Kapak çalışması?
Moderatör: Sai
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kapak çalışması?
Kapak çalışması ile ilgili çok fazla konu var ama bir şeyi tam olarak anlayamadım mesala 15 dk kapak çalışması yapıp 1 saat televizyon izleyip sonra tekrar yapsam olur mu yoksa aralıksız yarım saat 1 saat mi yapacam
Şimdiden teşekkürler
Şimdiden teşekkürler
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Kapak çalışması?
Aralıksız 1 saat yada 15 dk yapabilirsin yada ara veripte yapabilirsin ama verimli bir şekilde çalışmaya özen göstermen en önemli etkendir yani iyi odaklanmalısın çalışmana.Shrbz yazdı:Kapak çalışması ile ilgili çok fazla konu var ama bir şeyi tam olarak anlayamadım mesala 15 dk kapak çalışması yapıp 1 saat televizyon izleyip sonra tekrar yapsam olur mu yoksa aralıksız yarım saat 1 saat mi yapacam
Şimdiden teşekkürler
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
şimdi shrbz arkadaşım 1 saat kapak çalışması yapıyor isen bir yarım saat yapıp 10-15 dk ara verip sonra yine yarım saat kapak çalışması yapmalısın. Kapak çalışmasının arasında televizyon izleme daha da dikkatin dağılacak çünkü .10-15 dk dinlenmenin önemi büyüktür .Sen 1 saat aralıksız yapar isen hem çok sıkılacaksın hem de dikkatin ister - istemez dağılacak onun için ara vererek yapman senin için daha iyi olacaktır...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
kapak çalışması 45 dkdan sonra gerçekten etkilidir
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Kardeşim sana bi tavsiye veriyim mi? kimseye vermedim bunu. Süre önemli değil. Sana bunu özelden veririm ama kafanı karıştırabilir hazır bildiklerinde işe yaramayabilir. Hemde hiç bi işe yaramayabilir. İstiyor musun tavsiye yi? Telekinezi'de ki yeteneğine inanıyorsan ve yapabileceğine eminsen veriyim. Ve not bu bana çok zarar vermişti.
Ve dibin dibi not: Telekinezi yetenekle ilgili değildir diye saçma sapan başlamayın zaten sinirliyim yorumlarınızı kendinize saklayın.! Yetenek ve inanmak aynı cümlede geçiyorsa yorumdan uzak durun. Hele bi de ben yazıyorsam yanından bile geçmeyin. Ne demek istediğimi anlasanız yoruma gerek duymassınız çünkü. Neyse çok konuştum cevabını bekliyorum kardeşim.
Ve dibin dibi not: Telekinezi yetenekle ilgili değildir diye saçma sapan başlamayın zaten sinirliyim yorumlarınızı kendinize saklayın.! Yetenek ve inanmak aynı cümlede geçiyorsa yorumdan uzak durun. Hele bi de ben yazıyorsam yanından bile geçmeyin. Ne demek istediğimi anlasanız yoruma gerek duymassınız çünkü. Neyse çok konuştum cevabını bekliyorum kardeşim.
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Evet dediğin doğru ama tabii ki 10-15 dk ara vererek yaparsak bunu daha da etkili olacaktır..merciless yazdı:kapak çalışması 45 dkdan sonra gerçekten etkilidir
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
- Shrbz
Herkese teşekkürler
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bence 30 dk yap 10 dk ara ver sonra yine 30 dk yap yoksa aralıksız 1 saat yaparsan sıkılırsın gözün kenarlara kaçar dikkatin dağılır pek bi faydası kalmaz :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- Shrbz
Ben zaten tam odaklanamıyorum aklımda sürekli bir şeyler var çıkaramıyorum
-
bak gerçekten 30 dknında faydası var ama 1 saat odaklanınca etkisi katlanarak artar.kimsetutamaz yazdı:Bence 30 dk yap 10 dk ara ver sonra yine 30 dk yap yoksa aralıksız 1 saat yaparsan sıkılırsın gözün kenarlara kaçar dikkatin dağılır pek bi faydası kalmaz :)
-