Psi-Ball Oluşturulduğundaki Belirtiler...

Moderatör: Sai

dngsz

Psi-Ball Oluşturulduğundaki Belirtiler...

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

Sizde psi ball yaptığınızda ne gibi belirtiler görülüyo
Benim avucum terler ama psi ball yaptığımda kup kuru oluyo
yumruğumu sıktığımda azda olsa uyuşma hissediyorum ve avcumun içinde bi itme gücü hissediyorum sizdeki belirtileri neler?
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..

Kullanıcı avatarı
secox

Re: Psi-Ball Oluşturulduğundaki Belirtiler...

Okunmamış mesaj gönderen secox »

ben bunu denemeye yeni başladım .. normalde ben metallerde daha iyiyim ama bunu denerken sanki ellerimin arasında dewamlı bişeyler geçiyor sağ elimden sol elime yada sol elimden sağa doğru bi enerji akısı bunu çok bariz hissedebiliyorum daha sonra ısınma başlıyor ama psi ball ı nasıl haraket ettireceğimi yapamıorm yane psi ball olusturmada zorlanmıorm kontrolünde zorlanıorm...
Kullanıcı avatarı
uman

Okunmamış mesaj gönderen uman »

bende itme gucu olyo bide elementim hava, elmde hava iki elimin arasında carpıyo donuyo bole toz bulutu ama bazen olyo o bide elim terliyo :D sninkinin tersi
Kullanıcı avatarı
secox

Okunmamış mesaj gönderen secox »

ben elementi ateş seçiyorum we zihnimde güneşten enerji alıorum bundan olabilir..
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

bende itme oluyor gücümü aydan aldıgım günler oluyor dolunay varken mesela o zaman evin içi 25 derece oluyo ama üşümeye baslıyorum birden günesten aldıgımdada ellerim yanıyor resmen
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!

tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

ben güüç felen almıyorum elimi içe doğru getirirsem hafifi ii ce içe çekiyo haiff dışa çeksem iice dıaşa itiyo ( tabi 1 milim içe oynatınc 1 cm o içeri çekio :D öle ) bied elimi açıp kapayınca ordaya geline ısındığını hissediyorm ortanın ve bi şeye yaklaştırınca hiç bişey olmuyo:D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Ben psi-wheel yaptığımda ellerim buz gibi olmaya başladı bedenimi bir soğukluk sarıyor.
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Daha psi-ball yapamadık onuda yapınca inş anlatırız xD
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

tes1907 yazdı:ben güüç felen almıyorum elimi içe doğru getirirsem hafifi ii ce içe çekiyo haiff dışa çeksem iice dıaşa itiyo ( tabi 1 milim içe oynatınc 1 cm o içeri çekio :D öle ) bied elimi açıp kapayınca ordaya geline ısındığını hissediyorm ortanın ve bi şeye yaklaştırınca hiç bişey olmuyo:D
bende güç almıyorum ,hiç bir hayal kurmadan yapıyorum.. ayrıca bendeki örümcek ağı gibi bi his yani karıncalanma örümcek ağı gibi elimin heryerinde eğer cok uzun süre yaparsam da tırnaklarımda çekilme gibi bi his oluyor sanki elektrik carpıyor gibi..
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

ha bide fırlata biliyorum fırlatmak içnde aslında bi hayal kurmuyorum çünkü hayal kuranlar gereksiz yere zihni meşgul ediyorlar bence bu yüzdende enerji serbest kalamıyor sadece odaklanıyor ..