Enerji Çekme
- HokusPokus
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Enerji Çekme
Arkadaşlar Şimdi enerji çekme teknikleri falan filan veriyorsunuz. Bi düşünelim. Mesela Enerji Çekerken Aslında Kimin Enerjisini Çekiyoruz. Ben aslında farkına vardım. Enerji Çekmenin farklı yolları var.
Şimdi Hiç Tanımadığımız Birinin Enerjisini Çektiğimizde
Şimdi tanımadığımız için onun fıtrarını düşüncelerini bilmiyoruz ve buyüzden çekme başarısız olur.
Çünkü Arkadaşlar Koruyucu Melekler Vardır Ve Bu yüzden O kişinin enerjisini çekemeyiz.
Açıklama (Tam çekemeyiz değil aslında koruyucu meleğin enerjisi çekilme ihtimali var buda günah)
Tanıdığımızın Enerjisini çekme Bu farklı. Şimdi Tanıdığımız Mesela 8 yıllık kankanız 'ın enerjisini çekebiliriz. Ama nasıl çekebiliriz ? Tanıdığınızın tüm bilgilerini bilirsiniz onu tam tanıyorsanız kontrol edebilirsiniz . (Telekinezide cisimi tanımassak hareket ettiremeyiz ) ve bu yüzden kurbanın enerjisini hissedip ondan hiçbir engel olmadan side geldiğini hissedin.
Çekebiliriz.
Bunu Alış veriş mağzasındayken farkettim Babamın çektiğimde yoruluyo gözleri kapanıyo ama alışverişte tanımadıklarımdan enerji çekince hiçbir güç hissi gelmiyo .
Ve mutlu son
Şimdi Hiç Tanımadığımız Birinin Enerjisini Çektiğimizde
Şimdi tanımadığımız için onun fıtrarını düşüncelerini bilmiyoruz ve buyüzden çekme başarısız olur.
Çünkü Arkadaşlar Koruyucu Melekler Vardır Ve Bu yüzden O kişinin enerjisini çekemeyiz.
Açıklama (Tam çekemeyiz değil aslında koruyucu meleğin enerjisi çekilme ihtimali var buda günah)
Tanıdığımızın Enerjisini çekme Bu farklı. Şimdi Tanıdığımız Mesela 8 yıllık kankanız 'ın enerjisini çekebiliriz. Ama nasıl çekebiliriz ? Tanıdığınızın tüm bilgilerini bilirsiniz onu tam tanıyorsanız kontrol edebilirsiniz . (Telekinezide cisimi tanımassak hareket ettiremeyiz ) ve bu yüzden kurbanın enerjisini hissedip ondan hiçbir engel olmadan side geldiğini hissedin.
Çekebiliriz.
Bunu Alış veriş mağzasındayken farkettim Babamın çektiğimde yoruluyo gözleri kapanıyo ama alışverişte tanımadıklarımdan enerji çekince hiçbir güç hissi gelmiyo .
Ve mutlu son
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Enerji Çekme
Aldığın nefeste bile enerji kaynağı varken niye başkalarından enerji çekesin ki :D
- volkan37
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
katılıyorum
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.
Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
- volkan37
yani sanaUsTr yazdı:Aldığın nefeste bile enerji kaynağı varken niye başkalarından enerji çekesin ki :D
Ne acaip bi uşaksın sen.Birkere hırsızlık yapıyorsun sen burda sordun mu enerjinisizi çekebilir miyim diye ?
Ha birde ihanet ediyorsun ne zorun var babanın enerjisini çekiyorsun.
Ha 2 tabii birde bu enerji çekme psikolojik olabilir.
Ben sana bütün bilgilerimi vereyim birde benim enerjimi çek bakayım çekebilicen mi :)
Ha birde ihanet ediyorsun ne zorun var babanın enerjisini çekiyorsun.
Ha 2 tabii birde bu enerji çekme psikolojik olabilir.
Ben sana bütün bilgilerimi vereyim birde benim enerjimi çek bakayım çekebilicen mi :)
- Maximum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Bro annenin kızlık soyadı ile banka hesap no çok önemli onu bilmeyince bende çekemiyorum. :D
Ama zaten bu tekniğin amacı başkalarını zayıf düşürmek herhalde, yoksa aurası bulunmayan cansız şeylerden çekmek çok daha kolay oluyor eğer illa zorlarsan.Tabi en işe yararı meditasyan,düzenli yapıldığında kısa sürede çok kar getiriyor.
Ama zaten bu tekniğin amacı başkalarını zayıf düşürmek herhalde, yoksa aurası bulunmayan cansız şeylerden çekmek çok daha kolay oluyor eğer illa zorlarsan.Tabi en işe yararı meditasyan,düzenli yapıldığında kısa sürede çok kar getiriyor.
- WarandDead1
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Vay Hayırsız Evlat Babanın Enerjisini Çekiyosun Ha :D :D
- volkan37
Senin enerjin bir Allah hın gücünün 1 damlası kadar bir şey daha küçük belki yani sonsuz evrende bir gezegen kadar enerjin var sen bu enerjinle bir galaksi ye hüküm edersin :D
Dikkat edelim yazdığmız cümelelere acaip benzetmeler yapıp insanların kapasını karıştırmayalım lütfen volkan kardeşim :)volkan37 yazdı:Senin enerjin bir Allah hın gücünün 1 damlası kadar bir şey daha küçük belki yani sonsuz evrende bir gezegen kadar enerjin var sen bu enerjinle bir galaksi ye hüküm edersin :D
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Enerji emmenin günah olduğunu okumuştum.
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-