Telekinezi yapıyordum fakat..
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi yapıyordum fakat..
Merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum telekineziye geçen yaz başlamıştım baya alıştırma yapıyordum psi wheel vs(başarmıştım) sonraları akşam yattıgımda birşey oluyor rüya görüyorum(çok uykum varken) ama o rüyadan cıkmak istiyorum evdeki aile büyüklerine bağırıyorum ama hiç duymuyorlar çünkü gerçekte bağırmıyormuşum.konu şu ki telekinezi yaptıgımda böyle oluyordu bıraktım 5-6 ay oldu şuan hiç öyle bir olay olmuyor
(5-6 kere olmuştu o anlattıgım olay sanki yatağımdan çekiliyorum gibi birşey)
sizce nedir lütfen yardımcı olun
(5-6 kere olmuştu o anlattıgım olay sanki yatağımdan çekiliyorum gibi birşey)
sizce nedir lütfen yardımcı olun
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Telekinezi yapıyordum fakat..
Uyku felci.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bu Konuyu Biraz Daha Açmak Gerekirse;
Halk arasındaki tabiriyle "karabasan" olarak da adlandırılan uyku felci, REM uyku evresinde meydana gelen geçici bir felç durumudur.
Uykuda NON-REM evresinden REM evresine geçen kişide kas gerginliği bütünüyle kaybolur, tüm kaslar tamamen gevşer. Uyku felcinde kaslardaki bu gevşeme yerini gerginliğe bırakır.
Söz konusu gerginlik bir süre sonra hareketsizliğe yani fiziksel bir felç durumuna neden olur.
Kişi uykudan uyanmasına rağmen fiziksel açıdan hareket güçlüğü yaşar. Genellikle göğüste hissedilen ağırlık, kulaklarda uğultu, tüm vücutta hissedilen hissizlik, konuşamama ve sebepsiz korku hali uyku felcinin belirtileridir.
İnternette Biraz Daha Araştırırsan Nedenlerinide Bulursun Ama Her Akşam Yatmadan Önce Nas,Felak,İhlas,Fatiha,Ayetel-Kürsi Dualarını Okuyup Öyle Yat :)
Halk arasındaki tabiriyle "karabasan" olarak da adlandırılan uyku felci, REM uyku evresinde meydana gelen geçici bir felç durumudur.
Uykuda NON-REM evresinden REM evresine geçen kişide kas gerginliği bütünüyle kaybolur, tüm kaslar tamamen gevşer. Uyku felcinde kaslardaki bu gevşeme yerini gerginliğe bırakır.
Söz konusu gerginlik bir süre sonra hareketsizliğe yani fiziksel bir felç durumuna neden olur.
Kişi uykudan uyanmasına rağmen fiziksel açıdan hareket güçlüğü yaşar. Genellikle göğüste hissedilen ağırlık, kulaklarda uğultu, tüm vücutta hissedilen hissizlik, konuşamama ve sebepsiz korku hali uyku felcinin belirtileridir.
İnternette Biraz Daha Araştırırsan Nedenlerinide Bulursun Ama Her Akşam Yatmadan Önce Nas,Felak,İhlas,Fatiha,Ayetel-Kürsi Dualarını Okuyup Öyle Yat :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- MrCapTaiN
Ayriyeten Öyle Olduğu Anda Sakın Korku Ve Telaşa Kapılma Sakince İçinden Allah,La İlahe İllallah De Ve Nas Suresini Oku Allahın İzniyle Geçicektir :)
-
ama kontrol ede bilince,uyku felci gerçek bir eğlence,ve de astral için mükemmel bir araç
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Eğlence derken neyi kastettin kimsenin seni duymaması hareket edememenin neresi eğlenceli :S:S
Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
LunarKinezi %0
- MrCapTaiN
Aynen Bir An Tırsmaya Başladım Geller Açıklama Yap Please :DFireManager yazdı:Eğlence derken neyi kastettin kimsenin seni duymaması hareket edememenin neresi eğlenceli :S:S
-
Şimdi nasıl açıklayayım,ben uyku felci olmak için teknik falan geliştiriyorum.o an astrala en yakın olduğumuz zaman ola bilir,hazır bedenimizi gevşetmişken,kendi kendimize dönme hissi verip,astral bedeni kullana biliriz.o an kayıtsız kalmak korkuyu yener.hem korku,karanlıktan tırsmak,hem de diğer varlıklardan çekinme yok olur.o an duyduğumuz çığlıklara odaklanarak,aynı zamanda astrala da odaklanmış oluruz.
Netice:
1.o andan eğlenceli bir şekilde astrala geçe biliriz,ya da farkında olmadan uyana ya da tekrardan uyuya biliriz.
2.Bir kaç deneyimde bir çok korkuyu yene biliriz.
Şu an tek problemim uyku felci başladığında boğulmayı kontrol edemiyorum.
Netice:
1.o andan eğlenceli bir şekilde astrala geçe biliriz,ya da farkında olmadan uyana ya da tekrardan uyuya biliriz.
2.Bir kaç deneyimde bir çok korkuyu yene biliriz.
Şu an tek problemim uyku felci başladığında boğulmayı kontrol edemiyorum.
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Anlamadım . ama herneyse bu arada ben en son 4-5 yaşındayken rüyasal sorunlar yaşamıştım uyku felci her rüyada kabus sağ olsun babaannem kurtarmıştı beni bu durumdan. sonuçta 2-3 yıl boyunca neredeyse her rüyam kabus kabuslarımın çoğuda ofçay diye bir yaratık ordusunun benim peşimde olması düşündükçe tırsıyorum ve çok nette hatırlıyorum :S
Psi-Wheel : %1
LunarKinezi %0
LunarKinezi %0
-
tabi o yaşlarda kontrol olmuyor
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-