Arkadaşlar uzun bi zamandır foruma ve telekineziye ara vermiştim sınavlar dersler.Bu gün telekinezi çalışmaya başladım içimden geçirdim kaç gün çalışmadım kesin baştan çalışmam gerekcek filan sonra psi-whellin başına geçtim eskiden sadece 2 elimle sadece sağ yönüne doğru çevirebilirken şimdi 1 metreden ellerim olamdan ister sağa ister sola çevirbiliyorum uzun zamandır çalışmadım gerçekten çok şaşırdım sizce neden ?
Şimdiden teşekkürler... :)
Artık Çok Rahat Dönüyor
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Artık Çok Rahat Dönüyor
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Artık Çok Rahat Dönüyor
Enerjini toplamış olablirsin ben psi wheel i başına oturur oturmaz yapıyorum 5 dk durunca 1 saat boyunca dinlenmessem yapamıyorumkimsetutamaz yazdı:Arkadaşlar uzun bi zamandır foruma ve telekineziye ara vermiştim sınavlar dersler.Bu gün telekinezi çalışmaya başladım içimden geçirdim kaç gün çalışmadım kesin baştan çalışmam gerekcek filan sonra psi-whellin başına geçtim eskiden sadece 2 elimle sadece sağ yönüne doğru çevirebilirken şimdi 1 metreden ellerim olamdan ister sağa ister sola çevirbiliyorum uzun zamandır çalışmadım gerçekten çok şaşırdım sizce neden ?
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Bendensin bro. Herkese burda çalış diye patron kesiliyorum ama bende ara verdim 2.5 ay oldu. Bende dönderiyorum 1 kere sağlam çalışma yaparsan eskimiyo yetenekler. Şu an gözümle ve 2-3 metreden döndürebiliyorum, her zaman ki gibi. :) Gerileme olmuyor ama ilerleme de olmuyor. Burda bilgilerini taze tutman bile yetiyor, emin ol. :)kimsetutamaz yazdı:Arkadaşlar uzun bi zamandır foruma ve telekineziye ara vermiştim sınavlar dersler.Bu gün telekinezi çalışmaya başladım içimden geçirdim kaç gün çalışmadım kesin baştan çalışmam gerekcek filan sonra psi-whellin başına geçtim eskiden sadece 2 elimle sadece sağ yönüne doğru çevirebilirken şimdi 1 metreden ellerim olamdan ister sağa ister sola çevirbiliyorum uzun zamandır çalışmadım gerçekten çok şaşırdım sizce neden ?
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Peki teşkkürler. :) Şaşırdım çalışınca olmuyo çalışmayınca oluyo :P
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Öyledir Psi-whell. :)
-