Maji ile ilgili uzun araştırmalarım sonunda

Moderatör: Sai

Kilitli
Kullanıcı avatarı
Elements
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Maji ile ilgili uzun araştırmalarım sonunda

Okunmamış mesaj gönderen Elements »

Arkadaşlar majiyle ilgili çok uzun süren günah olup olmadığı konusundaki çalışmalarım sonuç verdi maji elemantellerle iletişim kurmaya dayanıyor ve dinimize göre elementallee cinler grubuna girer.Dininimize göre cin çağırmak günah değilmiş böyle düşününce ben majinin günah olmadığı konusunda karar kıldım
(Yorumlarınızı bekliyorum özellikle maji ile ilgilenen arkadaşalr hatam varsa yazın)
Beni 3 şey güçlendirir. 3 şey ise zayıflatır
1-nefret etmek 1-merhamet etmek
2-acı çekmek. 2-sevmek
3-intikam. 3-borçlu olmak

M.E

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Maji ile ilgili uzun araştırmalarım sonunda

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Maji büyüdür büyüde günahtır...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

seni buna(majinin gunah olmadigi) ikna eden seyleri buraya yazarmisin?belki biz e ikna olurus,yani mesela cin cagirmanin gunah olmadigini nerden biliyorsun?
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

ChaTLacK yazdı:Maji büyüdür büyüde günahtır...
Aynısını yazıcaktım :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Lord_of_Hackland yazdı:seni buna(majinin gunah olmadigi) ikna eden seyleri buraya yazarmisin?belki biz e ikna olurus,yani mesela cin cagirmanin gunah olmadigini nerden biliyorsun?
ben sorualrla islamiyete sordum günah değil dedilerde. olm maji günah herhalde ya

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Maji büyüye girer büyü de günahtır yazmışlar zaten.Cin çağırmak ta kesinlikle günah değildir diye birşey yok.Cin çağırmak ve cinlerle uğraşmak da günahtır.Zaten cinler aracılığıyla yapılan büyü türleride var sanıyorsam.Hatta yanlış hatırlamıyorsam çoğu öyleydi.Şimdi bu açıdan bakarsak
Cin çağırmak = günah/az bir ihtimal değil
Büyü = Kesinlikle günah
Maji = Cinler aracılığıyla yapılan bir büyü türü
Bundan sonra kararını sen ver istersen. :)
Kullanıcı avatarı
Elements

UsTr yazdı:Maji büyüye girer büyü de günahtır yazmışlar zaten.Cin çağırmak ta kesinlikle günah değildir diye birşey yok.Cin çağırmak ve cinlerle uğraşmak da günahtır.Zaten cinler aracılığıyla yapılan büyü türleride var sanıyorsam.Hatta yanlış hatırlamıyorsam çoğu öyleydi.Şimdi bu açıdan bakarsak
Büyü = Kesinlikle günah
Hz. Davut cinleri kullanmıştır şimdi sen ver kararı :)
Büyünün günah olduğu ile ilgili ayetleri okursanız büyü kötü yönde kulllanıldığı için günah olduğu yazıyor.
Tabi sizi bir şeye ikna edemem
O bir peygamber diyeceksiniz sünnet nedir peygamber efendimizin yaptığı şeyler ve yapılması gereklidir
2-acı çekmek. 2-sevmek

M.E
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Elements yazdı:
UsTr yazdı:Maji büyüye girer büyü de günahtır yazmışlar zaten.Cin çağırmak ta kesinlikle günah değildir diye birşey yok.Cin çağırmak ve cinlerle uğraşmak da günahtır.Zaten cinler aracılığıyla yapılan büyü türleride var sanıyorsam.Hatta yanlış hatırlamıyorsam çoğu öyleydi.Şimdi bu açıdan bakarsak
Büyü = Kesinlikle günah
Büyünün günah olduğu ile ilgili ayetleri okursanız büyü kötü yönde kulllanıldığı için günah olduğu yazıyor.
O bir peygamber diyeceksiniz sünnet nedir peygamber efendimizin yaptığı şeyler ve yapılması gereklidir
şimdi büyüyü iyi niyetli kullanırsan günah değil demeye getiriyorsun o zaman şöyle diyim sana çok dikkatli oku yazdığımı.;
içkide kafa yaptığı şuurumuzu kaybettiğimiz için günah ama efes içince sarhoş olmuyoz o zaman günah değil mi :D
Kullanıcı avatarı
Elements

Uchiha Sasuke yazdı:
Elements yazdı:
Büyü = Kesinlikle günah
şimdi büyüyü iyi niyetli kullanırsan günah değil demeye getiriyorsun o zaman şöyle diyim sana çok dikkatli oku yazdığımı.;
içkide kafa yaptığı şuurumuzu kaybettiğimiz için günah ama efes içince sarhoş olmuyoz o zaman günah değil mi :D
Hayır büyü günahtır bişe demedim neyse uzatmayalım gerekli mesaj gitt herkese karar sizin
Hz. Süleymanmış karıştırmışım
Neml Sûresinin 17 . Ayetinde
Süleyman’ın, cinlerden, insanlardan ve kuşlardan meydana gelen orduları onun önünde toplandı. Hep birlikte düzenli olarak sevk ediliyorlardı.
Görüldüğü üzere cinlerden ordu kurmuştur ayet
2-acı çekmek. 2-sevmek

M.E
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Eski zamanlarda büyüler malzemeler ve sözlerle yapılırdı. Günümüzde büyü kalmadı , onun yerini maji aldı. maji daha çok sözle yapılır. büyüden daha farklıdır ama. Söz konusu elemental olayı çoğu cadı(wicca-pagan)ların ilgi alanı olup doğayla bütünleşmesi için bi dönem onlara ulasmasıyla ilgilidir. bense size zaten maji göstermeyeceğim ve zaten majide göstermeyeceğim. burada gereksiz tartışmaya girmenize gerek yok. cinlerle temas günah değildir cünkü günah olsa kuranda onlarla iletişim için ayetleri olmazdı benim cok yakın arkadaşım yıllarca kuran kursuna gitti. her neyse konuyu kilitliyorum. iyi günler.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...

Kilitli