Camın Arkasından Olmuyor
Moderatör: Sai
-
Camın Arkasından Olmuyor
Arkadaşlar yeni başladım 1 haftadan fazla oldu , silgi ortasına iğne batırıp üstüne kağıt koyduğumda yani (psi - wheel) ile çevirebiliyorum kağıtı ama üzerine cam bir fanusla kapatınca bir türlü çeviremiyorum sebebi nedir ?
-
Re: Camın Arkasından Olmuyor
Hevesini kırmak istemem ama o zaman rüzgardan dolayı dönüyor olmalı çünkü beyin dalgaları her yerden geçer.Ben her türlü psi wheeli döndürebiliyorum çok uzaktan bile.
-
bak kendin demişsin 1 hafta oldu dur bi bismillah
yeni başlamışsın ben 3-4 aydır yapıyorum ama hala dönmüyo sadece titriyo o kadar camın olmadığını düşün bide öyle dene
yeni başlamışsın ben 3-4 aydır yapıyorum ama hala dönmüyo sadece titriyo o kadar camın olmadığını düşün bide öyle dene
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
Mesela etrafına kitap koyuyorum az biraz uzaklaşıyorum yani nefesimden veya rüzgardan gelmediğine eminim ama ne yaptıysam olmadı belki plastik kap ile denesem olurmu ?sniperxarda yazdı:Hevesini kırmak istemem ama o zaman rüzgardan dolayı dönüyor olmalı çünkü beyin dalgaları her yerden geçer.Ben her türlü psi wheeli döndürebiliyorum çok uzaktan bile.
-
yok yok ilgisi yok bence bende yeniyim bu işlerde ve bende aynı sorunu yaşıyorum yani kavanozun dışındayken gayet uzaktan rahatlıkla döndürüyorum fakat bir türlü kavanozun içinde olmuyor. sanırım aklımın bir köşesinde kavanoz var ondan; tabi üstadlar daha iyi bilir onların yol göstermesi gerekir. ama şuna eminim hava değil. sniperxarda kardeş bir videosunu yollasa hem hevesimiz kat kat artar hemde daha hırslı oluruz gibime geliyor nedersin.
psiwheeli yalıtım alanlı döndürmek istiyorsan önce cam fanusla başlama,saydam plastik bir kapla kapat etrafını,örneğin bazı bakkallarda sakızların içinde bulunduqu saydam palastik kaplar var önce onla başla,ve ilk başlarda ellerini plastik kaba dayayarak döndür ki enerji daha kolay ulaşabilsin psiçarka,birkaç gün sonra ellerini kaba değdirmeden çalış,1 ay böyle çalış sonra cam fanusa geçersin:)
- archipallium
psiçarkı kapalı ortamda çevirmek belli bir seviye ister bu seviyeye ulaşabilmek için düzenli olarak psiçark ve kapak çalışması yapmalısın açık ortamda psiçarkı tam olarak kontrol etmeye başladıktan sonra kapalı ortama geç...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- kaplangoz
1 haftada dur bakalım hızlı koşan at çabukyorulur yavaş yavaş ama sağlam aksitaktirde çabuk bıkarsın
-
birde camın içinde yapman için ustalaşman lağzım
sakin ol no panik :D
sakin ol no panik :D
-
-