Çakra ile ilgili bazı yazılar okudum düzgün çalışmadığından,tıkanıklık felan olduğundan dolayı vs. insanda yorgunluk yapacağı felan yazıyordu.
Bende uzun zamandan beri yorgunluk var çakradan kanaklanıyor olabilir mi ?
Çakra Sorunu olabilir mi ?
Moderatör: Sai
- GNH
- Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Çakra Sorunu olabilir mi ?
Kardesim o yorgunlugun cakran tikali veya duzgun calismadigindan oldugunu sanmiyorum.Gunluk yasantinda sinir stres vb. Gibi sorunlar yasiyor olabilirsin veyahut sen kendini yorgun degilde bir de enerjik hisset bi degisme goruyorsan sendeki psikolojiktir.Dedigim gibi gunluk yasantinda yorucu is veya sinir stres gibi vb. Gibi sorunlar varsa onlari duzelt insaAllah. Selametle. :-)GNH yazdı:Çakra ile ilgili bazı yazılar okudum düzgün çalışmadığından,tıkanıklık felan olduğundan dolayı vs. insanda yorgunluk yapacağı felan yazıyordu.
Allaha emanet olun insaAllah :-) :-)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
- GNH
- Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
sağolasın Allah razı olsun.ben kendim stresli adamım zaten stresi atmam lazım üstümden atamıyorum ki :)levitasyon_ustası yazdı:Kardesim o yorgunlugun cakran tikali veya duzgun calismadigindan oldugunu sanmiyorum.Gunluk yasantinda sinir stres vb. Gibi sorunlar yasiyor olabilirsin veyahut sen kendini yorgun degilde bir de enerjik hisset bi degisme goruyorsan sendeki psikolojiktir.Dedigim gibi gunluk yasantinda yorucu is veya sinir stres gibi vb. Gibi sorunlar varsa onlari duzelt insaAllah. Selametle. :-)GNH yazdı:Çakra ile ilgili bazı yazılar okudum düzgün çalışmadığından,tıkanıklık felan olduğundan dolayı vs. insanda yorgunluk yapacağı felan yazıyordu.
Allaha emanet olun insaAllah :-) :-)
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Allah yardimcimiz olsun insaAllah bizleri ve mu'min kardeslerimizin kusuratini affetsin ve bizleri Allah-u Teala onun rizasi icin calisanlardan eylesin .Bizleri dogru yoldan ayirmasin .Bizleri dunyanin gafletlerinden ,sapik zihniyetlerden, malimizi , namusumuzu , felaketlerden korusun insaAlllah ve bizleri salih ve ihlasli kullarindan eylesin.Amin bi Hurmeti Taha ve Yasin velhamdulillahi rabbil alemin...
Allah'a emanet olun ...
Selametle :-)
Allah'a emanet olun ...
Selametle :-)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
-