Arkadaşlar Bişey Sorucam Bi Bakarmısınız?
Moderatör: Sai
-
Arkadaşlar Bişey Sorucam Bi Bakarmısınız?
Arkadaşlar telekineziye daha önce başlamıştım 3-4 ay bıraktım yeniden başladım psi wheel yine dönüyo ama bişey daha sorucam telekinezide yaş sınırı var mı ve 3.göz çakrayı nasıl açabilirim.Açarsam zararı olur mu? Açınca daha mı çok enerjim artar?
-
Re: Arkadaşlar Bişey Sorucam Bi Bakarmısınız?
yaş sınırı yok
- archipallium
kapak çalışması 3. göz çalışmasıdır kapak çalışması yaparak 3. gözünü açabilirsin...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
-
Arkadaşım ben 15 yaşındayım şimdi bir insan telekinezi ye başlaması için en ideal yaş 19 gibidir.Sebep çakraları gevşemeye ve beyini iyice gelişmeye başladığı zamandır bunu duyunca moralim bozuldu.Bir arkadaşım eğer bu psiwheel filan döndürürken başın filan ağrıyorsa yapma yaşın küçük dedi.Gerçek bu ama ben aldırış etmiyorum hevesin kırılmasın ben 15 yaşındayım 3. gözümü açmak isterim ne olursa olur.Sadece ALLAH'tan kork.Korkmanı gerektircek sadece ALLAH'ın gazabıdır gerisi vız gelir tırıs gider 3. gözünü açarsa enerjini auranı psiball ını gorebilirsin bende açmak istiyorum kapak çalışmasıyla vakit geçiremem fasa fiso bişi olduğu yok sadece azcık bir turunculuk gordum oda auram değilmiş herkez goruyormuş fazla baktığında ilgililerden cevap bekliyorum..3.göz açmak için...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-