Ya İslam, ya da kendim olmak... Büyü ve Din

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Ya İslam, ya da kendim olmak... Büyü ve Din

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Mereba arkadaslar...bu forumda kac zamandir kayitliyim...ve bir cogunuzu taniyorum,bir cogunuz da beni tanimiyor...herkese yeniden merebalar...ozledim sizleri tamam :) ozina,ozzzyyy,Akrep Kral,Ustr, ve s. arkadaslarimizi...konuya girelim...
Arkadaslar ben bir buyucu olmak istiyorum...ama buyu islamda gunahtir...kendimi ne kadar tutsam da bu tur seylere olan merakimi bastiramiyorum...yolda yururken muska goruyorum yerde,kendimi tutamayip aliyorum,sonra atiyorum hemen yere,bunu niye aldim diyeya da bi keresinde de acip icine bakmistim...her seye bulasiyorum...bana gore buyuculuk soyle birseydir...
eger bir televizyonu ya da telefonu gecmis zamana goture bilseydik,yani mesela Psygamberlerin varoldugu bir devire...bu seytan ameli derlerdi,beni atese verirlerdi...simdi buyuculuk de boyle birsey...kesfedilmedi fizikte...eger varliklarin fizikte bir aciklamasi olsaydi bu gunah degil,evrenin bir parcasi,kullanmak,tanismak gerekir derlerdi...ama bu insanlar sozun gucunu kesfedemediler daha.dusuncenin gucunu.ayna sadece cam parcasi dediler...yazilan dualar varliklara nasil etki ede bilirler ki?sadece yazilardir dediler...biz de inandik,yuttuk...eskiden Harut ve Marut melekleri insanlara buyuyu ogretirdi ama?tabi kotu seylere kullanilmicagina soz vermeleri karsiliginda...her ne kadar sozlerinin ustunde durmasalar da...yani buyu iyi maksatlar icin kullanila bilir...tabi evrenin dengesini yerinde tutmak sartiyla...ama islamda gunah olmasi beni engelliyor... :(
sadece buyu degil,
buyu,cadilik,maji ve s. bunun gibi seyleri bilmek istiyorum...dogru kimse ogretmez bana ama oteki dunya olayi iste...korkutuyor beni...zaten dine bakis acimi degistirmem gerekli oyle biri ola bilmek icin...ne yapmaliyim?tavsiye verirmisiniz?
bu tur seyleri kafamdan nasil cikarip ata bilirim?
En son Admin tarafından 31 Ara, 01:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık imla kurallarına uygun olarak düzenlendi
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: ya islam,ya da kendim olmak...buyu ve din

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Merabalar.Öncelikli bir tavsiye mi ya da yol gösterecek bir bilgi mi istersin buna sen karar ver.Öncelikle varlığının sebebini bil.3 basit soru yeter : Nereden Geldin? Necisin? Nereye Gidiyorsun? Sen aslında Yüce Allah'ın yarattığı en güzel ve en çok değer verilmiş ve kendi ruhundan üflediği bir varlıksın.Onca yanlış veya günaha rağmen nefesinin tükeneceği son vakte kadar sana dönüş kapısını açık bırakan Yüce Mevlaya karşı bu tür işlere girişmemek gerekir.Sabah doğan güneş, aldığımız nefes, meyve veren ağaçlar,şırıl şırıl akan sular ve anlatamadığım daha nice şeyler...Bunların hepsi Rabbimizin emriyle senin hizmetinde.Bize de düşen Bize o yeter bize Allah yeter diyerek o'nun emir buyurduğu daire içinde kalmak ve o'na yaraşacak bir kul olmak hedefimiz olmalıdır.Bu bilinçle ve her an O Yüce Yaradan şah damarında ve yanında olduğu bilinciyle hareket etmek bir nebze seni rahatlatacaktır diye umuyorum
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

ugrasmicam okumicam,ogrenmicem oyle seyleri dedigimde de karsima abuk subuk seyler cikiyor...ne biliym,meryemin eli,Heksagram falan...sigara gibi bisey oldu iste...Bakude Heksagram kullanan bir tek kisi yokken o gun karsima oyle birinin cikmasi,meryemin eli falan...olazki ama ya,bak simdi soz veriyorum ugrasmicam oyle seylerle...bakalim bu sefer ne cikacak karsima...
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

İşte asıl nokta budur.Sen doğru yolda ilerlediğin sürece seni bu yoldan alıkoymak için iblis her türlü yolu deneyecektir.Asıl imtihan noktası orada başlıyor.Eğer o an kandırılmaz ve mücadeleye devam edersen emin ol ki farklı güzellikler ve imtihanın neticesi seni karşılıyor olacaktır.Sen sen ol asla vazgeçme sen asla pes etme
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

tamam...bi kez daha denicem...insallah basaririm...sozlerin umut verici.hep aklimda tutucam :)

teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Şeytana bu kadar çabuk yenildigine inanamıyorum yapmaa
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

nefsine yenik düşme,ayrıca büyücü olmak gibi saçma bir heves mi olur??şok oldum
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
SAH1N
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen SAH1N »

Harut ve Marut la olan ayeti tekrar oku insanlara büyü ögretmediler
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz

KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Büyünün günah olduğunu insanlar karar vermiyorki günah değil demeleri günah olmadığı anlamına gelmez.Ellah herşeyi bilir.Sonsuz ilmin sahibidir.
Kardeşim karşına öyle şeyler çıkması doğal Abinide dediği gibi doğru olana şeytan daha çok musallat olur.Aralarından en iyisi yine sigara :)
Sen hangi şehirdesin orda var vakıf varsa sen oraya git sofilerle takıldıkça doğru istikamette oldukça düzelirsin ve birde birde dinin insanı rahatlatan aşkından kavuran tarafını görünce büyü müyü boş iş herkesin kafasından geçer böyle şeyler belirli zamanlar.Ama dünyanın gerçek amacını aşkı bulunca herşey boş geliyor inan.. :)
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

Sahin...Harut ve Marut ogretmislerdi saniyorum...ve Zuhre olayi ne kadar dogrudur?
Uchiha,Ask mi? iyyy...Ama iman askindan bahsediyorsan...ola bilir :)