Eğer yapamıyorsanız Ne yapmalı
Moderatör: Sai
- elemor
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
*Genel olarak ilk başlayanların elleri ıslak olmamalı, ıslak eller daha
profesyonellerde işe yarıyor, hatta bir de aynayı 1 metre uzaktan tamamen
buhulama olayı var ama onu sonra açalım. Ellerinizin kurumasını bekleyin,
yada ellerinizi fön makinesiyle ILIKTA kurutun. eğer Fazla sıcakta
yaparsanız elleriniz kuru gibi hissedilecektir.
*Telekinezinin baskın olacağı durumlar;
Uykudan yeni kalktıktan yaklaşık 20 dakika sonra (beyniniz boşalmış olur ve uyku sersemliğinden sonra gelen o hafif mide bulantılı garip ağrılar işe yarar.
Sakin olduğunuz anlar(genelde herkes bilir zaten)
Vicdan azabı, derin düşünceler vs. olmadığı zamanlar...
Hayal Gücünüzün Baskın Bulunduğu anlar
........devamı gelir fakat kısa kesmeliyim
----Eğer yapamıyorsanız Ne yapmalı???----
Telekinezi öyle birşey ki bi kere bile şüpheye düştüğünüzde tıkanıp kalabilirsiniz.bazen öyle zamanlarım oluyor ki kendimden şüphe duyuyorum.
Eğer hiçbir kıpırdama hissetmiyorsanız ;
Bi güzel hava alın, yalnız dışarıya çıkıp gezmeden, sadece balkondan (dışarıdaki etkenler kons. dağıtabiliyor)
Sirkeli, Tuzlu veya ekşi şeyler yiyin - için. (beyne hafif şok dalgaları yollar ve bir güzel kendine getirir)
Hadi hiçbiri olmadı Kalkın kafanızı ani sarsın/sallayın (çok fazla sarsmıyacak şekilde sadece kendinize gelebilmek için)
Üzerinizi serin tutacak şekilde giyinin
Böyle Doğaüstü güç sahneleri bulunan sahneler size çok büyük derecede yardım ediyor çünkü hayaller ve
ilizyonlar çok işe yarar!
Yaparken , çalışırken beyinde neler oluyor!?!?!?
Evet girişe geldik. Size ilk önce çalışabileceğiniz en iyi tekniği tavsiye
ediyorum;
Bir Pipet ve bir de Ampül alın. Ampülün üzerine çubuğu dengeleyin ve işte
çalışma ortamı hazır...
ilk zamanlarda bunu kesinlikle hissedemessiniz bu yüzden sadece telekinezi
çalışmadığınız zamanlarda sanki o bölümü kafanızda hissediyor gibi yapın,
yada o bölümü kendiniz ağrıtmaya çalışın.
Diğer bir yöntem ise beyin jimnastiği'dir. Hiçbir konu hakkında test vs gerekmez. çoğu kişi tek kaşını havaya kaldırabilir dimi? işte bunları geliştirebilirsiniz.önce diğer kaşınızı tek kaldırmaya sonra da diğerini kaldırmaya çalışın! bunları da yapabildinizmi dudağınızı hiç gülümsemeden tek bi bölümünü yukarı kaldırmaya çalışın (kaşı nasıl yapıyorsanız bu da aynı model de) bundan sonra da alt kirpiklerinizin bulunduğu deriyi sağ sol hareket ettirmeye çalışın. (nasıl diye sormayın ben yapabiliyorum )
kaynak: ufonet
*Genel olarak ilk başlayanların elleri ıslak olmamalı, ıslak eller daha
profesyonellerde işe yarıyor, hatta bir de aynayı 1 metre uzaktan tamamen
buhulama olayı var ama onu sonra açalım. Ellerinizin kurumasını bekleyin,
yada ellerinizi fön makinesiyle ILIKTA kurutun. eğer Fazla sıcakta
yaparsanız elleriniz kuru gibi hissedilecektir.
*Telekinezinin baskın olacağı durumlar;
Uykudan yeni kalktıktan yaklaşık 20 dakika sonra (beyniniz boşalmış olur ve uyku sersemliğinden sonra gelen o hafif mide bulantılı garip ağrılar işe yarar.
Sakin olduğunuz anlar(genelde herkes bilir zaten)
Vicdan azabı, derin düşünceler vs. olmadığı zamanlar...
Hayal Gücünüzün Baskın Bulunduğu anlar
........devamı gelir fakat kısa kesmeliyim
----Eğer yapamıyorsanız Ne yapmalı???----
Telekinezi öyle birşey ki bi kere bile şüpheye düştüğünüzde tıkanıp kalabilirsiniz.bazen öyle zamanlarım oluyor ki kendimden şüphe duyuyorum.
Eğer hiçbir kıpırdama hissetmiyorsanız ;
Bi güzel hava alın, yalnız dışarıya çıkıp gezmeden, sadece balkondan (dışarıdaki etkenler kons. dağıtabiliyor)
Sirkeli, Tuzlu veya ekşi şeyler yiyin - için. (beyne hafif şok dalgaları yollar ve bir güzel kendine getirir)
Hadi hiçbiri olmadı Kalkın kafanızı ani sarsın/sallayın (çok fazla sarsmıyacak şekilde sadece kendinize gelebilmek için)
Üzerinizi serin tutacak şekilde giyinin
Böyle Doğaüstü güç sahneleri bulunan sahneler size çok büyük derecede yardım ediyor çünkü hayaller ve
ilizyonlar çok işe yarar!
Yaparken , çalışırken beyinde neler oluyor!?!?!?
Evet girişe geldik. Size ilk önce çalışabileceğiniz en iyi tekniği tavsiye
ediyorum;
Bir Pipet ve bir de Ampül alın. Ampülün üzerine çubuğu dengeleyin ve işte
çalışma ortamı hazır...
ilk zamanlarda bunu kesinlikle hissedemessiniz bu yüzden sadece telekinezi
çalışmadığınız zamanlarda sanki o bölümü kafanızda hissediyor gibi yapın,
yada o bölümü kendiniz ağrıtmaya çalışın.
Diğer bir yöntem ise beyin jimnastiği'dir. Hiçbir konu hakkında test vs gerekmez. çoğu kişi tek kaşını havaya kaldırabilir dimi? işte bunları geliştirebilirsiniz.önce diğer kaşınızı tek kaldırmaya sonra da diğerini kaldırmaya çalışın! bunları da yapabildinizmi dudağınızı hiç gülümsemeden tek bi bölümünü yukarı kaldırmaya çalışın (kaşı nasıl yapıyorsanız bu da aynı model de) bundan sonra da alt kirpiklerinizin bulunduğu deriyi sağ sol hareket ettirmeye çalışın. (nasıl diye sormayın ben yapabiliyorum )
kaynak: ufonet
-
Re: Eğer yapamıyorsanız Ne yapmalı
bugün psi-whell çalışmalarımın 4. günü ve hala başarabilmiş değilim. başaramamamın sebebini de biliyorum ama bilmek yeterli olmuyor.
hani çocukken yaşanılanlar insanın aklından bir türlü çıkmaz; içinize attıkça en ters zamanda geri teper ya sanırım bana da bu oldu. neyse ben anlatmaya başlayım en iyisi:
çoğunuz hatırlar atari oynadığı dönemleri (kaç tane atari değiştirdiniz haç tane adaptör yaktınız kimbilir
). street-fighther oyununu hala hatırlarsınız insan bitirmeye doyamazdı.
benim de o oyunda en sevdiğim hareket aduketti (hani bir alev topu veya bir enerji topu attığınız). aduket gerçek dünyada yapabilmek için vermeyeceğim oyuncağım yoktu
yapabilmek için çok uğraştım çok konsantre oldum ve sanırım 2 kez yapmayı başardım. ilk yapışımda çok kısa sürdü ve gözlerimi açar açmaz yok oldu çünkü çok heyecanlanıştım. ikinci yapışımda ise gözlerimi açtığımda dahi hissedebiliyordum. aduket yapabilmem için o enerjiyi fırlatmam gerekiyordu ama o kadar güzel bir duyguydu ki bırakmak istemiyordum. anneme gösterdiğimde ise doğal olarak inanmadı (çünkü tek gördüğü elini sanki bir küre tutuyormuş gibi tutan ve aduket yapacağını söyleyen 6-7 yaşlarındaki oğluydu
). annemden umduğum tepkiyi alamayınca çok üzüldüm ve zaten avucumun içindeki enerji de kayboldu. daha sonra ne kadar denediysem deneyeyim bir daha başaramadım o enerji topunu yapmayı ve acaba gerçek miydi diye sormaya başladım kendime. zaten bir kaç gün sonra moralim bozuldu ve bir daha yapmayı denemeyi bıraktım.
bundan 2-3 sene önce sanırım atv anahaber bülteninde bu enerji toplarını yapan bir adamı haber konusu etmişlerdi. adam bunun her insanın içinde bulunan enerji olduğunu ve dolayısıyla her insanın yapabileceğinden falan bahsetti. o an anladım ki yaptığım şey gerçekti ve doğa üstü güçleri olan bir insan değildim
. anneme bunu tekrar söylediğimde aramızda böyle bir konuşma geçtiğini bile hatırlamıyordu. ben tekrar çalışmalara başladım ama tık yok... telekinezi de denedim (hiç araştırma yapmadan ve hiç bir bilgim olmadan bir kağıt parçasını oynatmaya çalışmıştım) ama o da olmadı. bir kaç gün sonra onları da bıraktım.
4 gün önce internette gezerken rastladım bu siteye ve çalışmalara yeniden başladım. ama geçmişte yaşadıklarım sanırım tam anlamıyla konsantre olmamı engelliyor. çünkü sanırım yeniden başarısız olacağıma kendimi inandırmaya başlamışım... gerçek olduğuna eminim ama olmuyor işte. bunu nasıl yenebileceğimi bilmiyorum sizce çalışmalara aynı tempoyla devam mı etmeliyim yoksa yapabileceğim başka çalışmalar da var mı? ya da bu çucukluktan kalan psikolojik etkileri yenmek için psikoloğa mı gitmeliyim
hani çocukken yaşanılanlar insanın aklından bir türlü çıkmaz; içinize attıkça en ters zamanda geri teper ya sanırım bana da bu oldu. neyse ben anlatmaya başlayım en iyisi:
çoğunuz hatırlar atari oynadığı dönemleri (kaç tane atari değiştirdiniz haç tane adaptör yaktınız kimbilir

benim de o oyunda en sevdiğim hareket aduketti (hani bir alev topu veya bir enerji topu attığınız). aduket gerçek dünyada yapabilmek için vermeyeceğim oyuncağım yoktu

bundan 2-3 sene önce sanırım atv anahaber bülteninde bu enerji toplarını yapan bir adamı haber konusu etmişlerdi. adam bunun her insanın içinde bulunan enerji olduğunu ve dolayısıyla her insanın yapabileceğinden falan bahsetti. o an anladım ki yaptığım şey gerçekti ve doğa üstü güçleri olan bir insan değildim

4 gün önce internette gezerken rastladım bu siteye ve çalışmalara yeniden başladım. ama geçmişte yaşadıklarım sanırım tam anlamıyla konsantre olmamı engelliyor. çünkü sanırım yeniden başarısız olacağıma kendimi inandırmaya başlamışım... gerçek olduğuna eminim ama olmuyor işte. bunu nasıl yenebileceğimi bilmiyorum sizce çalışmalara aynı tempoyla devam mı etmeliyim yoksa yapabileceğim başka çalışmalar da var mı? ya da bu çucukluktan kalan psikolojik etkileri yenmek için psikoloğa mı gitmeliyim

- Bru-x
İnan yazdıklarını keyifle okudum. Özelikle o atariler ve aduket kısmı... Ben o oyunu hiç sevemedim çünkü oyun moda olduğu zamanlarda evde atari yoktu. Oyun makinalarında jetonla oynardım. Evde atari olduğunda da modaları çoktan geçmişti benim gözümde. Benim en büyük zevkim Mortal kombattı. Rüyalarımda ölüm yapmanın kombinasyonlarını arar dururdum.
Hepimizin çocuklukta yapmayı istediği çok şeyler oldu, Süpermen filmini izlediğimde ben hemen kendimi dışarı atardım. Tüm hızımla koşarken önüme çıkan tüm tümsekleri kendimi uçurmak için fırsat bilirdim. Bir gün gerçekten uçacağıma inanırdım. Balık adam vardı bir tane parmaklarının arasında yüzgeçleri olan. Ona bakıp bakıp elimi sudan her çıkartışımda parmak aralarımda yüzgeçler çıktığını zannederdim…
Güzel günlerdi ancak işte çocukluk yıllarının en güzel tarafı ve farkı şudur “Öğrenilmiş İMKANSIZLIK YOKTUR” bir çocuk için her şey mümkündür ve gerçekten mümkün olan bir şey istiyorsa onu mutlaka alır çünkü onun zihninde imkansız, olmaz, başaramam gibi kelimeler yoktur. Onun için sınır Sıkıldığı andır. O zamana kadar dener.
O zamanlar gerçekten başarmış mıydınız başaramamış mıydınız bilmiyorum. Ama gerçekten annenize söyleyecek kadar heyecanlanmışsanız mutlaka olmuştur. Çünkü normal her çocuk başarısını yada kendisini gururlandıracak her şeyi yakınlarıyla paylaşmak ister.
Soruda cevap bulunmuş aslında. Öncelik, psikolojik etkinin ortadan kaldırılmasıdır ama anlatımınıza göre bunun sizde hala olumsuz bir etkisi olabileceğini sanmıyorum. O an kolay yoldan bir çıkış kapısı bularak başardığınızı bu gün çalışarak başarmanız gerekiyor. Bilinçaltı çalışmadan kaçmak için sürekli geçmişteki bu olumsuz durumu önünüze sürebilir. Bundan bir şekilde kurtulmanız gerekiyor. Neticede bu iş çalışma ve azim gerektiriyor. Her şeyden önce çalışan ve gerçekten isteyen birisi için hiçbir şeyin engel olamayacağını tekrar hatırlamak gerekiyor. O eski günlerimizdeki negatif yüksüz günlerimizde olduğu gibi. Yoksa çevremizdeki insanlara, günümüz dünyasına ve şimdiye kadar beynimize pompaladıkları onca olumsuz etki ve bozuk düşüncelere kalmışsa işimiz asla başarılı olamayız. Bunlarda zaten masal ve bilimkurgu işleri olarak kalır bir köşede.
Hepimizin çocuklukta yapmayı istediği çok şeyler oldu, Süpermen filmini izlediğimde ben hemen kendimi dışarı atardım. Tüm hızımla koşarken önüme çıkan tüm tümsekleri kendimi uçurmak için fırsat bilirdim. Bir gün gerçekten uçacağıma inanırdım. Balık adam vardı bir tane parmaklarının arasında yüzgeçleri olan. Ona bakıp bakıp elimi sudan her çıkartışımda parmak aralarımda yüzgeçler çıktığını zannederdim…
Güzel günlerdi ancak işte çocukluk yıllarının en güzel tarafı ve farkı şudur “Öğrenilmiş İMKANSIZLIK YOKTUR” bir çocuk için her şey mümkündür ve gerçekten mümkün olan bir şey istiyorsa onu mutlaka alır çünkü onun zihninde imkansız, olmaz, başaramam gibi kelimeler yoktur. Onun için sınır Sıkıldığı andır. O zamana kadar dener.
O zamanlar gerçekten başarmış mıydınız başaramamış mıydınız bilmiyorum. Ama gerçekten annenize söyleyecek kadar heyecanlanmışsanız mutlaka olmuştur. Çünkü normal her çocuk başarısını yada kendisini gururlandıracak her şeyi yakınlarıyla paylaşmak ister.
Soruda cevap bulunmuş aslında. Öncelik, psikolojik etkinin ortadan kaldırılmasıdır ama anlatımınıza göre bunun sizde hala olumsuz bir etkisi olabileceğini sanmıyorum. O an kolay yoldan bir çıkış kapısı bularak başardığınızı bu gün çalışarak başarmanız gerekiyor. Bilinçaltı çalışmadan kaçmak için sürekli geçmişteki bu olumsuz durumu önünüze sürebilir. Bundan bir şekilde kurtulmanız gerekiyor. Neticede bu iş çalışma ve azim gerektiriyor. Her şeyden önce çalışan ve gerçekten isteyen birisi için hiçbir şeyin engel olamayacağını tekrar hatırlamak gerekiyor. O eski günlerimizdeki negatif yüksüz günlerimizde olduğu gibi. Yoksa çevremizdeki insanlara, günümüz dünyasına ve şimdiye kadar beynimize pompaladıkları onca olumsuz etki ve bozuk düşüncelere kalmışsa işimiz asla başarılı olamayız. Bunlarda zaten masal ve bilimkurgu işleri olarak kalır bir köşede.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
-

evet haklısın çalışmam gerektiğimi biliyorum ancak şartlar cidden zor. bu işe ayırabileceğim en uygun zaman gece saat 1 den sonrası. ama bodrumlu olduğumdan ve evimize en az 3 barın farklı müzikleri geldiğinden fazla münkün olmuyor konsantre olmak (hatta şu an Nina Sky- Move Your Body çalıyo

sen nasıl başladın telekineziye nasıl sürdürüyorsun biraz bahsetsene insan başkalarının hikayelerini duyunca daha hevesli ve inançlı oluyor.
- Bru-x
Mortal kombat her zaman bilgisayarımda mevcuttur. mutlaka fırsat bulursam oynarım. ama eski Tv-Oyun makinası gibi olmuyor. Seganun yeni çıkan 16 Bit sesli, 3D'li oyun kutularından alıp oynamıştım ilk defa. onun tadı başkaydı. bilgisayarda tuşlarla zor oluyor ama arada bir bir iki harekette yaparım. sürekli oynamasam da mutlaka bilgisayarımda nerdeyse tüm versiyonları vardır.
Gürültü aslında alışılabilirse yoğun konsantrasyonda çok yardımcıdır. sessizlikte en ufak bir çıtırtı, dışarda bir kedinin yada köpeğin bağırması, bir arabanın geçmesi, hatta bir sineğin gelmesi bir anda tüm konsantrasyonu bozabiliyor. zihnindeki düşünceyi tersine çevir. yukarıdada daha önceden yazdığım öğrenilmiş şartlanma var "aşırı gürültüde konsantrasyon sağlanmaz" yada "konsantrasyon için mutlaka sessizlik olması gerekir" gibi. aşırı gürültüde daha iyi konsantre olduğunu kendine telkin et emin ol bir süre sonra çok daha iyi konsantre olduğunu görecensin. Bir de bu durumun güzel tarafı Gürültü yaptığın işte ne kadar ciddi olduğunu çok iyi bir şekilde ölçer. eğer gerçekten ciddi ve kararlı ise sonuna kadar gider gürültüyü engel olarak görmezsin. küçük hedefler, yetersiz motivasyon karşısında tabiki gürültü neylesin.
Yada biraz daha tembel işi yöntem, sabah namazı vaktinde kalkarsın alıştırmaları o saatlerde yaparsın.
Gürültü aslında alışılabilirse yoğun konsantrasyonda çok yardımcıdır. sessizlikte en ufak bir çıtırtı, dışarda bir kedinin yada köpeğin bağırması, bir arabanın geçmesi, hatta bir sineğin gelmesi bir anda tüm konsantrasyonu bozabiliyor. zihnindeki düşünceyi tersine çevir. yukarıdada daha önceden yazdığım öğrenilmiş şartlanma var "aşırı gürültüde konsantrasyon sağlanmaz" yada "konsantrasyon için mutlaka sessizlik olması gerekir" gibi. aşırı gürültüde daha iyi konsantre olduğunu kendine telkin et emin ol bir süre sonra çok daha iyi konsantre olduğunu görecensin. Bir de bu durumun güzel tarafı Gürültü yaptığın işte ne kadar ciddi olduğunu çok iyi bir şekilde ölçer. eğer gerçekten ciddi ve kararlı ise sonuna kadar gider gürültüyü engel olarak görmezsin. küçük hedefler, yetersiz motivasyon karşısında tabiki gürültü neylesin.
Yada biraz daha tembel işi yöntem, sabah namazı vaktinde kalkarsın alıştırmaları o saatlerde yaparsın.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
- Bru-x
Vaktim olduğunda benim telekinezi ile olan hikayelerimi de paylaşırım.
-
evet çok mantıklı söylediklerin. gürültüde uyuyan bir insanı uyandırmanın zor olması gibi...
tamam ben çalışmalara devam ediyorum. umarım başarırım ve yeni başlayan kişilere cesaret kaynağı olurum...
tamam ben çalışmalara devam ediyorum. umarım başarırım ve yeni başlayan kişilere cesaret kaynağı olurum...
- Bru-x
Emin ol başaracaksın. hatta büyük konuşayım sadece bir ay sabret ve gerçekten istekli ol, samimi ol, bunu tüm benliğinle iste ve o yönde çalışmalar yap bu dileklerle başaramayacak kimse yoktur. o ortam senin için büyük bir avantaj. bunu iyi değerlendirirsen katalizör görevi görecektir.
- elif
vazgeçmeden çalışmak en iyisi. insan başarsa bile sonradan insana sıkıcı gelip bırakabiliyor. çok azimli olmak lazım. gürültüde başaran heryerde başarır sanırım
- SyLaR
Ben ilk olarak psi wheel ile baslamstım.. Ve kağıtta ilk kıpırtıyı görünce inanmıştım telekinezinin gerçekten varlığına.. Artık bende refleks olmus durumda.. Bence sende ciddi inanç eksikliği var cauton kardesm.. Çok klasik olacak belki ama inanman lazım.. 

“Eğer hergününü son günün gibi yaşarsan bir gün mutlaka haklı çıkarsın”