Telekinezi Ve Telepati
- tequila
Telekinezi Ve Telepati
arkadaşlar ben hep telekineziye çalıştım telepatiye hiç çalışmadım ama dün bir olay oldu abim netten tavla oynuyordu bende yanında oturdum izliyordum tam rakip oyuncu oynadı bende dedimki 3-2 atcaksın ama acayip kesin konuştum tahmin gibi birşey değildi 3-2 attı oynadı hemen sonra nie tek taş bıraktın rakip 6-1 atıp kıracak dedim 6-1 attı abim bana küfretti vay şom ağzını s..tiğim dedi ama nasıl oldu anlamadım ben hiç telepatiye çalışmadım bu bir yetenek mi ??
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
- kaplangoz
Re: Telekinezi Ve Telepati
dua et dayak yememişsin :D Senin yapsığı telepati flan değil ciddi ciddi şom ağızlılık:P
- tequila
olm ama hayatta bildiğim bişeyi bile bu kadar emin söylemem 2 side tesadüf mü ama ciddi abimde şaşırdı :) :lol:
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
- kaplangoz
3. bakar bu iş 3 defa tap tamamdır direk bi kumarhaneye gidiyoruz:D:D
- hasanorg
- archipallium
telekinezi çalışmaya başladıktan sonra telepatik yöndende gelişirsin normal bişey yani.telepati yeteneğini çalışarak geliştirmeye bak...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- UmuT
heheheheehehehh olm abin acaip komik küfür etmiş ha heheheehtequila yazdı:vay şom ağzını s..tiğim
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
-