Psi-Ball Oluşturulduğundaki Belirtiler...
Moderatör: Sai
-
Psi-Ball Oluşturulduğundaki Belirtiler...
Sizde psi ball yaptığınızda ne gibi belirtiler görülüyo
Benim avucum terler ama psi ball yaptığımda kup kuru oluyo
yumruğumu sıktığımda azda olsa uyuşma hissediyorum ve avcumun içinde bi itme gücü hissediyorum sizdeki belirtileri neler?
Benim avucum terler ama psi ball yaptığımda kup kuru oluyo
yumruğumu sıktığımda azda olsa uyuşma hissediyorum ve avcumun içinde bi itme gücü hissediyorum sizdeki belirtileri neler?
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
- secox
Re: Psi-Ball Oluşturulduğundaki Belirtiler...
ben bunu denemeye yeni başladım .. normalde ben metallerde daha iyiyim ama bunu denerken sanki ellerimin arasında dewamlı bişeyler geçiyor sağ elimden sol elime yada sol elimden sağa doğru bi enerji akısı bunu çok bariz hissedebiliyorum daha sonra ısınma başlıyor ama psi ball ı nasıl haraket ettireceğimi yapamıorm yane psi ball olusturmada zorlanmıorm kontrolünde zorlanıorm...
- uman
bende itme gucu olyo bide elementim hava, elmde hava iki elimin arasında carpıyo donuyo bole toz bulutu ama bazen olyo o bide elim terliyo :D sninkinin tersi
- secox
ben elementi ateş seçiyorum we zihnimde güneşten enerji alıorum bundan olabilir..
- archipallium
bende itme oluyor gücümü aydan aldıgım günler oluyor dolunay varken mesela o zaman evin içi 25 derece oluyo ama üşümeye baslıyorum birden günesten aldıgımdada ellerim yanıyor resmen
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
ben güüç felen almıyorum elimi içe doğru getirirsem hafifi ii ce içe çekiyo haiff dışa çeksem iice dıaşa itiyo ( tabi 1 milim içe oynatınc 1 cm o içeri çekio :D öle ) bied elimi açıp kapayınca ordaya geline ısındığını hissediyorm ortanın ve bi şeye yaklaştırınca hiç bişey olmuyo:D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
- kaplangoz
Ben psi-wheel yaptığımda ellerim buz gibi olmaya başladı bedenimi bir soğukluk sarıyor.
- kaplangoz
Daha psi-ball yapamadık onuda yapınca inş anlatırız xD
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
bende güç almıyorum ,hiç bir hayal kurmadan yapıyorum.. ayrıca bendeki örümcek ağı gibi bi his yani karıncalanma örümcek ağı gibi elimin heryerinde eğer cok uzun süre yaparsam da tırnaklarımda çekilme gibi bi his oluyor sanki elektrik carpıyor gibi..tes1907 yazdı:ben güüç felen almıyorum elimi içe doğru getirirsem hafifi ii ce içe çekiyo haiff dışa çeksem iice dıaşa itiyo ( tabi 1 milim içe oynatınc 1 cm o içeri çekio :D öle ) bied elimi açıp kapayınca ordaya geline ısındığını hissediyorm ortanın ve bi şeye yaklaştırınca hiç bişey olmuyo:D
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
ha bide fırlata biliyorum fırlatmak içnde aslında bi hayal kurmuyorum çünkü hayal kuranlar gereksiz yere zihni meşgul ediyorlar bence bu yüzdende enerji serbest kalamıyor sadece odaklanıyor ..
-