Biyoenerji,Şifacılık vs...
Moderatör: Sai
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Biyoenerji,Şifacılık vs...
Uzatmadan konuya geçiyorum forumumuzda veya da bildiginiz biyoenerji,şifacılık vs. türü şeylerle ilgilenen ve bilgili tanıdıgınız varsa lütfen bu konu altında isimlerini verebilirmi yada ulaşabilecegim linkler..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Biyoenerji,Şifacılık vs...
TurabChaTLacK yazdı:Uzatmadan konuya geçiyorum forumumuzda veya da bildiginiz biyoenerji,şifacılık vs. türü şeylerle ilgilenen ve bilgili tanıdıgınız varsa lütfen bu konu altında isimlerini verebilirmi yada ulaşabilecegim linkler..
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Beyler bende basur var şifacılıkla geçermi acaba :Dasidl
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- ChaTLacK
Başka yok mu yorum yapan ..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Ben şayet kendim uğraşıyorum. Danışmak istediğin birşey olursa ö.m atarsın.
- ChaTLacK
Birazdan atıyorum ..RowneS yazdı:Ben şayet kendim uğraşıyorum. Danışmak istediğin birşey olursa ö.m atarsın.
Bu arada arkadaşlar illa forumdan olması gerekmiyor o kişinin..
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- dokunarakkustururum
Ferdi abi var benim bildiğim. Tanırsın sitedeki ismi fenomen. Geçenlerde bağırsaklarındaki yaraları tedavi ediyordu biyokineziyle :D Sanırım onun bilgisi yeterli olacaktır...
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- ChaTLacK
Bağırsaklarındaki yaralar mı ? Ciddi Misin ?dokunarakkustururum yazdı:Ferdi abi var benim bildiğim. Tanırsın sitedeki ismi fenomen. Geçenlerde bağırsaklarındaki yaraları tedavi ediyordu biyokineziyle :D Sanırım onun bilgisi yeterli olacaktır...
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Şifacılık konusunda carnim rama ya özelden ulaşırsan seni yeterince aydınlatır bence.Bana da bu şifa konusunda o yardımcı olmuştu. :)
- dokunarakkustururum
Onunla bir konuşma yapacaktık öze lBana söylediği aynen şu. Bu gün yapamam 1 bçk saatlik bir işim var aşağı yukarı sonra yapalım bağırsaklarımdaki yaraları tedavi edicem. Dedi.ChaTLacK yazdı:Bağırsaklarındaki yaralar mı ? Ciddi Misin ?dokunarakkustururum yazdı:Ferdi abi var benim bildiğim. Tanırsın sitedeki ismi fenomen. Geçenlerde bağırsaklarındaki yaraları tedavi ediyordu biyokineziyle :D Sanırım onun bilgisi yeterli olacaktır...