Rüyalarda 10 saniyelik gelecek
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Rüyalarda 10 saniyelik gelecek
Merhaba arkadaşlar belirttiğim gibi sizede oldumu bilmiyorum ama sanki gördüğünüz şeyin aynısını görmüşünüz gibi geliyor (şimdi bazıları tesadüf diyicek) tesadüf değil bunun kanıtıda sıkça olan birşey tesadüf olurmu ?bana 2 günde 2 kere oluyor sanki yaptığım şeyi daha önceden görmüşüm gibi rüyalarımda uzunca gözüküyor. sizce bunun anlamı nedir?
-
- Yaşadığınız İl: 64 Uşak
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Rüyalarda 10 saniyelik gelecek
Rüyalar dışında dejavu denen şeyin önceden yaşamış gibi gördüğün şeyleri görmüş gibi yaşamanın nedenini biyerde okumuştum en mantıklı açıklama olarak kabul ediyorum beynin sağ ve sol lobu farklı çalışır aralarında birinden birinde gecikme olunca salise farkı bile olsa diğeri önce yaşar diğeri sonra. Kesinliğinden emin değilim ama gerçekten mantıklı gelmişti. Rüya konusuna gelince evet rüyalarda böyle şeyler mümkün
-
Peki bunu nasıl kendi lehimize çevirebiliriz yani anlatmak istediğim mesela 10 saniye yerine 10-20 dakika sonrakini tam net olarak görmek 10 saniyelikte rüyamda sadece ekranı 10 saniye görüyorum sonra kalkıyorum zaten yatağımdan kastettiğim 10-20 dakikalık bir iş nasıl yapabilirim cass?
-
Öyle ha deyince olacak şeyler değil ve bunun için inan bana çok çok çok şeyler gerekli. Nasıl yapabilirsin değil süreleri nasıl uzatabilirsin bunun hakkında bişey diyemem bilgisi daha kuvvetli birisi varsa bunun hakkında ondan yardım istemen daha sağlıklı olur
-
Tamam sağol yardımın için
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
günde 2 kere mi oluyor?ben her 2 saatden bir yaşarım,bazen ard arda o kadar olur ki,bir sonraki anı tahmin ede biliyorum.bunun sebebinin gecikme olduğunu sanmam. Öyleyse benim lobları arasında baya gecikmeler var.bozulmuş yaa ;)
ama şöyle kısa bir cevap olarak:Ruh için zaman ve mekan kısıtlaması yoktur.
ama şöyle kısa bir cevap olarak:Ruh için zaman ve mekan kısıtlaması yoktur.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
anlık ruhun bedenden ayrılıp geldiğinimi söylüyorsun yada anlık astral seyahat diğelim istem dışı