Telekineziye Giriş

telekineziye giriş, telekinezide dikkat edilecek noktalar, telekinezide başarılı olmak için dikkat edilmesi gerekenler

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Telekineziye Giriş

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

TELEKİNEZİYE GİRİŞ
Resim

Telekinezi çalışmalarına başlamadan önce yapmanız gereken şeyler var. Bunlar olayın temel taşları yani olmazsa olmazları.

1) ŞÜPHE ve ENDİŞE

TELEKİNEZİ GERÇEKTİR! İnsanlar bunu yaptı ve yapmaya devam da edecekler! Bu tüm insanların hayatları boyunca sahip oldukları bir hediye. Yani alıştırmalara başlamadan önce bunları kafanızın güzel bir köşesine yerleştirmeniz gerekiyor. Şunu da bilmenizi isterim şüphe sizle telekinezi başarınız arasında bir duvardır. Yani o duvarı tırmanın ve onu koşar adımlarla arkanızda bırakarak, uzaklaşın.

2) MANTIK

Hepimizin de bildiği gibi teknolojinin ileri olduğu ve her şeyin bir mantığa bağlı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bazı şeylerin mantık dışı olduğu bize yanlış da olsa öğretiliyor. Böyle büyüyoruz. Fakat şimdi arkanıza yaslanın ve telekinezi yeteneğiniz ile yaptıklarınızı düşünün yani mantığa nasıl karşı koyduğunuzu! Onu alt ettiğinizi!

3) AMAÇ

Neden Telekineziyi öğrenmek istiyorsunuz? Şunu söylemeliyim ki amaçlarınız ve nedenleriniz pozitif olmalı. Eğer insanlara zarar vermek, bu yeteneğinizden para kazanmak veya arkadaşlarınızın dikkatini çekmek içinse; bunlardan hemen uzaklaşın! Bunu ucuz bir amaç için denemeyin! Zihin egzersizi ve gerçek sanılanlarla meydan okumak için öğrenin!

4) RAHATLAMAK VE ORTAM

Başlamadan önce arkanıza yaslanın ve günün stresinden zor da olsa uzaklaşmaya çalışın. Pozitif moda geçin ve ortamda sizin dikkatinizi dağıtabilecek her şeyi kaldırın.

medyumca.com
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Re: TELEKİNEZİYE GİRİŞ

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Evet millet ilk başlıyanlar için kesinlikler okumalarını tavsiye ediyorum bende keşke ilk başladığımda bunları görseydim daha hızlı gelişirim diye düşünüyorum..
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

özellikle amacı burada yazan gibi olanların telekineziyle işi olmamalı zaten yapamazlar...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

bilgi için saol,eline sağlık
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

bilgi için eline sağlık, sağol (en azından her yerde kopyala yapıştır yapmıyorum) :D
Kullanıcı avatarı
elif

Okunmamış mesaj gönderen elif »

netenes dikkatimi çekti yazdığın heryerde aşırı negatif tutum ve ego sergilemişsin, kaç yaşındasın sen. İlgisiz bir bebeklik dönemi geçirdin sanırım. Her yerde kendini anlatarak, gizli yada açık kendine vurgu yaparak alkış bekliyor havasındasın sanki.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

elif yazdı:netenes dikkatimi çekti yazdığın heryerde aşırı negatif tutum ve ego sergilemişsin, kaç yaşındasın sen. İlgisiz bir bebeklik dönemi geçirdin sanırım. Her yerde kendini anlatarak, gizli yada açık kendine vurgu yaparak alkış bekliyor havasındasın sanki.
:D :D :D
::Welcome to home Bruce::
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

sadece su alkis kismina katiliyorum ama bunu yenmeye calistigima emin olabilirsin. ve digerlerini beni tanimadigin icin soyledini dusunuyorum