Eğer yapamıyorsanız Ne yapmalı
Moderatör: Sai
- elemor
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Eğer yapamıyorsanız Ne yapmalı
evet işte sihirli kelime inanmak
-
psi wheel de 2. günümde tam anlamıyla başarı sağladım, olay tamamen inançta bitiyor, inandınmı her istediğin an masanda hazır olan kağıdı döndürebiliyorsun ama acaba dediin an biraz mola vermen gerekiyor..
- sleons
TAYY -I CİSM (TELEKİNEZİ)
psi-whell hareket ettirmek kolay...yalnız bunu yaparken gücünüzü ellerinizde toplayabilmek için bir elinizde ateşi diğerinde ise buzu tuttuğunuzu düşünün...böylece bir eliniz soğumayı bir eliniz ise yanmayı hissedecektir....yanan elinizi herhangi bir cisme tutun...sonra ittiğinizi ya da çektiğinizi düşünün...görüceksiniz her cismi kontrol edeceksiniz...
ya da tayy ı cism(telekinezi) yapabilmenin diğer yolu Allah ın bazı isimleri vardır ...bunları söyleyerek ve içinden tekrar ederek yapılabilir...hatta HEROES teki sylar ın dondurma gücünü bizde elde edebiliriz...YA VEDÜD ismiyle karşıdaki insan hipnotize edilebilir,Sylar ın yaptığı gibi dondurulabilir...bu ismi söylerken karşıdaki kişinin gözlerine bakılmalıdır...ve içerden söylenmelidir...
YA KAYYUM ismiyle cisimler kontrol edilebilir...(tıpkı sylar ın yaptığı gibi)...(günde 5550 kere)
YA CELAL ismiyle elektriği kontrol edebilirsiniz...(günde 350)
Ya Semi ismiyle baska insanların sesini duyabilirsiniz...( yapmadan önce 70 kere estağfurullah onda sonra 70 kere ya semi diyin.)
şimdilik bu kadar yazdım ileride deneyimlerim sonucunda size baska ismleri de söyleyeceğim.
psi-whell hareket ettirmek kolay...yalnız bunu yaparken gücünüzü ellerinizde toplayabilmek için bir elinizde ateşi diğerinde ise buzu tuttuğunuzu düşünün...böylece bir eliniz soğumayı bir eliniz ise yanmayı hissedecektir....yanan elinizi herhangi bir cisme tutun...sonra ittiğinizi ya da çektiğinizi düşünün...görüceksiniz her cismi kontrol edeceksiniz...
ya da tayy ı cism(telekinezi) yapabilmenin diğer yolu Allah ın bazı isimleri vardır ...bunları söyleyerek ve içinden tekrar ederek yapılabilir...hatta HEROES teki sylar ın dondurma gücünü bizde elde edebiliriz...YA VEDÜD ismiyle karşıdaki insan hipnotize edilebilir,Sylar ın yaptığı gibi dondurulabilir...bu ismi söylerken karşıdaki kişinin gözlerine bakılmalıdır...ve içerden söylenmelidir...
YA KAYYUM ismiyle cisimler kontrol edilebilir...(tıpkı sylar ın yaptığı gibi)...(günde 5550 kere)
YA CELAL ismiyle elektriği kontrol edebilirsiniz...(günde 350)
Ya Semi ismiyle baska insanların sesini duyabilirsiniz...( yapmadan önce 70 kere estağfurullah onda sonra 70 kere ya semi diyin.)
şimdilik bu kadar yazdım ileride deneyimlerim sonucunda size baska ismleri de söyleyeceğim.
başarmak ve başarmamak...ikisi de aynı tıpkı olmak ya da olmamak gibi...
hayatta yaptığınız başarısızlıklar bile sizin başarılı olduğunuzu gösterir...
siz ikisini de kaybetmemeye çalışın...
ya ikisini kaybedenler...
-
bende kağıtla başladım baya zamandır da kağıtla devam
bazen kıpırdıyo ama yeterince diil sanırım
bu arada bende mortal kombatı severim " sub zero " ya da laf ettirmem
ama benim bi avantajım var sanırım
ben programcıyım benim işim sınırları zorlamak ve günün birinde telekinezininde sınırlarını zorlicağıma inanıyorum 

bu arada bende mortal kombatı severim " sub zero " ya da laf ettirmem

ama benim bi avantajım var sanırım

- sleons
Eğer yapamıyorsanız psi wheel hareket ettrimeyi bırakın ...kendinize ben yapmak istemediğim için dönmüyor deyin ...yapmak istiyorum deyin sonra...dnmeni istiyorum...ey kağıt parçası DÖN...döndüğünü hayal etmenize gerek yok sadece isteyin...
başarmak ve başarmamak...ikisi de aynı tıpkı olmak ya da olmamak gibi...
- Bru-x
sleons güzel bir noktaya değinmiş. Küçük bir ayrıntı ile konuyu biraz daha açabiliriz.
Kaynar su dolu sürahi içerisine parmağınızı bilinçli olarak sokmadan önce sıcak suya parmağınızı yakmamasını söylerseniz gerçekten de parmağınız yanmayacaktır.
Ancak aynı sıcaklıktaki su demlikten elinize döküldüğünde elinizi yakıp derinin soyulmasına neden olacaktır.
Suya küfredip, kötü sözler söyleyip buzluğa koyduğunuzda farklı; Güzel sözler söyleyip koyduğunuzda çok farklı kristaller meydana gelecektir.
Bunların nedeni nedir? Madde söz dinler. Protonlar algılar. Cansız zannettiğimiz madde bize göre cansızdır.
Kaynar su dolu sürahi içerisine parmağınızı bilinçli olarak sokmadan önce sıcak suya parmağınızı yakmamasını söylerseniz gerçekten de parmağınız yanmayacaktır.
Ancak aynı sıcaklıktaki su demlikten elinize döküldüğünde elinizi yakıp derinin soyulmasına neden olacaktır.
Suya küfredip, kötü sözler söyleyip buzluğa koyduğunuzda farklı; Güzel sözler söyleyip koyduğunuzda çok farklı kristaller meydana gelecektir.
Bunların nedeni nedir? Madde söz dinler. Protonlar algılar. Cansız zannettiğimiz madde bize göre cansızdır.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
CautoN;
Sana önerim kağıt parçasını masanın üstüne koyup hareket ettirmek yerine psi wheel ile başla, forumda çeşitli teknikleri mevcut hatta sana link vereyim:
https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... -t117.html
Bunu başardıktan sonra ampul üstünde pipet döndürmeye geç, seviye seviye ilerlersen gelişmen daha kolay olucaktır.
Sana önerim kağıt parçasını masanın üstüne koyup hareket ettirmek yerine psi wheel ile başla, forumda çeşitli teknikleri mevcut hatta sana link vereyim:
https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... -t117.html
Bunu başardıktan sonra ampul üstünde pipet döndürmeye geç, seviye seviye ilerlersen gelişmen daha kolay olucaktır.
Geri döndüm
-
merhabalar... yazlıarınızı keyifle okuyorum ve her hikaye beni daha çok telekinezi ye inandırıyor.Ben bu işte çok yeniyim (öyleki sadece adıyla biliyorum).
Herneyse benim yaşım 15 ve benim bir telepati tecrübem olmuştu.
Benim bir arkadaşım vardı okuldan ve sürekli aynı şarkıyı söyler dururdu. O zamanlar ben de telekinezi vb. acaip merak sarmıştım.Birgün hiç bişrey söylemeden yanına gittim ve "şarkı söyle" dedim.Başladı söylemeye.O anda acaip konsantre ve inanç vardı içimde ve azim doluydum.Bir anda sanki onun beynine fısıldadığımı hissettim.(dur komutuydu) ve arkadaş bir anda sanki boğazına birşey kaçmış gibi durdu.noldu diye sorduğumda ise "şarkı sözlerini unuttum" cevabını verdi.Herhalde hayatımda ilk defa full konsantreyi orda bulmuştum.
Asıl sorularıma geldi.Telekinezide de aynı konsantrasyon gerekli ve telepatiyi aynı şekilde çalışarak başarabilirmiyim??
Teşekkürler...
Herneyse benim yaşım 15 ve benim bir telepati tecrübem olmuştu.
Benim bir arkadaşım vardı okuldan ve sürekli aynı şarkıyı söyler dururdu. O zamanlar ben de telekinezi vb. acaip merak sarmıştım.Birgün hiç bişrey söylemeden yanına gittim ve "şarkı söyle" dedim.Başladı söylemeye.O anda acaip konsantre ve inanç vardı içimde ve azim doluydum.Bir anda sanki onun beynine fısıldadığımı hissettim.(dur komutuydu) ve arkadaş bir anda sanki boğazına birşey kaçmış gibi durdu.noldu diye sorduğumda ise "şarkı sözlerini unuttum" cevabını verdi.Herhalde hayatımda ilk defa full konsantreyi orda bulmuştum.
Asıl sorularıma geldi.Telekinezide de aynı konsantrasyon gerekli ve telepatiyi aynı şekilde çalışarak başarabilirmiyim??
Teşekkürler...
-
kesinlikle başarabilirsin.enerjini kullanmayı ve inanmayı öğrenmelisin...
Sınanıyorsunuz...
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
mantralar ve nefes teknikleri gerçekten çok önemli!
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.