folyo ile denemedim.Bu yüzden kolay mı, zor mu bilemem.Ama sana hangisi doğru geliyorsa onunla devam et.
Kendin söylemişsin, ''Ben kağıt yerine psi-whell de aliminyum folyo kullanıyorum
(Daha hafif diye) diye de eklemişsin hatta.Anladığım kadarıyla bir şekilde sen kendini kağıdın zor olduğuna, Alimin. Folyonun kolay olduğuna inandırmış olabilirsin.İstiyorsan aliminyum folyoyla devam et.Sana kalmış.Ya da kağıdı döndürmeyi dene ve böylece bir kurdundan daha kurtul :D
Hayatta her şeyin daha zoru vardır.Mesela bir boş kutu kaldırmak kolay, birde dolu kutu kaldırmak zordur.
Açıkçası ben aliminyum folyo ile denemedim.Bu yüzden kolay mı, zor mu bilemem.Ama sana hangisi doğru geliyorsa onunla devam et.
Kendin söylemişsin, ''Ben kağıt yerine psi-whell de aliminyum folyo kullanıyorum
(Daha hafif diye) diye de eklemişsin hatta.Anladığım kadarıyla bir şekilde sen kendini kağıdın zor olduğuna, Alimin. Folyonun kolay olduğuna inandırmış olabilirsin.İstiyorsan aliminyum folyoyla devam et.Sana kalmış.Ya da kağıdı döndürmeyi dene ve böylece bir kurdundan daha kurtul :D
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Peki teşekkürler :) Ya aslında kağıtlada döndürüyorum ama onunla bayağı bi odaklanmam gerekiyor.Ama aliminyumu tek bir bakışta çeviriyorum :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Ben ikisinide Çeviremiyorum :(
-