Astral seyahat? yardım
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Astral seyahat? yardım
Arkadaşlar birazdan pcden kalkıcamda hemen cvp verirseniz cok ama cok sevinirim astral seyahata baslamadan önce ne calısmaları yapmalıyım ?
- caryes
- Yönetici
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Astral seyahat? yardım
Özel bi çalışma yok astralseyahatle ilgili derinlemesine araştırma bilgi birikimi yaptıktan sonra denemeni öneririm burdan söyleyeceğim bikaç cümlenin etkisi olacağını sanmyorum
-
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yani bazı yerlerde lucid rüya la baslayın fln dien olmusta oyuzden sordum saol
-
lucid rüyadayken çıkmanın bir teknigini biliyorum ben,normalde önce kordonu gevşeticen de 2 haftada bir çıkış olucak,ondan da korkup benim gibi geri dönücen,sonra haftalarla aynı konsantrasyonu saglamak için ugraş dur...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
ayrıca enerji çalışmaları yapmalısın ki,astral kolaylaşsın,çünkü parapsikolojiye astralla başlamak,5 ci sınıfa trigonometri ögretmeye benzer... BENCE..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Merhabalar, biraz önce yere, halının üstüne, uzandım ve tavana bakıp Allah'ı, özelliklerini ve astral seyahati düşündüm.... Sonra gözlerim yanmaya başladı yaşardı gözlerim. Bakmaya devam ettim ve renkler oluşmaya başladı indigo,erguvan ve chartreuse renkleri gözümün önünde birbirine dönüşmeye başladı. Sonra ayaklarım uyuşmaya başladı, uyuşma yukarıya doğru yayıldı diyaframıma kadar. Daha sonra çıkıyor gibi oldum sanki ve gözlerim yoruldu dedim belki gözümü kapatırsam ruh halimde uyanırım. Sonra kapattım gözümü. Gözlerim kapalıyken de hareket ediyordu bir şeyler. Ve gözlerimi açtığım anda bir sinyal sesi ,ya da çığlık, duydum ve bütün renkler kayboldu. Vücudum irkildi. Kendimi dinç hissettim. Ama biraz geçti ve başım ağrımaya başladı. Bana ne olmuş olabilir? Saygılarımla.
-
eskiden olsa astrala cıkış yapmışsın derdim.amma bence çok farklı bir şey
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Bir de benim bu konuda da pek bilgim yok. Yani göbekten mi çıkıyor ruh? Astral seyahat yapmışsın diyen arkadaşlarım da var. Tam anlayamadım. Yani kendi kendime mal gibi tavana bakıp gözlerimi mi yordum?
-
astral seyahat ruhun dolaşması değil,projeksiyondur.
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
İnsan Madde beden, Astral Beden ve Ruh'tan meydana gelir. Bunlarda kendi aralarında ayrılırlar. Astral beden Ruh ile Madde beden arasındaki irtibatı sağlar bedenin hareket edebilmesi için gerekli enerjiyi sağlar. Bu enerji elektriksel enerjidir. Yani Astral beden hem beden hem de ruhla irtibatlıdır. Ruhun madde dışına yansıyan kısmı da diyebiliriz. Bu ayrım konusu iyi anlaşılırsa çok daha kolay bir çıkış yaşanabilir.
Parapsikolojik çalışmalar içerisinde en kolay uygulamalardan biri Astral Seyahattir. İstemek dahi bir süre sonra rüyalardaki bilinç açılması ile kendisini gösterir. Uykudan hemen önce içe yönelme ve beden dışına çıkıp etrafı ve bedeni gözlemlediğini düşünme dahi etkilidir. Ayrıntılı teknikler için https://astralseyahat.net/astralseyahat- ... -yolculuk/ ve https://astralseyahat.net/astralseyahat-teknikleri/ linklerine bakabilirsin.
Parapsikolojik çalışmalar içerisinde en kolay uygulamalardan biri Astral Seyahattir. İstemek dahi bir süre sonra rüyalardaki bilinç açılması ile kendisini gösterir. Uykudan hemen önce içe yönelme ve beden dışına çıkıp etrafı ve bedeni gözlemlediğini düşünme dahi etkilidir. Ayrıntılı teknikler için https://astralseyahat.net/astralseyahat- ... -yolculuk/ ve https://astralseyahat.net/astralseyahat-teknikleri/ linklerine bakabilirsin.
Aramak, güzel bir çabadır.
-