Cisim oynatabilen var mi
Moderatör: Sai
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Cisim oynatabilen var mi
Merak ediyorumda bu sitede cisim oynatabilen var mi kürdan bile olur var mı oynatabilen
(Konu silinmesin diye bu bölüme açtım)
(Konu silinmesin diye bu bölüme açtım)
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Cisim oynatabilen var mi
Valla Psi-wheel oynatıyorum ama soruna cevap olur mu acep :)
O yaptıysa, Ben de yaparım !
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Ben cisim oynatmaktan mesela kürdan ittirmekten bahsediyorum :)rdvnerdm yazdı:Valla Psi-wheel oynatıyorum ama soruna cevap olur mu acep :)
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
- pack35
Ben küçüklükten beri abim pc deyken canım sıkılırdı bende perdeyi kontrol etmeye çalışmıştım böyle filmlerden özenip falan inanark daha sonra farkettim ki gerçekten oluyor bu bir oyun değil hayal değil gerçekti bu işi ilerletmeye çalıştım belli bir süre sonra buna "Telekinezi" dendiğini farkettim ve elementlere yöneldim Havaya daha yetenekli oldugumu keşfettim ve şimdi her taraf kapalı bile olsa hava akımı bazende elektrik ile hareket ettirebiliyorum tabi konsantre ve iraden çok güçlü olcak -Yeşil Fener deki gibi iradeyle oluo bencede neyse hayat hikayesi yazdım şaka maka :D :D
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Video ya alıp link atabilir misin?pack35 yazdı:Ben küçüklükten beri abim pc deyken canım sıkılırdı bende perdeyi kontrol etmeye çalışmıştım böyle filmlerden özenip falan inanark daha sonra farkettim ki gerçekten oluyor bu bir oyun değil hayal değil gerçekti bu işi ilerletmeye çalıştım belli bir süre sonra buna "Telekinezi" dendiğini farkettim ve elementlere yöneldim Havaya daha yetenekli oldugumu keşfettim ve şimdi her taraf kapalı bile olsa hava akımı bazende elektrik ile hareket ettirebiliyorum tabi konsantre ve iraden çok güçlü olcak -Yeşil Fener deki gibi iradeyle oluo bencede neyse hayat hikayesi yazdım şaka maka :D :D
- TeleLife
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
bu konularda bilgili olan bir abim ve ben ikimiz birleşip CD yi oynatabildik fakat şimdi o Adanada ben ise Ankaradayım
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Grup çalışması yapıp daha kısa sürede sonuç alan birçok kişi gördüm.Ben de ilk çalışmamda bir arkadaşımla beraber rulo halinde sigara boyutlarında olan bir süngeri hareket ettirmiştim daha doğrusu beraber hareket ettirmiştik.Birlikten kuvvet doğar cümlesi bunu doğrular nitelikte.TeleLife yazdı:bu konularda bilgili olan bir abim ve ben ikimiz birleşip CD yi oynatabildik fakat şimdi o Adanada ben ise Ankaradayım
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 22 Edirne
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
ben bu gün başladım sabaha karşı beş gibi kağıt kürdan ile kürdanı yastığa batırdım silgi bulamadım çok azda olsa döndürdüm ama aliminyum ile denediğimde deli gibi döndü (3-5 tur) ve gözlerime inanamadım #kesin bilgi
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
İlk uygulama da mükemmel bir sonuç elde etmişsin tebrikler.Çok kuvvetli bir inançla başlamış olmalısınskymonster yazdı:ben bu gün başladım sabaha karşı beş gibi kağıt kürdan ile kürdanı yastığa batırdım silgi bulamadım çok azda olsa döndürdüm ama aliminyum ile denediğimde deli gibi döndü (3-5 tur) ve gözlerime inanamadım #kesin bilgi
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim: