Bir Soru
Moderatör: Sai
-
Bir Soru
Arkadaşlar şimdi birini düşünün o hiç kapak çalışması yapmamış falan ama küçücük bir kağıt parçasını oynatabilir mi?Eğer oynatırsa ne kadar sürede oynatabilir?
-
Re: Bir Soru
Konsantresine bağlı olarak değişir büyük ihtimalle...
Eğer çok iyi konsantre olmuşsa ve hareket ettirmek istiyorsa hemende yapar 1 dk . içindede yani kişiye göre değişir...
TK ya ilk başladığımda kardeşimle denedik kardeşim ilk denemesinde kağıdı ileri oynattı ve halının üstündeydi kaygan bi zemin değildi , kesinliklede nefesle alakası yoktu...
Eğer çok iyi konsantre olmuşsa ve hareket ettirmek istiyorsa hemende yapar 1 dk . içindede yani kişiye göre değişir...
TK ya ilk başladığımda kardeşimle denedik kardeşim ilk denemesinde kağıdı ileri oynattı ve halının üstündeydi kaygan bi zemin değildi , kesinliklede nefesle alakası yoktu...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
Ben oynattığımı düşünüyorum. Henüz dün başladım bu işe.
- fenomen
- Yönetici
arkadaslar kapak calismasi sadece konsantre artirir ve gozlerindeki enerjiyi artirir.ama kagit parcasini oynatman kapaksizda mumkun
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- kaplangoz
Sende baya ii potansiyel var ozaman kendini iyi geliştir..
- archipallium
evet mümkün mesela ben psiwhelle başladıktan 2 hafta sonra öğrendim kapak çalışmasını ama daha önceden oynatabiliyordum kapak çalışmasıyla daha çok oynadığını farkettim yani kapak çalışması olmadan da olur ama olursa daha iyi olur...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
-
yani ben ne kadar denesemde başaramıyorum ama inancım yüksek.zaten konsantrasyon konusunda eksiğim var,o yüzden başaramıyorum. :roll:
- archipallium
bence güven eksikliğin de var biraz
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- kaplangoz
İlk başladığında yanlız ol sadece sen tek başına ol kendini etkileyecek konsantrasyonunu bozacak şeyleri kaldır. Hatta saatleri bile kaldırsan iyi olur.Sonra yavaş yavaş kendini geliştitirsin.
-
ben psiwheel yaptığımdan 2 hfata sonra kapak çalışmasını öğrendm aLakası yok:)
-