Merhaba forum ehli
Çok uzun olunca okumayan kardeşlerimizin de okuması için olabildiğince kısaltdım.
Öncelikle
BEDEN
Bir kaç gün önce Elgiz kardeşim bir konu açmışdı.Konuyu okuduğumda "İçimizde bir ruh mu var,(biz bir beden miyiz) yoksa üzerimizde bizi KISITLAYAN Beden mi"Diye bir soru belirdi.Cevap konudaydı.
ASIL OLAN beden bizi Yani Ruh olan bizi kısıtlıyor.Zaten ne demek istediğimi çoğunuz anladınız.Anlamayanlar için özet olarak,Ruh için zaman,mekan ve.s gibi sorunlar yok,Astraldeyken uçabilmek,duvardan geçmek bunun en küçük isbatı.Tabi burdan astraldeki ruh mu diye soranlar olur(ya da sormazlar :-D ),ben de daha tam olarak bilmiyorum.Neyse.
RUH
Ruhu anlatmak için bilmemiz gerekenler(şimdilik yeterli olacaklar)boyut ve enerji kavramlarıdır ki,bunlar da,kendileri çok derin ve özet geçilemeyecek kadar karışık.O yüzden tam yazıcam.(Zaten,beden kısmında ruhun ne kadar güçlü olduğunu yazdım,özetledim)devamı gelecektir...
Beden-Ruh-Kinezi
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Beden-Ruh-Kinezi
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
Re: Beden-Ruh-Kinezi
Alıntı değil,devamı geldiğinde çok daha iyi anlayacaksınız.
Dipnot:ilham kaynaklarıma-
AkrepKral
Ferdi Bayramov
ESP
Elgiz
weaza
Teşekkürler. :-D ;-) :-)
Dipnot:ilham kaynaklarıma-
AkrepKral
Ferdi Bayramov
ESP
Elgiz
weaza
Teşekkürler. :-D ;-) :-)
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
Başka başlık açmadan devam ediyorum.
Son olarak KİNEZİ
son günler,Ruhsal bakımdan değişimler yaşadım.Bu mevzuyu araştırdıktan sonra.Madem Ruh bu kadar sınırsız,ve de biz de bir RUHUZ, neden,bir bedenle kendimizi kısıtlıyoruz?Her şeyi ruhla bağlayalım,telekinezi yaparken,ya da basit bir meditasyon yaparken,içimizdeki enerjiden-ya da yanlış olan bu cümleyi düzelteyim,GÜÇLÜ ENERJİDEN İBARET BİZDEN-RUHTAN faydalanalım.bunu beyinle alakalandırma kısmında çok bilgiye sahip değilim malesef.ama Bizi bir RUH olarak düşünürsek beden,* düşünce sınırı kalkar.
Neden mi "*" işareti koydum?Bizi kısıtlayan BÜYÜK sınırlardan birinin düşünce olduğunu DÜŞÜNDÜM.
Mesela:astral seyahat nötrlük işidir,tek bir düşünce olayı bitirir...
Burdan yola çıkanlar ne demek istediğimi anlarlar umarım.Yine kısa bir özet olarak:Ruh olup,kendi sınırlarını kaldır.İzah edemem belki ama düşüncelerden arınıp gerçek seni-O SENİ,sınırsız enerjiyi-RUHU BUL..
Bu düşüncenin hayatımızda ne gibi bir önemi ola bilir derseniz, dev laboratuvar konusunu hatırlayalım.Bu da öyle.ama burada beden(beyin kısmı)-ruh-kinezi birleşiyor..
Son olarak KİNEZİ
son günler,Ruhsal bakımdan değişimler yaşadım.Bu mevzuyu araştırdıktan sonra.Madem Ruh bu kadar sınırsız,ve de biz de bir RUHUZ, neden,bir bedenle kendimizi kısıtlıyoruz?Her şeyi ruhla bağlayalım,telekinezi yaparken,ya da basit bir meditasyon yaparken,içimizdeki enerjiden-ya da yanlış olan bu cümleyi düzelteyim,GÜÇLÜ ENERJİDEN İBARET BİZDEN-RUHTAN faydalanalım.bunu beyinle alakalandırma kısmında çok bilgiye sahip değilim malesef.ama Bizi bir RUH olarak düşünürsek beden,* düşünce sınırı kalkar.
Neden mi "*" işareti koydum?Bizi kısıtlayan BÜYÜK sınırlardan birinin düşünce olduğunu DÜŞÜNDÜM.
Mesela:astral seyahat nötrlük işidir,tek bir düşünce olayı bitirir...
Burdan yola çıkanlar ne demek istediğimi anlarlar umarım.Yine kısa bir özet olarak:Ruh olup,kendi sınırlarını kaldır.İzah edemem belki ama düşüncelerden arınıp gerçek seni-O SENİ,sınırsız enerjiyi-RUHU BUL..
Bu düşüncenin hayatımızda ne gibi bir önemi ola bilir derseniz, dev laboratuvar konusunu hatırlayalım.Bu da öyle.ama burada beden(beyin kısmı)-ruh-kinezi birleşiyor..
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Gerçekten mükemmel yazı. Teşekkürler.. Ayrıca bu yöntem tam her şeyden ümidini kesenleri yeniden hayata döndürür. Bundan eminim.. devamı varsa bekleriz :)
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla 

- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Çok mükemmel bir yazı olmuş keşke bu yazıyı okuyanlar (eski kullanıcılar) örnek veriyorum Bru-X ozina vb... gibi kişiler gelse.
Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
-