Önemle Duyurulur. Lütfen İçeri giriniz.

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Önemle Duyurulur. Lütfen İçeri giriniz.

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Arkadaşlar..

Uzun süredir yokum.. ve birşeye gözüm acaip bi şekilde takıldı. Sorun şu ki sitede bir takım yanlış anlamlar görüyorum..

Tabiri caizse "şeytanın sopasına" ısrarla dokunmak isteyen arkadaşlarımız var..

Ne demek bu şimdi ? diye soracak olursanız... ;

Burada öyle konular açılmış ki bıraksanız adam kendini peygamber ilan edecek. (Tek bir kisiye yönelik konusmuyorum.) Bakın dinimize inanırken 3 ayak oluştururuz ve bu 3 ayak bızım dengede durmamızı sağlar. Allah'a inanmak. Yarattıklarına inanmak. ahirete , cennet ve cehennemin olduğuna inanmak. eğer bu 3 ayaktan biri kırılırsa gerçek dini içimizde kaybetmiş oluruz. (Maddelerde hatam var ise affola.)İslam dini dogmatiktir ve yoruma kapalıdır. Pek fazla deşmeyeceğim. Hayal kurmak güzel bişeydir. Ama kişisel inanca bıçak değdirecek şekilde beyin algoritmasına çeşitli provokasyonlar uygulamak denge halkasından bir cubuk geri çeker. Buda "sapkınlık" diye tabir edilen ve yapılanın aksi yönüde bir ivme oluşturur. (Ateist yada Deist üyelerede cevap olarak : ne inancı olanın şeytanı , nede yapabilirim diyenin düzenbazı olmayın. inanca saygı duyun. )

Herkese iyi Akşam/Gün ' Ler.

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Re: Önemle Duyurulur. Lütfen İçeri giriniz.

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

allah yoksa bu ateistler neyi inkar ediyor??
pixies forever <3<3
MRDEATHTURK
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen MRDEATHTURK »

ben de bu konu üzerine bu aralar baya düşünüyordum :D

mentalistlerden bazıları zamanla bakışları değişiyor bence. bazılar ama. egoistleşiyorlar gibi geliyor. Aslında çok basit. Allah bizi yaratmış. ruh üflemiş. ve bize belli yetenekler vermiş. doğal şeyler. telekinezi gibi :D

astral seyahat kısmına ise gelince, kuranda ruhlar hakkında az ilim verdik gibi bir ayet geçiyor. yani arkadaşlar dikkatli olalım sarmayalım imanımızı doğal şeyler bunlar :D
Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

onlymerthy çok güzel bir konuya parmak bastın.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

bizlerin onlara bazı güzel tavsiyeleri olabilir ama tabii ki onların inançlarına da saygı göstermek gerektir .Benim bu gibi kişilere bir cevabım vardır ;
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu memleket hâkimsiz olur?

Bir köyde iki müdür, bir şe hirde iki vali, bir memlekette iki padişah bulunsa, intizam zirüzeber olur ve insicam hercümerce dü şer.Halbuki, sinek kanadından, tâ semâvat kan dillerine kadar, o derece ince bir intizam göze tilmiş ki, sinek kanadı kadar şirke yer bırakılma mış.

Bir elmayı halk edecek,elbette dünyada bütün elmaları halk etmeye ve koca baharı icad etmeye muktedir olmak gerektir.

Baharı icad etmeyen, bir el mayı icad edemez. Zira o elma, o tezgâhta dokunuyor. Bir elmayı icad eden, bir baharı icad edebilir...

Bugünü halk eden, kıyamet gününü halk edebi lir ve baharı icad edecek, haşrin icadına muktedir bir Zat olabilir...

Herşeyi yapamayan hiçbir şeyi yapamaz. Ve birtek şe yi halk eden herşeyi yapabilir.

Herşey, Cenab-ı Hakk'ın takdiriyledir.

Sizin herşey'iniz muhafaza ediliyor. Her ameliniz yazılmıştır.

Şu âlemde mü'minin mü'mine karşı en büyük yardımı dua iledir.

Kabir var, hiç kimse inkâr edemez.

Ey arkadaş! İnsan da başıboş, serseri, sahibsiz bir hayvan değildir.

Cesed-i insan; havaya, suya, gıdaya muhtaç olduğu gibi, ruh-u insan da namaza muhtaçtır.

Zulme rıza zulümdür; tarafdar olsa, zâlim olur.

Dinleyen söyleyenden daha iyi anlar. Cenab-ı Hakk'ın rızası ihlas ile kazanılır.

ALLAH'a tevekkül edene ALLAH kâfidir.

Nasihat istersen, ölüm yeter.

Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )

Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

MRDEATHTURK yazdı:ben de bu konu üzerine bu aralar baya düşünüyordum :D

mentalistlerden bazıları zamanla bakışları değişiyor bence. bazılar ama. egoistleşiyorlar gibi geliyor. Aslında çok basit. Allah bizi yaratmış. ruh üflemiş. ve bize belli yetenekler vermiş. doğal şeyler. telekinezi gibi :D

astral seyahat kısmına ise gelince, kuranda ruhlar hakkında az ilim verdik gibi bir ayet geçiyor. yani arkadaşlar dikkatli olalım sarmayalım imanımızı doğal şeyler bunlar :D
Nasıl yani mentalistlerin düşüncesi değişiyor .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

levitasyon_ustası yazdı:bizlerin onlara bazı güzel tavsiyeleri olabilir ama tabii ki onların inançlarına da saygı göstermek gerektir .Benim bu gibi kişilere bir cevabım vardır ;
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu memleket hâkimsiz olur?

Bir köyde iki müdür, bir şe hirde iki vali, bir memlekette iki padişah bulunsa, intizam zirüzeber olur ve insicam hercümerce dü şer.Halbuki, sinek kanadından, tâ semâvat kan dillerine kadar, o derece ince bir intizam göze tilmiş ki, sinek kanadı kadar şirke yer bırakılma mış.

Bir elmayı halk edecek,elbette dünyada bütün elmaları halk etmeye ve koca baharı icad etmeye muktedir olmak gerektir.

Baharı icad etmeyen, bir el mayı icad edemez. Zira o elma, o tezgâhta dokunuyor. Bir elmayı icad eden, bir baharı icad edebilir...

Bugünü halk eden, kıyamet gününü halk edebi lir ve baharı icad edecek, haşrin icadına muktedir bir Zat olabilir...

Herşeyi yapamayan hiçbir şeyi yapamaz. Ve birtek şe yi halk eden herşeyi yapabilir.

Cesed-i insan; havaya, suya, gıdaya muhtaç olduğu gibi, ruh-u insan da namaza muhtaçtır.

Dinleyen söyleyenden daha iyi anlar. Cenab-ı Hakk'ın rızası ihlas ile kazanılır.

Bu yazıyı bi yerden alıntı yapmışsın. ki daha önce bi yerde okumuştum...
Ayrıca bu yazıyla neyi irdelemeyi çalıştıgını anlayamadım ? Konu dısı yorumlar şikayet edilecektir. siyasi yada görüş dışı veyahutta ırkcı tavırlar sergilendiğinde yorumlar şikayet edilecektir..
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

MRDEATHTURK yazdı:ben de bu konu üzerine bu aralar baya düşünüyordum :D

Senin cevabını bulamadıgın sorunun yanıtı: Kendini Veya Bir kimseyi İlahlaştırmak.. (Haşaa) Allahlaştırmak veyahutta şirk koşmak.. Yani bu biraz ego dışı.. Yani Din Ahlak ve kuralları bakımından yasal olarak bir suç.. İnananlara Saygısızlık ve Laubalilik olarakta tabir edebiliriz.. Fark edebilmişsin en azından. cogu kişi saptırmalar ile yapılan çeşitli enerji-yogunlaşma seanslarını sapıltabiliyorlar.
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

onlymerthy yazdı:
levitasyon_ustası yazdı:bizlerin onlara bazı güzel tavsiyeleri olabilir ama tabii ki onların inançlarına da saygı göstermek gerektir .Benim bu gibi kişilere bir cevabım vardır ;

Bu yazıyı bi yerden alıntı yapmışsın. ki daha önce bi yerde okumuştum...
Ayrıca bu yazıyla neyi irdelemeyi çalıştıgını anlayamadım ? Konu dısı yorumlar şikayet edilecektir. siyasi yada görüş dışı veyahutta ırkcı tavırlar sergilendiğinde yorumlar şikayet edilecektir..
bu yazı alıntı değildir Bediüzzaman Said Nursi üstadımın sözleridir .Ayrıca ben bu saydıklarına zaten karşıyım
yani siyaset konuşmayı ve ırkçılık yapmayı asla sevmem yapanı da sevmem bu yazılar hakikat yazıları olduğu için "Konuşan Yalnız Hakikattir" paylaşmak istedim ayrıca bu sözleri Kötüye yorumlayacağınızı bilseydim zaten paylaşmazdım...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )