Bu işi bırakma seviyesine geldim
Moderatör: Sai
- hasanorg
Bu işi bırakma seviyesine geldim
Arkadaşlar bu işe yeni başlayanlara kötü örnek olmak istemiyorum ama sadece ilk gün döndürebildim.Artık dönmüyor kapak çalışması bile yaptım ama dönmüyor.Deliricem ne yaparsam yapayım döndüremiyorum aslında döneceğinede inanarak deniyorum ama dönmüyor.Bırakma seviyesine geldim.Fenomen arkadasımın videosu sonra adamın teki kavonozda cevirior.Ben normal olarak 0.00001 cm bile çeviremiyorum.NEDEN????????????????????
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
- kaplangoz
Re: Bu işi bırakma seviyesine geldim
Ya kardeşim bu işi yapmak istiyorsan sabırşı olmalısın meditasyon yap ben öyle yapabildim bunu dene
- ypmr
ilk gün döndürmüşün iştee sürekli dene banada olmuştu bizimkiler bahane vermişti
döndüremedim sonra hep uğraştımmm kapak falan çalıştımm eskisi gibi dönmeye başladı kaplangozun dediii gibi sabırrrr..... ;)
döndüremedim sonra hep uğraştımmm kapak falan çalıştımm eskisi gibi dönmeye başladı kaplangozun dediii gibi sabırrrr..... ;)
- kaplangoz
Evet kardes bırakma bence sabır ile yap ozaman olduğunu göreceksin
En son kaplangoz tarafından 03 May, 16:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ypmr
hasanorg en önemlisi anlamayanlara anlatmaya çalışma dalga geçerler bütün hevesini inancını sömürürlerr ben çok çekiommm :mrgreen:
- kaplangoz
HArbi yaff anlatama kimseye ama böyle işe meyilli olanlara anlatabilirsin bizim sınıfta benim gibi bi tane var ben ona ballandıra balladıraaaa anlattım çokcuun ağzı açık kaldı şimdi beraber yapıyos:D:D
- ypmr
bende kankime anlattım onunda vardı merakı şimdi telepati kuruoss sayı tutup bilmeye çalışıoss sana önerim hasanorg anlayan bi arki bull
- kaplangoz
evet en az iki kişi olmak tek kişi olmaktan kat be kat daha iyi en azından destek oluyosun varmı böyle güzeli okadar köstek olamaya çalışan varken...
- ypmr
sen hemen biri bull öğret onaa :D:P