Lamba patladı yardım
- Ertan41
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Lamba patladı yardım
Arkadaşlar ben 5 gündür telekinezi yapıyorum hoş yapıyorum oluyo hiçbir sorunum yok bazen yaptıktan sonra başım ağrıyor o da normalmiş herneyse bizim evde hiç lamba patlamazdı ve koridordaki lambayı yeni takmıştık philips lamba dandik değil şu armut ampullerden 3 gün oldu takalı.Benmi patlattım yoksa kendimi patladı anlamadım eğer ben patlattıysam başka şeylere zarar vermek istemiyorum yardım edermisiniz
Savaşlar için paraları var ama fakirleri doyuramıyorlar
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Lamba patladı yardım
Dostum muhtemelen senden kaynaklanan bir durum bu. Site ahalisinin çoğunda oluşan bir durum. İnceleme altına alınması gereken çok önemli bir konuyu hatırlattın. Şuan da onun kontrolü nasıl sağlanır veya neye işaret bilmiyoruz. Biraz daha detaylı inceleme altına alacağız. Şimdilik sen bu işleri sabahları yapmaya çalış (Yoksa patlamalar devam edebilir.)Ertan41 yazdı:Arkadaşlar ben 5 gündür telekinezi yapıyorum hoş yapıyorum oluyo hiçbir sorunum yok bazen yaptıktan sonra başım ağrıyor o da normalmiş herneyse bizim evde hiç lamba patlamazdı ve koridordaki lambayı yeni takmıştık philips lamba dandik değil şu armut ampullerden 3 gün oldu takalı.Benmi patlattım yoksa kendimi patladı anlamadım eğer ben patlattıysam başka şeylere zarar vermek istemiyorum yardım edermisiniz
Yakın zamanda bir yazı yayınlarız. :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- Ertan41
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Lamba patladı yardım
Gece gece korktum şimdi kendimden korkuyorum lan be saçma :D
Savaşlar için paraları var ama fakirleri doyuramıyorlar
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos