Koyunlar cennete,donuzlar cehenneme :D

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Koyunlar cennete,donuzlar cehenneme :D

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Mereba arkadaslar...

Bizler insan ogullariyiz...ve dunyaya geldiyimiz andan beri tum varliklardan,canli ve cansizlardan daha ustun kilindik...peki ne icin?15-20 lira icin is yerinde oturup aksam olsun,eve gidiym diye saatleri saymak icin mi?
aaa :) yoksa bir an once bir kadin bulup beceriym de,hayatim degissin diye mi?ya da ne bileyim?bunu o "Normal" insanlar daha iyi bilir...
ama bana sorarsaniz ben dunyada bunun icin varolmadim...ve her seyde mantik arayanlara a sorarim...
Madem Kur'ani kerimde insanin diger tum canli ve cansizlardan ustun yaratilmis oldugu yaziyor...o halde bizim elektrikli yilan baliklarindan ne eksiyimiz var?
ya da varliklari gorduklerine iddia olunan kedilerden?Ben burda sizlere fizik kurallarini bozun demiyorum,ama insan kesfetmek icin geldi dunyaya...Allah dunyayi yaratti ve bizleri bu dunyanin sirlarini cozmek icin buraya gonderdi...yeni mucizelerle,yeni canlilarla tanistik,hayatimiz aksion,eglence dolu gecti...daha kesfedecek cok sey varken neden bunladan bir kaci insan bedeni uzerine olmasin?
o beden ki,icindeki spermotozoidin cocuga donusunce yuz mimiklerinin nasil olacagini anneden ve babadan almis oldugu genlerle hesaplar...O beden ki,hic bir makinenin yapamicagi seyleri rahatlikla yapmar...
Sadece bizim istememiz yeter...inanmamiz...bizler fiziksel olarak bazilarindan zayif ola biliriz...
onlardan ki,ayakabimin alti ruhlarindan daha temizdir...onlardan ki,kilometrelerce kossam bile terimin kokusu gunahlarinin kokusuna yetisemez...onlar ki,dusuncelerini kontrol edemiyorlar...ve daha sayacak cok seyi var...
sizden istediyim kaslarinizin olmasi degil...ya da boyunuzun yuksek olmasi degil...sizlerden sabir,irade ve arastirma istiyorum...telekinezi eger varsa,ya da baska paranormal sanatlar varsa...bu bir aile tarafindan soydan soya gecen biseydir ve sirr gibi saklanir...kimse ben yaparim demez,cunki,korkar...her yerde bu insanlari ariyorlar cunki...o yuzden paylasimlara fazla guvenmememiz gerekir...bazilari kendilerinden uydura bilir.....bu sitede coktandir varim ben...Bozuk kapiyi aciyormus gibi yapandan psiwhell-i ruzgar donduruyor diyene kadar gordum...hepsine de cevap vermeden duramadim :D ama sunu bilin ki,bu yazilanlar sizleri her ne kadar korkutsa da,inancinizi azaltsa da,disarida sizleri bekleyen ,mucizelerle dolu kocaman bir dunya vardir...ve bu mucizelerden en buyuyu sizlersiniz...benim...bizleriz...inancin olmadigi yerde ot bile bitmez...bu gune kadar mucize gormemis oldugumuzu sanar,dururuz...
Bir bardagi masaya koydugumuzda yktan tak sesi gelir...atomlardan ibaret iki cisimden ses cikar...ya da bugun elektronik devrelerin ilerleme hizi bir mucize degilmi?Mucizeler vardir,ama su lanet olasi fizikciler ve kimyacilar sanki Allahin bize fizik kurallari icin borcu varmis gibi davranmayi bir turlu kesmiyorlar...!
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

Uchiha Sasuke

Re: Koyunlar cennete,donuzlar cehenneme :D

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Lord_of_Hackland yazdı:
Bizler insan ogullariyiz...ve dunyaya geldiyimiz andan beri tum varliklardan,canli ve cansizlardan daha ustun kilindik...
Madem Kur'ani kerimde insanin diger tum canli ve cansizlardan ustun yaratilmis oldugu yaziyor...
Yazı çok güzel olmuş ama şurada bi düzeltme yapayım yanlış anlamazsan :)

Üstün kılınmamız acaip şeyler yapmak bakımından değil,ibadet yapmak bakımından.Düzgünce Allah(c.c) ibadet yaparsan meleklerden bile üstünsün yapmazsan hayvanlardan bile aşşağısın.
Bu kadar elektrikli yılan balığıyla felan alakası yok üstün kılınmamızın :)
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

Teşekkürler cok dogru bir noktaya değinmişsin bu sitede ve her yerde herkes bibirini yıldırmaya onlardan ustun olmaya çalışıyor halbuki bunun yerine kendi sınırlarını aşmaya çalışsalar herkes için daha iyi olur
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

Uchiha Sasuke yazdı:
Lord_of_Hackland yazdı:
Bizler insan ogullariyiz...ve dunyaya geldiyimiz andan beri tum varliklardan,canli ve cansizlardan daha ustun kilindik...
Madem Kur'ani kerimde insanin diger tum canli ve cansizlardan ustun yaratilmis oldugu yaziyor...
Yazı çok güzel olmuş ama şurada bi düzeltme yapayım yanlış anlamazsan :)

Üstün kılınmamız acaip şeyler yapmak bakımından değil,ibadet yapmak bakımından.Düzgünce Allah(c.c) ibadet yaparsan meleklerden bile üstünsün yapmazsan hayvanlardan bile aşşağısın.
Bu kadar elektrikli yılan balığıyla felan alakası yok üstün kılınmamızın :)
Kacirdigin bir cumle var dostum :)
Lord_of_Hackland yazdı: ve her seyde mantik arayanlara a sorarim...
Madem Kur'ani kerimde insanin diger tum canli ve cansizlardan ustun yaratilmis oldugu yaziyor...o halde bizim elektrikli yilan baliklarindan ne eksiyimiz var?
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

NotAfraid yazdı:Teşekkürler cok dogru bir noktaya değinmişsin bu sitede ve her yerde herkes bibirini yıldırmaya onlardan ustun olmaya çalışıyor halbuki bunun yerine kendi sınırlarını aşmaya çalışsalar herkes için daha iyi olur
Iste bu yuzden PP yapan insanlar bu sirlarini korumaya calisiyorlar...
Her kes PP yapa bilseydi dunyamizin halini bir dusunsene? :)

hem Koyunlar kafesten cikardi,hem de isler cigirindan :)))
Bu da bazilari kimselerin hic hosuna gitmezdi :)

“Telekinezi Nedir?” sayfasına dön