Çakra Sorunu olabilir mi ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
GNH
Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Çakra Sorunu olabilir mi ?

Okunmamış mesaj gönderen GNH »

Çakra ile ilgili bazı yazılar okudum düzgün çalışmadığından,tıkanıklık felan olduğundan dolayı vs. insanda yorgunluk yapacağı felan yazıyordu.
Bende uzun zamandan beri yorgunluk var çakradan kanaklanıyor olabilir mi ?

Uchiha Sasuke

Re: Çakra Sorunu olabilir mi ?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yok mu cevap verecek biri ?
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

GNH yazdı:Çakra ile ilgili bazı yazılar okudum düzgün çalışmadığından,tıkanıklık felan olduğundan dolayı vs. insanda yorgunluk yapacağı felan yazıyordu.
Kardesim o yorgunlugun cakran tikali veya duzgun calismadigindan oldugunu sanmiyorum.Gunluk yasantinda sinir stres vb. Gibi sorunlar yasiyor olabilirsin veyahut sen kendini yorgun degilde bir de enerjik hisset bi degisme goruyorsan sendeki psikolojiktir.Dedigim gibi gunluk yasantinda yorucu is veya sinir stres gibi vb. Gibi sorunlar varsa onlari duzelt insaAllah. Selametle. :-)
Allaha emanet olun insaAllah :-) :-)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Kullanıcı avatarı
GNH
Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen GNH »

levitasyon_ustası yazdı:
GNH yazdı:Çakra ile ilgili bazı yazılar okudum düzgün çalışmadığından,tıkanıklık felan olduğundan dolayı vs. insanda yorgunluk yapacağı felan yazıyordu.
Kardesim o yorgunlugun cakran tikali veya duzgun calismadigindan oldugunu sanmiyorum.Gunluk yasantinda sinir stres vb. Gibi sorunlar yasiyor olabilirsin veyahut sen kendini yorgun degilde bir de enerjik hisset bi degisme goruyorsan sendeki psikolojiktir.Dedigim gibi gunluk yasantinda yorucu is veya sinir stres gibi vb. Gibi sorunlar varsa onlari duzelt insaAllah. Selametle. :-)
Allaha emanet olun insaAllah :-) :-)
sağolasın Allah razı olsun.ben kendim stresli adamım zaten stresi atmam lazım üstümden atamıyorum ki :)
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

Allah yardimcimiz olsun insaAllah bizleri ve mu'min kardeslerimizin kusuratini affetsin ve bizleri Allah-u Teala onun rizasi icin calisanlardan eylesin .Bizleri dogru yoldan ayirmasin .Bizleri dunyanin gafletlerinden ,sapik zihniyetlerden, malimizi , namusumuzu , felaketlerden korusun insaAlllah ve bizleri salih ve ihlasli kullarindan eylesin.Amin bi Hurmeti Taha ve Yasin velhamdulillahi rabbil alemin...
Allah'a emanet olun ...
Selametle :-)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )