Başlangıç İçin Önerileriniz?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Grolix99
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Başlangıç İçin Önerileriniz?

Okunmamış mesaj gönderen Grolix99 »

Arkadaşlar ben nasıl başlıcağımı bilmiyorum yardım edermisiniz

Kullanıcı avatarı
hoca
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: ARKADAŞLAR YARDIM

Okunmamış mesaj gönderen hoca »

Dostum bende yeni basladim.Heves ettim TVde gördüm. Mentalist enis talas PSİ wheel denen çalışmayi yapıyordu. Bende yapabilirim dedim ve ilk denemede kagidi döndürmeyi başardım ve internette arastirirken bu siteyi buldum.Gerçekten çok faydali bilgiler var sitede araştırmaya devam et.PSİ wheel telekineziye yeni başlayanlar için öneriliyor. Sende PSİ wheel dene ilk önce ustalastikca başka çalışmalara gecersin.Benim bir ay kadar oldu ve PSİ wheel gayet iyi dönüyor. Sadece yapacağına inan.PSİ wheeli masil yapacagini sitede bulabilirsiniz şimdiden başarılar diliyorum
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: ARKADAŞLAR YARDIM

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Dostum, eğer siteyi biraz gezersen mutlaka nasıl başlayacağın hakkında net bilgi sahibi olursun. Okumak zorundasın :)
Kolay gelsin...
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Başlangıç İçin Önerileriniz?

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Başlangıç için Yeni Başlayanlar bölümünden başlayabilirsin. İlgili linki veriyorum : yeni-baslayanlar/
Anlamadığın noktalarda çekinmeden ilgili konunun altında sorularını iletebilirsin.Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Başarılar
Ne zaman şah desem herşey mat olur!