14 günde mümkün mü
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
14 günde mümkün mü
Biraz psi-wheel yapabiliyorum fakat kapta olmuyor 14 gün içinde cisim oynatmaya geçme şansım var mı ufacık bir kağıdı 2 cm yana kaydırsam bile yeter sizce yapabilirmiyim ve yapabilirsem ne kadar ne çalışmama lazım gerçekten bana çalışma tarzına anlatım uyayım ama 14 gün içinde cisim oynatmaya geçmem çok önemli (inanarısan yaparsın tarzı şeyler olmasın dibine kadar inanıyorum bana ne kadar ne çalışacağımı söyleyin lütfen)
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
- SAH1N
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Re: 14 günde mümkün mü
bu sana bağlı ne desek yanlış olur 2haftada çok az bu işler sende hak verirsin kolay değil
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bak sen yeni başladın sanırım beyninin napmaya çalıştığını anlaması için bile bikaç gün alabilir
ilk başladıgım gün sola dönmüyodu sona sağa dönmüyo diiyodum beyinde bi karar ver be adam sağ mı solmu :D
ilk başladıgım gün sola dönmüyodu sona sağa dönmüyo diiyodum beyinde bi karar ver be adam sağ mı solmu :D
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
- SosyaList
Ben bir buçuk haftadır psi wheel calısıyorum kapak falan hiç çalısmadım ve çok az dönüyor yani 2 santim sag yapıyo sonra 2 santim sol yapıyo tam tur atmıyor nedense
İnanmak başarmanın yarısıdır.
Aslanlar Kendi Tarihlerini Yazmadıkları Sürece Aslanların Tarihini Avcılar Yazacaktır.
Aslanlar Kendi Tarihlerini Yazmadıkları Sürece Aslanların Tarihini Avcılar Yazacaktır.
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
bu güne kadar 4 defa çalıştım 1.15 dk civarı 45 dk sı kapak 30 dk psi wheel şu anda yönünü ayarlayamıyorum fakat dakikada 20-30 tur civarı dönüyorSosyaList yazdı:Ben bir buçuk haftadır psi wheel calısıyorum kapak falan hiç çalısmadım ve çok az dönüyor yani 2 santim sag yapıyo sonra 2 santim sol yapıyo tam tur atmıyor nedense
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
bak kırmızı tavşan(nickin çok güzel :-D ).Esas olan kapta döndürmekdir.eğer şu 20-30 turlarını yazıpta,az olduhunu düşünüyorsan,yanlış!çünkü enerjini düşünce gücüyle yönlendiriyorsun,normalde kolay degil..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-