aliminyum top?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

aliminyum top?

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

şu alminyum top yapıp itip çekme felan yazıyor psi wheel den kolay diyorlar biraz fikir edindim ama tam anlamadım nasıl yapıldığını biri açıklayabilir mi?
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: aliminyum top?

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Yüksek bir yere ip bağlayıp sarkıtıyorsun. Sonra bi parç aluminyum alıp top haline getiriyorsun. İpin ucuna asıyorsun. Telekinezi uyguluyorsun.

Sorunu biraz daha açık belirtebilir misin ?
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

Clairvoyant yazdı:Yüksek bir yere ip bağlayıp sarkıtıyorsun. Sonra bi parç aluminyum alıp top haline getiriyorsun. İpin ucuna asıyorsun. Telekinezi uyguluyorsun.

Sorunu biraz daha açık belirtebilir misin ?
Aliminyumu sıkıştıracakmıyım gevşek mi kalacak
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

Sıkıştıracaksın. Ama çokta sıkıştırmana gerek yok yani. Psi wheelden kolay değil. Genelde hep hava akımından sallanıyor ondan yaptım sanıyor çoğu kişi ama o topu en az 5 cm sallamak ciddi manada uzun bir süre çalışma gerektiriyor. Yani aslında kolay değil. Aynı sürede wheel çalışsan wheelide yaparsın.

TK kas gibi çalıştıkça gelişir. O yüzden zoru kolayı yok aslında. Yeterli çalışmayla herşeyi yapabilirsin kolaylıkla.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

dokunarakkustururum yazdı:Sıkıştıracaksın. Ama çokta sıkıştırmana gerek yok yani. Psi wheelden kolay değil. Genelde hep hava akımından sallanıyor ondan yaptım sanıyor çoğu kişi ama o topu en az 5 cm sallamak ciddi manada uzun bir süre çalışma gerektiriyor. Yani aslında kolay değil. Aynı sürede wheel çalışsan wheelide yaparsın.

TK kas gibi çalıştıkça gelişir. O yüzden zoru kolayı yok aslında. Yeterli çalışmayla herşeyi yapabilirsin kolaylıkla.
+

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön