Telekinezide Çok İlerledim Ama Başka Bir Şey Yapamıyorum.
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 57 Sinop
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezide Çok İlerledim Ama Başka Bir Şey Yapamıyorum.
Herkese merhaba. Sitenize bugün üye oldum. Gerçekten de çok açıklayıcı bilgiler var. Benim sorunum psi-wheel'de epey ilerlememe rağmen psi-ball'ı bir türlü fırlatamamam. Çalışmalarıma geçen senenin yazında başladım ve ilk 10 dakika içerisinde kağıdı döndürmeye başardım. O günden sonra yaz boyunca çalıştım. Okul döneminde pek uğraşamasam da bu yaz tekrar çalışmaya başladım. Öyle ki kağıdı bir iğnenin üzerine koyduğumda ben ona bakmayıp bilgisayara baksam dahi o delicesine dönüyor. Hatta biraz havalanmaya dahi başladı. Şuan yazarken dönüşüne de devam ediyor. Yakında vantilatörde denemelere başlayıp elektrik tüketimini azaltacağım. :D Neyse sorunuma gelirsek ilk başladığımdan beri psi-ball üzerinde de çalışıyorum ama enerji topu yapabilmek dışında pek bir şey yapamıyorum. Site içindeki fırlatma tekniklerini inceledim ama yine de pek başarılı olduğum söylenemez. Sizce ben neden fırlatmayı başaramıyorum. İmajine etmemiz mi gerekiyor yoksa elimizle olduğu gibi fırlatmamız mı? Yardımlarınızı bekliyorum. :) Psi-ball dışında da yapabileceğim bi şeyler var mı?
http://www.facebook.com/photo.php?v=3075666150870 Video, bu da ilk denemelerimden. Biraz acemiyim ama kusuruma bakmayın. :D Lütfen sonuna da bakmayın :D
http://www.facebook.com/photo.php?v=3075666150870 Video, bu da ilk denemelerimden. Biraz acemiyim ama kusuruma bakmayın. :D Lütfen sonuna da bakmayın :D
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Telekinezide Çok İlerledim Ama Başka Bir Şey Yapamıyorum.
bak gördünüzmü :D bende psi-ball fırlatamıyorum ama enerjiyi hissediyorum bence bu psi-ballı fırlatabilmek için dahada güçlendirmek lazım güçlendirmeden atsan bile bişi olmaz daha ii konsantre olman için karanlık bi ortamda aydınlık bi top yapıyormuş gibi düşünebilirsin ve 20 30 dk imajine et ama hergün çalışman lazım böyle ara sıra 5dk imajine edip yaparsan bi işe yaramaz 20 30 dk verki bi işe geliştikçe fırlatırsın işte.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ozina gelmeden ben hallediyim -_- arkadaşım psi ball fırlatılmaz şekli yoktur hatta psi ball yok diyenler bile var ki bence genede var ama senin dediğin gibi deil -_-triplhe741 yazdı:bak gördünüzmü :D bende psi-ball fırlatamıyorum ama enerjiyi hissediyorum bence bu psi-ballı fırlatabilmek için dahada güçlendirmek lazım güçlendirmeden atsan bile bişi olmaz daha ii konsantre olman için karanlık bi ortamda aydınlık bi top yapıyormuş gibi düşünebilirsin ve 20 30 dk imajine et ama hergün çalışman lazım böyle ara sıra 5dk imajine edip yaparsan bi işe yaramaz 20 30 dk verki bi işe geliştikçe fırlatırsın işte.
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- GNH
- Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Ha gözünü sevdiğim cevaplada kapansın konu onlar gelirse hiç iyi olmaz :)zxc512 yazdı:ozina gelmeden ben hallediyim -_- arkadaşım psi ball fırlatılmaz şekli yoktur hatta psi ball yok diyenler bile var ki bence genede var ama senin dediğin gibi deil -_-triplhe741 yazdı:bak gördünüzmü :D bende psi-ball fırlatamıyorum ama enerjiyi hissediyorum bence bu psi-ballı fırlatabilmek için dahada güçlendirmek lazım güçlendirmeden atsan bile bişi olmaz daha ii konsantre olman için karanlık bi ortamda aydınlık bi top yapıyormuş gibi düşünebilirsin ve 20 30 dk imajine et ama hergün çalışman lazım böyle ara sıra 5dk imajine edip yaparsan bi işe yaramaz 20 30 dk verki bi işe geliştikçe fırlatırsın işte.
Hocam psi ball görünmediği için birsürü teori var.Kendini geliştir kuvvetlendir.Belkide psi ball yoktur kimsenin gücü yetmiyordur onu yapmaya ve fırlatmaya sen pratik yap bizede söle :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Kadın
şunu söylebeilirim çindeki bazı arkadaşlar bunu yapmak için enerjiyi tamamen kontrol edip fırlatabilmek için tüm yaşamını veriyorlar yani kısacası ben psi-ball ın bu kadar kolay birşey olabileceğine inanmıyorum
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Arkadaşlar bilgilendirme yapıyorsanız düzgün yapın.Psi Ball fırlatılan birşey değildir.Pis Ball enerjini yoğunlaştırmaktır.
-
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Psi ballini firlattigini iddia eden birisi vardi.Psi ball ile radyo kanallarini degistiriyorsmus .Ben psi ball yapiorum ama yapinca kolumdaki kıllar dikiliyor ve aksama kadar inmiyo.Bence fırlatmasi ole aduket gibi değil .İyice imajine eymen lazım veya bi teknigin yanında psi ball yap bakalım etkiliyor mu.Dönen psi wheelin etrafinda olustur balkalim durdurabiliomusun
-
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Psi ballini firlattigini iddia eden birisi vardi.Psi ball ile radyo kanallarini degistiriyorsmus .Ben psi ball yapiorum ama yapinca kolumdaki kıllar dikiliyor ve aksama kadar inmiyo.Bence fırlatmasi ole aduket gibi değil .İyice imajine eymen lazım veya bi teknigin yanında psi ball yap bakalım etkiliyor mu.Dönen psi wheelin etrafinda olustur balkalim durdurabiliomusun
-