Psi Wheel'de baş ağrısı

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Gipsy Danger_X3
Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi Wheel'de baş ağrısı

Okunmamış mesaj gönderen Gipsy Danger_X3 »

İlk önce hepinize Selamun aleyküm kardeşlerim sayfayı bir ay önce buldum , ilk olarak Psi wheel'i denedim biraz titredi ama ben mi yaptım yoksa elimdeki sıcaklıktan mı oldu bilmiyorum. Diğer denememde hiçbir hareket olmadı ama ben vazgeçmetim ve bir haftadır hiçbir etki yapamıyorum ve Psi Wheel'i bıraktıktan sonra şiddetli baş ağrısı oluyor ve uyku sorunları yaşıyorum. Sizce hatam varsa nedir veya doğru yolda mıyım ? Şimdiden teşekkürler
What wasn't destroy you, leaves you broken instead

Kullanıcı avatarı
FullManyak
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Psi Wheel'de baş ağrısı

Okunmamış mesaj gönderen FullManyak »

Uyku sorununun sebepi psi-wheel olduğunu zannetmiyorum. Baş ağrısı normal aslında ama şiddetli olması iyi değil. Kendini çok fazla kasma. Kaç saat/dk çalışıyorsun ? Çalışmanı 2-3 günlüğüne yarı süreye indir. Uyku sorunu için uyku telkinlerini dene etkisi olucaktır. Hatta baş ağrısı için bile telkin vardı bulabilirsem yollarım sana :)

Psi-wheel çalışırken rahat ol. Kendini kasma. Ellerin soğuk yada sıcak olmasın. Islakta olmasın. Mümkünse ses olmuyan bir yerde çalış eğer ses varsa odaklanmaya yardımcı bir telkini kulaklıkla dinliyerek çalışman daha iyi olur. Elindeki enerjiyi hissetmeye çalış. Karıncalanma gibi bir his duyabilirsin ellerinde. Aklını sakın "Dön, Dön" diye tekrar ederek yada "olmuyor", "yine dönmüycek", "çok sıkıcı", "yapamıyorum bırakmalıyım" , "acaba dönücekmi" gibi gibi düşüncelerle doldurma. Tamamen düşüncesiz ol. Senin amacın zaten kağıdın dönmesi bunu beyin biliyor zihnini yormana gerek yok. Hiç birşey düşünmemeye çalışma bunu yaparsan düşünürsün. Sadece bak psi-wheel e odaklanmayı sağlarsan düşünceler yok olur. Alüminyum kullanabilirsin kağıt yerine daha kolay olucaktır.

Ben ilk denememde döndürmüştüm sonraki 3 gün titrememişti bile :D Yani bu tamamen o anki durumuna bağlı odaklandığın an dönmeye başlar. Odaklanamazsan aklında düşünceler dönüo dolaşırsa bunu yapamazsın. :) Ayrıca kapak çalışması, meditasyon, çalışma öncesi telkinler gibi konularıda inceleyebilirsin faydalı olucaktır.

Kolay gelsin :) Asla pes etme !
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

asagidaki konulari oku
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Gipsy Danger_X3 yazdı:İlk önce hepinize Selamun aleyküm kardeşlerim sayfayı bir ay önce buldum , ilk olarak Psi wheel'i denedim biraz titredi ama ben mi yaptım yoksa elimdeki sıcaklıktan mı oldu bilmiyorum. Diğer denememde hiçbir hareket olmadı ama ben vazgeçmetim ve bir haftadır hiçbir etki yapamıyorum ve Psi Wheel'i bıraktıktan sonra şiddetli baş ağrısı oluyor ve uyku sorunları yaşıyorum. Sizce hatam varsa nedir veya doğru yolda mıyım ? Şimdiden teşekkürler
Aslında baş ağrısı güzel bir gelişmedir.Ama her ne kadar da güzel bir gelişme olsa da bazen can sıkabiliyor.Ayriyeten baş ağrısı beynini fazla yorduğun zaman meydana gelebilecek bişeydir.Baş ağrısını geçirme için benim kendime göre bi tekniğim var sanada söliyeyim.Parmak uçlarını alnına koy artık neresi ağrıyosa.Ve yerden ayaklarına doğru bi enerji akdığını düşün.O yerin enerji havuzuyla dolduğunu hayal et.Sonra ayaklarından yavaşça yukarıya çıktığını omuzlarından kollarına ordan da ellerine enerjinin taştığını hayal et.Parmak uçlarından enerji çıktığını ve ağrıyı yavaşça azalttığını imajine et.Bu sırada ellerinde bi karıncalanma olabilir.Ayriyeten alnında enerjini şöyle imajine edebilirsin mavi bir ışığın parladığını imajine et ya da bi enerji bandana hayal et bunun mavi olarak parladığını düşün.Onun başına yapıştığını imajine et ve bağ ağrısını kırmızı bir ışık olarak hayal edebilirsin O ışığın yavaşça azaldığını ve git gide iyice kaybolduğunu sonradan oranın yeşil bir ışıkla yavaşça parlaklığının çoğaldığını imajine et.Böyle Bunu 5 dakika yap Bide Allah'a dua et.Bi Kere bende bir günde birden çok çalışma yaptım ve başım ağrıyodu bu teknikle ve de Dua İle Başımın ağrısı geçmişti sanada tavsiye ederim :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
OsmaN
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Astral Seyahat

Okunmamış mesaj gönderen OsmaN »

Arkadaşlar astral seyahate merak saldım. Yapmak istiyorum korku falan hiç bişi yok . Çıkmam için napmalıyım ne gibi teknikler uygulamalıyım ?

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Re: Astral Seyahat

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

OsmaN yazdı:Arkadaşlar astral seyahate merak saldım. Yapmak istiyorum korku falan hiç bişi yok . Çıkmam için napmalıyım ne gibi teknikler uygulamalıyım ?
Astral seyahat için özel formumuz var. Orayı ziyaret edersen, tahmininden fazla yol yordam bulursun :)
https://www.astralseyahat.net/ Sorun olursa bu siteden sorabilirsin (Astral konusunda)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
OsmaN
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Okunmamış mesaj gönderen OsmaN »

Saol :)
geller

korkun yok diyon daa, çıkışta gorcez ehehe
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

geller yazdı:korkun yok diyon daa, çıkışta gorcez ehehe
İşte cevap. Çıkış hiçte sözde olduğu gibi olmuyor değil mi geller. O anlarda her şey aklına geliyor insanın :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
geller

sen de demi???...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN