3 harfliler rüyamda !!!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Chonch
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

3 harfliler rüyamda !!!!

Okunmamış mesaj gönderen Chonch »

Merhaba, hemen konuya giriyorum. Ben uzun zamandır yani bir kaç yıldır aralıklarla rüyamda üç harflileri görüyorum. Genelde insan şeklindeler ama gözleri simsiyah alınlarından burunlarının bitimine kadar gözleri var. Derileri kırmızı sanki yanmış bir insan bedeni gibi. Önce bundan önceki rüyamdan bahsedeyim.
Yukarıda anlattığım şekildeki bir sürü yaratık beni takip ediyor etrafım onlarla doluyor. Ama rüya gibi değildi tamamen bilincim açıktı istediğim gibi hareket edebiliyordum.
Ben başladım orada Allahu Ekber, Euzü besmele saymaya. Onları her dediğimde 1 saniye duraklıyorlar ama sonra yine bana geliyorlardı etraftaki camları kırıp içeri giriyorlardı sonrada uyandım terlememiş tim ama buz kesilmiştim, korkudan kalbim hızla atıyordu. Önceki rüyamda da aynı yaratık ama bunun derisi gri renkliydi karşıma geçmişti öylece duruyordu arada bir kıpırdanıyordu. Nereden bildiğimi bilmiyorum ama onun şeytan olduğuna emindim rüyamda bir şekilde onu biliyordum.
Gelelim şimdiki rüyama : Öncelikle söyleyeyim ben kendimi bildim bileli aynalardan korkarım :D Özellikle de çok yakından dikkatlice bakarken ya da karanlıksa.
Bu rüyamda her yer karanlıktı yatağıma doğru gidiyordum birden istemeden dolabımda ki aynaya baktım ben orada duruyordum gayet normal bir biçimde ama biraz daha ilerledim aynanın önünden çekildim ve birden orada 2-3 kişi göründü yüzlerini görmedim ama bedenlerini görüyordum normal kıyafetler giymişlerdi birde kendimi gördüm havada dümdüz bir şekilde asılı duruyordum çığlık sesleri geliyordu ve bende çığlık atarak uyandım okulumda sınıftaydım çok gerçekçiydi ama buda bir rüya yani rüya içinde rüya görüyordum sınıftaki herkes bana sordu niye çığlık attın diye. Rezil olmuştum ama nedense eski sınıf arkadaşlarımdı sonra öğretmenimin yanına gittim ve o aynalı rüyayı anlattım tam üç harflileri söyleyecekken başka bir yerde uyandım bununla birlikte rüya içinde 3x oldu :D burasını hatırlamıyorum herhalde önemli bir şey yoktu.Gerçek anlamda uyandığım zaman kafama sanki biri çekiç vurmuş gibi ağrıyordu hala daha ağrıyor kafamı kımıldatamıyorum.
Buarada bir rüyamdaha var :D onda tuvaletimi yapıyordum :D ve yukardan simsiyah biçimsiz bir ruh gelip kulağımın dibinde ürkütücü bir çığlık attı bende bağırarak uyandım.

Ne yapmalıyım, Neler oluyor yardım edin ...
http://gizli-dosya.blogspot.com/

BLOGUMU ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN :D

incitr34
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Re: 3 harfliler rüyamda !!!!

Okunmamış mesaj gönderen incitr34 »

Öncelikle yaşın kaç?
Çok fazla korku filmi izlirsen böyle şeyler olabilir. Örn: Dabbe,Aynalar,vb filimler gibi.
Bilinç altı eylemlerdir bunlar sen hergece 3 Gulhu 1 Elham 1Ayetel Kursi 1Felak 1 Nasr suresi okursan hiç bir şey yapamazlar.
Eğer kafanı dağıtırsan ( yani aklına başka şeyler getirirsen) örnk: Yatmadan önce kulaklıla müzik felan dinle ama kısık sesle dinle kulakların zarar görmesin.
-.-
Evde yattığın yerde Kuran-I-Kerim' olduğu odalarda yat unutmaki her şeyin bir enerjisi vardır.(anladınız.sanırım.)
-.-
Bir hocaya görün derim Cami imam'ı olur vs vs ama gerçi onlarda Dua oku Allah'a sığın derler.(En doğrusuda bu zaten)
-.-
Birde eğer çok fazla günah işlediysen ne bilim Zina İftira vs davranışlarından yaptıysanda Uyarı içinde gelmiş olabilirler.
-.-
Bu kadardır zaten forumda çok fazla bilgili arkadaş dolu onlardanda yardımı mutlaka alırsın.
iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

Abdest al Nas sureleri +ayetel kürsü. Zaten ikisinin anlamlarına bakarsan bu duaların mealden göreceksin tam olarak ne için biçilmiş kaftan olduklarını. Bunları görmenin sebebi çok düşünmen. Benim arkadaşım vardı aynen böyle görmüştü evde kovalıyorlardı rüyasında aynalarda gözüküyorlardı sadece. Birde gerçek hayattada aynada kendini ona dik dik bakarken görmüştü benim evimde çocuk 5 metre geriye sıçradı bembeyaz oldu...

Bunlar çok dikkatli olunması gereken konular biriyle oynamaya başladılarmı delirtirler mazallah abdestsiz gezme namaza yönel. Ayetelle nası abdestsiz okuma evinize abdest aldır. Her köşeyi bucağı temiz ıslak bezlerle sil yani. Ev cenabet olabilir...
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
Chonch

SAD:AS:DA:SD ev cenabet olabilir ne :D

Kullanıcı avatarı
Chonch

buarada sadece bu evde görmüyorum başka evlerdede görüom yani evim cenabet değil :D

MFE
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş

Okunmamış mesaj gönderen MFE »

Chonch yazdı:buarada sadece bu evde görmüyorum başka evlerdede görüom yani evim cenabet değil :D
Tamamen psikilojik öyle görmek istediğin için
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

Ne kadar rahat adamsın kork lan biraz :D. Neyse nasla ayetel başka çaren yok. Bide yatarken şey vardı unuttum tam yanlış bilgi vermiyimde bi ssağına bi soluna bişeyler okuyordun yatarken sonra sağına dönüp cenin pozisyonunda yatıyordun onuda dene...
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

Başla çaresi var "dokunarakkustururum" kardeşim
Name-i Peygamberi - Cin Mektubu

Aşağıdaki mektubu Peygamber Efendimiz (s.a.v.), şeytan ve cinlere karşı yazdırmıştır. Böyle bir belaya maruz kalanlar, bu mektubu yazdırıp yastığının altına koymalıdırlar. İnşaallah şifa ve deva Allah-ü Teala´dandır.

Dücane (r.a.) ALLAH Resulü (s.a.v.)´nün huzuruna gelip: "Ya Resulullah! Yatağıma yattığım zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum. Simşek parıltısı gibi şeyler görüyorum. Başımı kaldırıp baktığımda evimin orta yerinde siyah ve uzun gölge gibi bir şeyin olduğunu görüyorum. Yakalamak için elimi uzattığımda derisinin üzerinde ki kılların kirpi kılları gibi olduğunu ve ağızından yüzüme doğru ateş parçaları attığını görüp beni yakacağını zannediyor, uyuyamıyorum, korkuyorum." dedi.

Resülü Ekrem (s.a.v.) buyurdular: "Ey Ebu Dücane, evinize gelen korkunç bir mahluktur. Bana bir kağıt ve kalem getiriniz." Getirilen kağıt ve kalemi Hazreti Ali (k.v.)´ye verdi ve "Bismillah diyerek (yukarda ki duayı) yaz." buyurdu. Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: "Resulü Ekrem (s.a.v.)´in yazdırdığı bu mektubu götürüp yastığımın altına koydum ve yattım. Gece yarısı uyanmıştım. Kulağıma şöyle bir korkunç ses geldi: Lat ve Uzza´ya yemin ederim ki bizi yaktın. Bu mektubun sahibi hakkı için bu mektubu kaldır. Senin evine bir daha gelmeyeceğiz." Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: "Sabahleyin erkenden kalkıp Resulü Ekrem (s.a.v.)´in arkasında sabah namazı kıldım. Cinlerin feryadını Resulü Ekrem (s.a.v.)´e haber verdim." Resulü Ekrem (s.a.v.) bana şöyle buyurdu: "Ey Ebu Dücane! O mektubu kaldır. Beni hak peygamber olarak gönderen ALLAH´a yemin ederim ki eğer o mektubu kaldırmazsan onlar kıyamete kadar azap içinde kıvranırlar."
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

İşte bu ;
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ
هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إلىَ عَبَدَةِ اْلأصْنَامِ وَاْلأوْثاَنِ وَإلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إلَـهاً آخَرَ لاَ إلَـهَ إلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حم لا يُنْصَرُونَ، حمعسق تُغْلَبُونَ حم وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ

Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Kullanıcı avatarı
Chonch

aa bunu biliyorum :D dedemin bir yeşil renkli Dua kitabı vardı onunla bi aralar çok ilgilenmiştim içinde çok ilginç şeyler varedı bunuda görmüştüm orda :D

“Sizden Gelenler” sayfasına dön